bebek cinsiyet belirleme..

6-7-8-9-10 şubat erkek günlerin

kızına hamile kaldıgın zamandaki son adet tarihin kactı?

Ana bir hafta ile kacirdik oglani e Subata tutmuyor eger ben bunu kocaya söylersem böyle olurum kiz ne edecem ben simdi .........

Kizima hamile kaldigim tarih :13 agustos 2004 sat
deneme tarihi :25 agustos 2004 gece
Korunmasiz tek iliski

Elara
valla benim adamda öyle diyo ikinci lazım yoruşuyon
ama bizim standartlar belli rus olacak
temizlik işlerine ben diğerine o bakacak

arkadaşlar hepinize günaydın....ben yarım saat önce uyandım bu ilaçlar beni çok uyutıuyo..ama uyuduğuma seviniyorum bulantıları hissetmiyorum hemde günler çabuk geçiyo....bu arada hamile arkadaşlar dan şu evde cinsiyet testi varya inteligender bunu yapmayı düşünen var mı...ben yapmayı düşünüyorum ...çok merak ediyorum çünkü...

ben korkudan yapamamıştım cnm. sen bilirsin evde varsa testin yapabilirsin.

Bengu hadi yap kiz testi topigin Berra 2 si olma catlatma bizi ...........

bengu bence yapmaa test filan
şuan cok erkenn.bekle adet gününüü

bengu nasıl yapmadan duruyorsun :))) ben şimdye kım bilir kaç kez yapmıştım...

evde test yok ama biraz daha bekleyeyim diyorum,aslında sabırsız heyecanlı biriyim ama ne bilim şimdilik kendimi dinliyorum ama beklemek zor işmiş kızlar.bakalım doğum günü hediyem gelecek mi bu ay?

Son düzenleme:

ben yapmayı düşünmüyorum . çünkü çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum açıkçası. biraz daha sabredip öğreniriz nasılsa. senin ilk hamileliğinde bulantın oldumu ?

Elara
valla benim adamda öyle diyo ikinci lazım yoruşuyon
ama bizim standartlar belli rus olacak
temizlik işlerine ben diğerine o bakacak

Kiz bak ben korkumdan ev isi yapmaya basladim ay ne yemegi yapsam bugün kocise ay nasil karsilasam cok korktum cok yardimci isinden:)))))))

bende yabancı kadın alacaktım ama göruşmeye geldıgınde heryerı oynuyordu.. hele yaptıgı hareketlerden sonra almadan gönderdim...

evde test yok ama biraz daha bekleyeyim diyorum,aslında sabırsız heyecanlı biriyim ama ne bilim şimdilik kendimi dinliyorum ama beklemek zor işmiş kızlar.bakalım doğum günü hediyem gelecek mi bu ay?

Amin insaAllah canim yeni yasin sana yeni bir bebis getirir ..........Bence hamilesin 28 .tam günündü....

çok teşekkürler umutcum:)))))))))
sen bu ay deneme yapacaksın dimi canım,yapacaksan günler yaklaşıyor..

inan bende şaşırdım artık
bugün dr randevum vardı gidemedim işyerinde kimse yok izin alamadım
benim her ay denemem zaten oluyo yani eşimle olan birlikteliklerimde zaten korunmuyoruz ama olmuyo
aslında Elara sen cetvel yapıyonya hepsine beni ekle ocak şubat mart

Amin insaAllah canim yeni yasin sana yeni bir bebis getirir ..........Bence hamilesin 28 .tam günündü....

inşallah ne diyeyim olursada olmazsa da Allahın takdiri...hepimiz için diyorum en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olalım buradan öyle devam edelim dostluğumuza ki, yoksa elara hepimizden önce doğuracak

umutcum bu ay bebişine inş. kavuşursun benim içimden öyle geçiyor.

herkeslere merhabalarr
BENGU dogumgunun kutlu olsun yenı yasın sana saglıkla ve mutlulukla gonlundekı gıbı bır bebek getırsın

bernılcım ne zaman denıycen dıye sormussun kısmet olursa nısanda baslamayı dusunuyorum gecen kaynanayı caırdım yemege eltım falanda vardı ben mutfaga gıt gel duyamadım ama eltım dıyokı gene hallettı ortamı ne duruyo bu gelınler dogursunlar bos bos oturcaklarına dıyomus eltım yazık zaten daha yenı dogum yaptı kadıncagız aslında sırf gıcıklık olsun dıye yapmayacam ama bu sefer ben ıstıyom be bı oglum olsun sunnet ettıreyım askere gondereym ıstıyom ınsalllahhhhhhh RABBIM hepımızın gonlundekını verır amınnnnnnn

Ana bir hafta ile kacirdik oglani e Subata tutmuyor eger ben bunu kocaya söylersem böyle olurum kiz ne edecem ben simdi .........

Kizima hamile kaldigim tarih :13 agustos 2004 sat
deneme tarihi :25 agustos 2004 gece
Korunmasiz tek iliski

Kiz benim kizim 2006 dogumlu nasil ben 2004 de hamile kalmisim sastim ben bu is evet evet ben kafayi yedim acliktan yiyecek birsey vermeyince hastanede sade serumda beni doyurmadi Elara canim ya 2005 yazacagima 2004 yazmisim cok pardon cici.....

bengcüm nice mutlu yıllara canım RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN.
HASKENACIM çok geçmiş olsun canım .hastanede yatmak çok kötü ve sıkıcı iyi bilirim canım çok çok geçmiş olsun bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…