- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.861
6-7-8-9-10 şubat erkek günlerin
kızına hamile kaldıgın zamandaki son adet tarihin kactı?
ben korkudan yapamamıştım cnm. sen bilirsin evde varsa testin yapabilirsin.
Bengu hadi yap kiz testi topigin Berra 2 si olma catlatma bizi ...........
bengu bence yapmaa test filan
şuan cok erkenn.bekle adet gününüü
bengu nasıl yapmadan duruyorsun :))) ben şimdye kım bilir kaç kez yapmıştım...
arkadaşlar hepinize günaydın....ben yarım saat önce uyandım bu ilaçlar beni çok uyutıuyo..ama uyuduğuma seviniyorum bulantıları hissetmiyorum hemde günler çabuk geçiyo....bu arada hamile arkadaşlar dan şu evde cinsiyet testi varya inteligender bunu yapmayı düşünen var mı...ben yapmayı düşünüyorum ...çok merak ediyorum çünkü...
Elara
valla benim adamda öyle diyo ikinci lazım yoruşuyon
ama bizim standartlar belli rus olacak
temizlik işlerine ben diğerine o bakacak
evde test yok ama biraz daha bekleyeyim diyorum,aslında sabırsız heyecanlı biriyim ama ne bilim şimdilik kendimi dinliyorum ama beklemek zor işmiş kızlar.bakalım doğum günü hediyem gelecek mi bu ay?
çok teşekkürler umutcum:)))))))))Bengücüğüm doğum günün kutlu olsun canım
bende yabancı kadın alacaktım ama göruşmeye geldıgınde heryerı oynuyordu.. hele yaptıgı hareketlerden sonra almadan gönderdim...
çok teşekkürler umutcum:)))))))))
sen bu ay deneme yapacaksın dimi canım,yapacaksan günler yaklaşıyor..
ben yapmayı düşünmüyorum . çünkü çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum açıkçası. biraz daha sabredip öğreniriz nasılsa. senin ilk hamileliğinde bulantın oldumu ?
Amin insaAllah canim yeni yasin sana yeni bir bebis getirir ..........Bence hamilesin 28 .tam günündü....
inan bende şaşırdım artık
bugün dr randevum vardı gidemedim işyerinde kimse yok izin alamadım
benim her ay denemem zaten oluyoyani eşimle olan birlikteliklerimde zaten korunmuyoruz ama olmuyo
aslında Elara sen cetvel yapıyonya hepsine beni ekle ocak şubat mart
bende yabancı kadın alacaktım ama göruşmeye geldıgınde heryerı oynuyordu.. hele yaptıgı hareketlerden sonra almadan gönderdim...
aynı ilk hamileliğimdeki gibiyim.....ama kızımda şiddetli baş ağrısı çektim bunda başlamadı daha...
Ana bir hafta ile kacirdik oglani e Subata tutmuyor eger ben bunu kocaya söylersemböyle olurum kiz ne edecem ben simdi .........
Kizima hamile kaldigim tarih :13 agustos 2004 sat
deneme tarihi :25 agustos 2004 gece
Korunmasiz tek iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?