- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.881
bengcüm nice mutlu yıllara canım RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN.
HASKENACIM çok geçmiş olsun canım .hastanede yatmak çok kötü ve sıkıcı iyi bilirim canım çok çok geçmiş olsun bebeğim.
saol canım,hepimiz o güzel duyguları tadarız inşallah..herkeslere merhabalarr
BENGU dogumgunun kutlu olsun yenı yasın sana saglıkla ve mutlulukla gonlundekı gıbı bır bebek getırsın
haskenacım noluyor , bak tarihleri iyi hesapla sonra bi karışıklık olmasınKiz benim kizim 2006 dogumlu nasil ben 2004 de hamile kalmisim sastim ben bu is evet evet ben kafayi yedim acliktan yiyecek birsey vermeyince hastanede sade serumda beni doyurmadi Elara canim ya 2005 yazacagima 2004 yazmisim cok pardon cici.....
çok teşekkürler canım,hepiniz çok sağolun kızlar.Allah hepinizin gönlüne göre versin...bengcüm nice mutlu yıllara canım RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN.
.
Her yeri oynuyor derken :))))))) Amanin ben iyice korkmaya basladim
haskenacım noluyor , bak tarihleri iyi hesapla sonra bi karışıklık olmasın
.
slm kızlar nasılsınız ben cok kotuyum ALlahım yaaa anneme geldım annemde kalıcam bır kac gun cok zor gecıyor rabbım yardımcım olsun ıns bu arada canım hıc bırsey ıstemıyor ne gorsem mıgdem bulanıyor peynır dısında sureklı beyaz peynır ıstıyorum ılgınc olan su ben bu yasıma kadar peynır hıc yemedım en sevmedıgım seydır sımdı resmen peynır aserıyorum gercı mıdem yuzunden ıcımde kalmasada offf kızım harap oluyor anneme gelmek son caremdı saat 1 oldu kızıma yemek vermeedım kusmakltan basımı kaldıramadım cocuk nerseyse altına yabıcaktı en azından annem kızıma bakar
slm kızlar nasılsınız ben cok kotuyum ALlahım yaaa anneme geldım annemde kalıcam bır kac gun cok zor gecıyor rabbım yardımcım olsun ıns bu arada canım hıc bırsey ıstemıyor ne gorsem mıgdem bulanıyor peynır dısında sureklı beyaz peynır ıstıyorum ılgınc olan su ben bu yasıma kadar peynır hıc yemedım en sevmedıgım seydır sımdı resmen peynır aserıyorum gercı mıdem yuzunden ıcımde kalmasada offf kızım harap oluyor anneme gelmek son caremdı saat 1 oldu kızıma yemek vermeedım kusmakltan basımı kaldıramadım cocuk nerseyse altına yabıcaktı en azından annem kızıma bakar
cnm umutcum vallahı dr ılac verdı ama bana yaramıyor kızımdada boyleydım ben aynen baslamıstı ve 1 2 hafta sonra bayılıcam bogururken ben 15 kılo serum yemıstım ve 27 kılo almıstım saglık kılo umurumda degıldı o cektıklerımı tekrar cekıcek olmam zor gelıyor
boncuk gecmiş olsun cnmm.Allah yardımcın olsun gercekten zor bi dönem
ama en fazla 1 ay daha dayancan sonra gececek inş.
maşallahh 7 haftalık olmuşsun bilee
oyle tabıkı cnm hayırlısı ayy neyı koycam bende sasırdım cnm hele bı erkek olsunda ıcım cok vallahı peygamberlerımızın ısımlerı benı beklıyor :)sabret canım sabret
olması için ne kdar uğraştık düşünsene :)))
hayırlısıyla kucağına aldığında yusuf yüzlünü unutursun
eğer oğlun olursa adını yusuf koy sen hep yusuf suresi senin ağzındaydı çünkü :)
boncuk gecmiş olsun cnmm.Allah yardımcın olsun gercekten zor bi dönem
ama en fazla 1 ay daha dayancan sonra gececek inş.
maşallahh 7 haftalık olmuşsun bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?