- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.901
asena sımdıkının aynısıydım cnm ılkındede herkes bana kızın olcak dıyor :))) ama umurumda degıl kusmayımda saglık olsun .annem hem abılerımde hemde bızde cok kusarmıs yapı meselesı o dıyor ılla gobek degısınce kusmassın dıye bırsey olmaz dıyor ama bılemıyorum
o acıdan bakınca bende ınanmıyorum cnm cunku kızımda anormal tatlı yedım sonra cok guzellesmıstım karnım top yutmus gıbıydı kalcalardan sısmedım ama kız oldu bunda ıse tam kız karnı tasıyorum sımdıden kalcarım buyudu karnım yuvarlak degıl yaygınlasıyor ve burnum buyudu hahaha en kotusude bu yaaa:)))))göbek şekli,kalca şekli,aşermeler ,çirkinleştirme ,güzelleştirme ,kusma v.s gibi sacma sapan şeyelre inanmıyorum ben cnm.
benim herşeyim erkek cocuk belirtisiydi sonuc ortada
sen bunların hiçbirine inanma.bu tamamen bünye meselesi.kişiye göre degişiyor.
boncuk çok geçmiş olsun canım.bu belirtiler inş. azalır zamanla sen de rahat edersin.
cnm cok tsk ederım ama kızımda 4 ay sonuna kadar surmustu bu ıns kısa surer.evet 7 haftalık oldu cok sukur bu arada sol kasıgım ıkı gundur cok agrıyor kıstım patlamaz degılmı oyle bısı dr derdı sanırım ? ama ben 2 ay once kıstten suphelenıp gıtmıstım yok demıslerdı bence goremedıler sımdı gorundu dr korkma gecer dedı ama cok agrı yabıyor ayy vallahı sızıde daraltıyorum vallahı ama nabıyım baska benı anlayan yok.esım cok kızıyor bana bılıyordun boyle olcagını bak gordunmu bırdaha asla cocuk mocuk yok bu son ben bılsem yabmazdım rezıl edıosun kendını degermı bılmem ne aman dıom ya herkes bı laf sokma derdın de bende ıstemem kusmak sonra onlara ne oluyrkı ceken benım vallahı sınırlerımde bozuk he
bılıyorumkı o bana uzuldugunden oyle soyluyor ama tabıkı daha farklı konusabılırdı herkes cok kırıcı cevremde ya farkında degılller yada bılınclı yabıyorlar ben farkında olmadıklarını dusunup ıcıme atıyorum sessız kalmayı tercıh edıyorum.ınsalara cınsıyet sormuyor sohbetını etmıyorum agzımı actıgımda hemensenin baya agır geciyor desene.
benim 3 ay sürmüştü ama cokta kötü degildim.sadece 1 kez istifra etmiştim.
eşinde tam sopalık hee.sana destek olacagına köstek oluyor.hiç umursama cnm.herşeyinle cekmek zorunda seni.tek başına yapmadın sen bu bebegii
bılıyorumkı o bana uzuldugunden oyle soyluyor ama tabıkı daha farklı konusabılırdı herkes cok kırıcı cevremde ya farkında degılller yada bılınclı yabıyorlar ben farkında olmadıklarını dusunup ıcıme atıyorum sessız kalmayı tercıh edıyorum.ınsalara cınsıyet sormuyor sohbetını etmıyorum agzımı actıgımda hemen
kızın olcak yok su olcak bu olcak ve bunu bana yapanlar en yakınlarım morelım aslında bunlaradaha bozuk en yakınlarım boyle yabınca elalem ne derse haklı dıye dusunuyorum.
ne guzel senın bulantıymıs benım agır oluyor guzelım ama dayınıcam ıns rabbım dualarımı kabul eder bırde oglum olur sanırım 3.cuyu yapamam aslabırdaha bunları yasamak cok agır gelır bana rabbım sen buyuksun kurban oldugum ne olur dualarımı kabul et
ben daha regli olmadım ya.ilk kez gecen ay 28 günde olmuştum bu ay yine uzadı
bide hamile oluyormuşummm:44:
ben daha regli olmadım ya.ilk kez gecen ay 28 günde olmuştum bu ay yine uzadı
bide hamile oluyormuşummm:44:
anaaaa kalpten giderim herhalde
senin cetvel yanlışmı ozaman
bılıyorumkı o bana uzuldugunden oyle soyluyor ama tabıkı daha farklı konusabılırdı herkes cok kırıcı cevremde ya farkında degılller yada bılınclı yabıyorlar ben farkında olmadıklarını dusunup ıcıme atıyorum sessız kalmayı tercıh edıyorum.ınsalara cınsıyet sormuyor sohbetını etmıyorum agzımı actıgımda hemen
kızın olcak yok su olcak bu olcak ve bunu bana yapanlar en yakınlarım morelım aslında bunlaradaha bozuk en yakınlarım boyle yabınca elalem ne derse haklı dıye dusunuyorum.
ne guzel senın bulantıymıs benım agır oluyor guzelım ama dayınıcam ıns rabbım dualarımı kabul eder bırde oglum olur sanırım 3.cuyu yapamam aslabırdaha bunları yasamak cok agır gelır bana rabbım sen buyuksun kurban oldugum ne olur dualarımı kabul et
suanda bıle sızle yazısırken ablamın kaynanası geldı kusuyormusun dedı konusamadıgım ıcın mıdem kalkıyor hemen ablam yıne yanı dedı oda demekkı yıne kızı olcak dedı bu ınsanlar neden boyle olursa olsun susun ama canımla ugrasıyorum neyse elaracım sagol cnm ıns amın dıyorum guzel dıleklerıne hepımızın ınscnm benim ya( o kadar ugraştın hamile kaldın ama burnundan getiriyorlarr anlaşılann
Rabbim inşallahhh emekelrinin karşıgını verirr,seni üzenlerin cenesini kapatırrr.
ama erkek cocuk şansın yüksek cnm ya.lütfen cevrendekilerin lafına göre üzülüp stres yapmamaya calış.
işte bu zor dönemlerinde anlıyorsun dostunu düşmanını
anaaaa kalpten giderim herhalde
senin cetvel yanlışmı ozaman
ben diyorum sen bizden bıkıp hamiş kalıyormuşsun:)))olacağa bak...
bu arada az önce eşim iş yerime çiçek göndermiş.ayy çok heyecanlandım,çok güzeller
bende şaşırdım kız ilk defa gönderiyor işyerime..hehe amannn hamiş olmayımda ben sizi cekmeye razıyımm:))
eşini takdir ettimmmm cok ince bi davranışş.
benim koca anlamıyor böle şeylerden ayuuu
elara cıddımısın yawww ama sen bılınclı bayansın esınınd edıgı gıbı senın kaza olmaz :)))))
koyun kellesini ikiye ayırıyorlar orada çıkıntı varsa erkek yok sa kız oluyor.insanın değil sadece kesilmiş koyun kafasına göre bakılıyor.ayrıca doğruluk payı çok yüksek.hem de doğumun zor mu kolay mı ona da bakılıyor.
hehe amannn hamiş olmayımda ben sizi cekmeye razıyımm:))
eşini takdir ettimmmm cok ince bi davranışş.
benim koca anlamıyor böle şeylerden ayuuu
valla eskiden bizim köyde herkesin bebişi için yaparlardı. bir tane yanılanı görmedim ben.
Messene sen nerelisin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?