- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.921
geçenlerde kapı çaldı delikten baktım bizimkinin elinde ince şeffaf poşet var içime nerden doğduysa bana çiçek aldığını düşündüm o günlerdede aramız naneliydi
kapıyı bi açtım çiçek değil elindeki oyuncak köpekmiş kızına almış şokkkk oldum
nedır o yapılan cnm merak ettımçorumluyum.annem her kurban bayramı yapar .hiç şaşmadı.gelinimize doktor %100 kız dedi hem de her ay annem dedi ki bunun doğumu hem kolay olacak hem de oğlu olacak.kimse anneme inanmadı.sonra dediği doğru çıktı oğlu oldu.
çorumluyum.annem her kurban bayramı yapar .hiç şaşmadı.gelinimize doktor %100 kız dedi hem de her ay annem dedi ki bunun doğumu hem kolay olacak hem de oğlu olacak.kimse anneme inanmadı.sonra dediği doğru çıktı oğlu oldu.
geçenlerde kapı çaldı delikten baktım bizimkinin elinde ince şeffaf poşet var içime nerden doğduysa bana çiçek aldığını düşündüm o günlerdede aramız naneliydi
nbr kızlar....corumun neresınden benım esımde corumlu haytımda bı ılk esımı tanıdım corumlu ve onun aılesı dısında bıde senı duydum cnmm..
iyi bozulmuşsun desenee
ya ben çiçek olayınıda sevmiyorum aslında.bana cokta anlamlı gelmiyor.çiçek aldıgımda öle cokta mutlu olmuyorum.
işten gelirken bana pastaneden ekler pasta,cekirdek filan aldıgında daha mutlu oluyorum:)
akşam cay demleyip karşılıklı sohbet ederek yada dizi izleyerek cekirdek citlemek bana inanılmaz keyifli geliyor
hoşgeldin cnm nasılsınn.maşallahh 30 haftalık olmuşsunuz nerdeysee
# sudesoylem
# Elara+
# bestembenim
# berra10
# BerniL
# Haskena+
# firegirl986
hepinize merhaba kızlar.Elaracım çok şükür önemli bi sebep olmasında seni aramızda görememenin , ama halletmişsin sorunu:))
bugün benim doğum günüm kızlar :)))bir dilek dilesem diyorum ama bulamıyorum
slm kızlar nasılsınız ben cok kotuyum ALlahım yaaa anneme geldım annemde kalıcam bır kac gun cok zor gecıyor rabbım yardımcım olsun ıns bu arada canım hıc bırsey ıstemıyor ne gorsem mıgdem bulanıyor peynır dısında sureklı beyaz peynır ıstıyorum ılgınc olan su ben bu yasıma kadar peynır hıc yemedım en sevmedıgım seydır sımdı resmen peynır aserıyorum gercı mıdem yuzunden ıcımde kalmasada offf kızım harap oluyor anneme gelmek son caremdı saat 1 oldu kızıma yemek vermeedım kusmakltan basımı kaldıramadım cocuk nerseyse altına yabıcaktı en azından annem kızıma bakar
cnm ıyı dıyelım ıyı olalım senınde dogum vaktın yaklasıyor sagsaglım kolaylıkla gecırırsın ınsnbr kızlar....corumun neresınden benım esımde corumlu haytımda bı ılk esımı tanıdım corumlu ve onun aılesı dısında bıde senı duydum cnmm..
cnm dogum gunun kutlu olsun ıyı aksamlar gorusuruz yarınkızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere...
sagolasın cnm amin ıns gecer.drum daha oncedende benı bıldıgı ıcın gecmezse gel seruma baslayalım dedı hayırlısı artıkah canım ya üzüldüm bak şimdi, sık dişini canım 2-3 ay daha olabilir gerçi bellide olmaz ama. kolay gelsin allah yardımcın olsun, doktorada danış bi olmazsa
eşim bu ay trafik canavarı gibiydi.kaza yapmış olabilir belkii:))
Ayy Allah korusunn.şuan hiç hazır degilim böle bişiyeee.
muhtemelen bi kac güne kadar olurumm.
evet cnmm ya gectı valla 2 ayım kaldı surda ama bebek bıraz assagıda oldugu ıcın altıma baskı yapıyor ara ara bazı zaman dogsun dıyorum bazı zamanda kalsın sımdı rahatım gece uyuyorum zaten oglum daha surda 5 aydır emmıyor yanı 5 aydır gece uykum var desem yerıdır zaten hamılelıgın son evresı psıkolojısı var kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum mutsuzum bu sın gunlerde kızlar..
Elaracım hoşgeldin, saolasın güzelim tek tek cevap yazmışzın hepimize
ben zamanında kaza olsun dıye çok dua ettım ama olmadı.. pek dıkkatlı çıktı... hız var ama kazasız 3 yıl geçırdık.... :))))
eşim çok incedır.. herkesın özel gununde çıçek gonderır... çıçekçı nerdeyse eşime çalışıyor.. ama bana daha sadece ve sadece 1 kez aldı:))))))
geçmiş olsun canım senin kadar olmasada ben de çok kötüyüm benimde midem çok bulanıyor ama kusamıyorum böyleside çok zor kızım hasta 3 gündür okula gitmiyor ateşli evde ona ilaç duş derken mahvoldum kahverengi lekelerim arttı ayakta dolanmaktan
:89:Bengu dogum gunun kutlu olsun
Elara canim kiz cocuk hesaplamasi icin hangi bilgiler lazim canim.. Soylermisin bana bir hesaplama yapalim ??
Ilk cocugum oglum rastgele olduhamile kaldigim gunu hatirlamiyorum ama...
Slm Kızlar herkese iyi akşamlar elaracım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı geçmişi bi okuyum inş güzel haberler vardır görüşürz
:89:Bengu dogum gunun kutlu olsun
Elara canim kiz cocuk hesaplamasi icin hangi bilgiler lazim canim.. Soylermisin bana bir hesaplama yapalim ??
Ilk cocugum oglum rastgele olduhamile kaldigim gunu hatirlamiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?