bebek cinsiyet belirleme..

yok allah var benım esım bana cok sık cıcek alır hedıye alır ama konu kusma olunca cok gerılıyor cok sınırlıyım onada nefret edıorum su sıralar sankı hıhhhhhhh bı oglum olsun ben ozaman bana kım ne yabıorsa karsılıgını vermıs olurum sımdı susuyorum cunku boynum kıldan ınce
nedır o yapılan cnm merak ettım

nbr kızlar....corumun neresınden benım esımde corumlu haytımda bı ılk esımı tanıdım corumlu ve onun aılesı dısında bıde senı duydum cnmm..

iyi bozulmuşsun desenee
ya ben çiçek olayınıda sevmiyorum aslında.bana cokta anlamlı gelmiyor.çiçek aldıgımda öle cokta mutlu olmuyorum.
işten gelirken bana pastaneden ekler pasta,cekirdek filan aldıgında daha mutlu oluyorum:)
akşam cay demleyip karşılıklı sohbet ederek yada dizi izleyerek cekirdek citlemek bana inanılmaz keyifli geliyor

bende sana katılıyorum çiçek beni çok mutlu etmez yeterki gönüller bir olsun
ama ne bilim işte o gün öyle sandım
bizde çok çekirdek yeriz valla heleki ben

hoşgeldin cnm nasılsınn.maşallahh 30 haftalık olmuşsunuz nerdeysee

evet cnmm ya gectı valla 2 ayım kaldı surda ama bebek bıraz assagıda oldugu ıcın altıma baskı yapıyor ara ara bazı zaman dogsun dıyorum bazı zamanda kalsın sımdı rahatım gece uyuyorum zaten oglum daha surda 5 aydır emmıyor yanı 5 aydır gece uykum var desem yerıdır zaten hamılelıgın son evresı psıkolojısı var kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum mutsuzum bu sın gunlerde kızlar..

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında herşey dilediğin gibi olsun :79:

ah canım ya üzüldüm bak şimdi, sık dişini canım 2-3 ay daha olabilir gerçi bellide olmaz ama. kolay gelsin allah yardımcın olsun, doktorada danış bi olmazsa

nbr kızlar....corumun neresınden benım esımde corumlu haytımda bı ılk esımı tanıdım corumlu ve onun aılesı dısında bıde senı duydum cnmm..
cnm ıyı dıyelım ıyı olalım senınde dogum vaktın yaklasıyor sagsaglım kolaylıkla gecırırsın ıns

kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere...
cnm dogum gunun kutlu olsun ıyı aksamlar gorusuruz yarın
ah canım ya üzüldüm bak şimdi, sık dişini canım 2-3 ay daha olabilir gerçi bellide olmaz ama. kolay gelsin allah yardımcın olsun, doktorada danış bi olmazsa
sagolasın cnm amin ıns gecer.drum daha oncedende benı bıldıgı ıcın gecmezse gel seruma baslayalım dedı hayırlısı artık

eşim bu ay trafik canavarı gibiydi.kaza yapmış olabilir belkii:))
Ayy Allah korusunn.şuan hiç hazır degilim böle bişiyeee.
muhtemelen bi kac güne kadar olurumm.

ben zamanında kaza olsun dıye çok dua ettım ama olmadı.. pek dıkkatlı çıktı... hız var ama kazasız 3 yıl geçırdık.... :))))

eşim çok incedır.. herkesın özel gununde çıçek gonderır... çıçekçı nerdeyse eşime çalışıyor.. ama bana daha sadece ve sadece 1 kez aldı:))))))

:89:Bengu dogum gunun kutlu olsun

Elara canim kiz cocuk hesaplamasi icin hangi bilgiler lazim canim .. Soylermisin bana bir hesaplama yapalim ??
Ilk cocugum oglum rastgele oldu hamile kaldigim gunu hatirlamiyorum ama...

Son düzenleme:

hayırdır cnm neden mutsuzsun.belli bi nedeni varmı?

Elaracım hoşgeldin, saolasın güzelim tek tek cevap yazmışzın hepimize

hoşbuldum cnm sagolasınn
sende h.g

maşallah sizee
ama eşin sen haric herkese karşı ince düşünceli galiba.sinir bi durum aslında
benim kociş benden başka herkese çiçek yollıcakkk oyarım vallaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm Kızlar herkese iyi akşamlar elaracım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı geçmişi bi okuyum inş güzel haberler vardır görüşürz

ayyy cnm dikat et valla ayakta durma iş yapma ateşi bugün azalmıştır 3günden sonra ateş düşmeye başlıyo fırsat buldukça yat cnm....

Elara canim kiz cocuk hesaplamasi icin hangi bilgiler lazim canim .. Soylermisin bana bir hesaplama yapalim ??

sen nezaman düşünüyorsun bebek yapmayı?
bu arada ekim annesimisin sen .nickin hiç yabancı gelmedi

Slm Kızlar herkese iyi akşamlar elaracım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı geçmişi bi okuyum inş güzel haberler vardır görüşürz

hoşbuldum cnm sagol.
sende h.g

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ben seni biyerden çıkarcam ama yanlış hatırlamıyorumdur umarım burun estetiği topiğine takılıyomuydun sen nem oske falan vardı sendemi yaptırmak istiyodun yaptırmışmıydın hatırlayamadım şimdikkk:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…