- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.941
ayyy cnm dikat et valla ayakta durma iş yapma ateşi bugün azalmıştır 3günden sonra ateş düşmeye başlıyo fırsat buldukça yat cnm....
elara ben emzırdıgım için adet olmadım.. nsıl deneyecegım acaba...
saüol canım dün acilen müsait bulduğum ilk doktora gittim progestan fitil ve iğne verdi ama benim kendi doktorum 10.haftada progestanın hiç bir anlamı yok diyor nasıl iş anlamıyorum 2side jinekolog bunların hangisi doğru
ama senin kızın daha cok minik degilmi?
sen acele etme bence.en azından yaşına girsin kızın.ozaman kadar adette olursun
3-4 ay sonra ya düşünüyoruz... kucuk ama hemen ikinciside olsun istiyoruz... hamılelık hoşumuza gıttı bayagı... :)))
ne bu acele yaw..hamile kaldıgında fazla emziremiceksinde.kızına cok haksızlık olur bence.
yinede siz bilirisniz tabi.3-4 aya kadar adet olmayabilirisn.ben kızım 6 aylıkken olmuştum ilk reglimi
canim evet ekim annesiyim ama o topige girdimmi hic hatirliyamadim :))sen nezaman düşünüyorsun bebek yapmayı?
bu arada ekim annesimisin sen .nickin hiç yabancı gelmedi
hoşbuldum cnm sagol.
sende h.g
cnm ben seni biyerden çıkarcam ama yanlış hatırlamıyorumdur umarım burun estetiği topiğine takılıyomuydun sen nem oske falan vardı sendemi yaptırmak istiyodun yaptırmışmıydın hatırlayamadım şimdikkk:82:
canim evet ekim annesiyim ama o topige girdimmi hic hatirliyamadim :))
belki birkac kere bakmisimdir...
gecen ay biraktim hapi , ama bir ay önce bir ameliyat gecirdigim icin bir iki ay bekliyeyim birde kd doktoruma görüneyim istiyorum ...
Allah nasip ederse bu sefer gönlümden kiz cocuk geciyor , ama hersey nasip kismet tabikide ...
emzırmede sorun olmaz demişti doktor.. ben çok istiyorum ikinciyi.. o yuzden nısan gibi düşünüyoruz..
etrafımda da bır kaç kışı emzırmıştı hamıle iken.. hatta topıkte bırı vardı oda hamılelıgı boyunca emzırdı.. sorun olmadı.. bıraz fazla yoruldu sadece
hımm anladımm cnm.
kız bebek için bazı kurallar var cok kolayyy uygulamak.onları yaparsın
sana iki takvim vercem onları takip edersinn.inş Allah gönlüne göre verir
adet döngün kac?adetlerin düzenlimidir
dogum tarihin
ogluna hamile kaldıgın zamanki son adet tarihin kac
hemen regli sonrasımı ilişki olmuştu yoksa ortalarına dogrumu hatırlıyonmu.
elera bende eger bılınclı kalsaydım kensın kız ıcın denerdım cnmm ama artık bılıyorsunkı dusunmuyorum...zaten esım gecen gun dalga gecıyordu benımle askım 3 yıldır bı fıııl hamılesın dıyordu dusundumde gercekten öle zavallı gohuslerım sade ve sadece 6 ay ara verıcek sonra bende gohus estetıgı topıcıne gecıcem:
hapi yeni biraktigim icin döngü 35 yani 36gün oldu bu ayda takip edecegim .. eskidende böyleydi oglumdan önce canim...
su an icin düzenli gözüküyor
28 aralik 2007 idi son adet tarihi ve sanirim ortalara dogru olmustu ama tam hatirliyamiyorum kocaman bir soru isareti birakiyorum burda ???
dogum tarihimide özelden göndereyim yasim ortaya cikmasin dermisim
insallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim canim
senin bioritim tutuyor gibi.
adet döngün 35-36 gün ise 21-22.günler yumurtlama zamanların
ve o dönem erkek günlerindesinn.tabi tam günler belli olmadıgı için net bişi söleyemiyoruz.
hamile kalacagın ay sölersin bakarım bioritime.sana uygun kız günlerinii yazarım.
cnm benim kızım 2 ,5 yaşına gircek nerdeyse ve halaa emziriyorum.benimkilerinde seninkinden farkı yok yani.ama ben hiç dert etmiyorummm.
sen de dert etme bence.senin yüzün güzelll ,gögüslerin cok sorun olmazz görsel acıdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?