bebek cinsiyet belirleme..

arkandan gelrım estedık için :)))

ben ılk hamıle kaldıgımda cok agladım ve kesın aldırcam demıstım esımde kesınlıkle ızın vermedı ama hergun kavga edıyoruz ben bakamam dıyorum calıscam dıyorum ama cok kotu kavgalar bosanırım demıstım yanı dusunun ama bı gun ısten geldı tamam dedı yarın gıdelım aldıralım ınanın o an yok ben bebegıme kıyamam dedım sonra esımle sen bu bebegı ıstemıyorsun dıye kavgaya basladım oda bana hayır ben sadece gercegı görmen ıcın bunu dedım demıstı ama cok zor cnmm 2 ay sonramı dusunuyorum ve korkuyorum dogumdan korkuyorum ya mutsuzum ve haksızlık yaptıgımı dusunuyorum bebegıme ve oglumada haksızlık dıyorum cok karmakarısıgım bana kalsaydı kesınlıkle bı kardesı olmazdı oglumun herkezde allah sana bılerek hemde korunurken verdı dıyorlar gercekten de öle asla 2. cocugu yapmazdım zaten ısıme gerı donuyordum .sımdıden sonrada herseyın hayırlısını ve ALLAH'IMDAN sabır dılıyorum o kadar kendım ıcın ve bebeklerımı ıyı buyutmek onlara ıyı bı gelecek ve ebeveyn olmak ıstyıhorum ama hamılelıgım sırf bu dusunceler yuzunden hıc ıyı gecmedı o yuzdende cok sorunlar yasadım yanı..

bende kardessiz çocuk çok zor diye düşünüyorum çünkü benim kayınvalidem tek çocuk 9 sene sonra olmuş biraz tabi ukalalık ve şımarıklıkta var ve yatalak annesine bakıyo ve anneside çok huysuz psikolojimi bozdu diyo annem benim... keske kardesim olsaydı yardımcı olurdu eşimde keşke benimde teyzem yada dayım olsaydı diyo yani her açıdan zor kesinlikle kardes şart diye düşünüyorum hem birbirlerine destek olmak içinde yalnızlık zor çünkü.............

Son düzenleme:
Canım ya bulantı çok kötü Allah kolaylık versin gerçekten az sürer inş.
ben daha regli olmadım ya.ilk kez gecen ay 28 günde olmuştum bu ay yine uzadı
bide hamile oluyormuşummm:44:
Elara sakınnnn yumurtlama günlerinde yapmadın ben şahidim olmasın kaza valla 2. kızı kucaklarsın aman aman bukadar uğraşırken olmaz inş.
Şimdi küçük de ondan öle düşünüyosun hamilelik buna hazırlıyo heralde okadar zorlanmıyosun biz napalım 3. yandık battık yani herşeyin hayırlısı Allah herşeyin sabrını veriyor

bz bu gıdısle yum .gununu çat.gününü zor buluruz zoooooorrrrrrr bende senın gıbıyım gel teskere gel teskere yoluna hasrettttt turküsünü söyleyip duruyom ama gelen giden yokkkkkk

Sanada kizinada gecmis olsun canim ya insaAllah Rabbim tez zamanda sifalar verir ay canim ya bu hamilelik bayagi zorladi seni ,,sonu hayr olsun insaAllah....

Gül yüzlü tatli dilli Boncugum kendine iyi bak tatlim yemeklerini SIK SIK ve azar azar ye belki bulantilarina iyi gelir canim ya ben kizimda hic araliksiz 3 ay kusmustum ya ilk ay 5 kilo vermistim ve ben sirf tuzlu ayranla ve kuru ekmek kirintilari ile gecirdim o dönemi Rabbim yardimcin olsun canim dualarim seninle bu arada protein asermen iyiye isaret benim arkadas ogluna hamile iken kutu kutu peyaz peynir tüketti sabah aksam peynir yiyordu birde meyve insaAllah bütün bu dönemi atlatir müjdeli haberler verirsin bize ......

Bosver sen bu bos insanlarin bos muhabetlerini hayirli ve saglikli olsun evladin kiz erkek ne farkeder tamam kizimiz var diye erkek cocuk sevgiside tatmak istiyoruz tedbirimizi alarak denemeleri yapiyoruz ama kizida erkegide veren Allah bence böyle gereksiz konusanlar, Rabbime karsi kulluklarini unutuyorlar Rabbim onlari bagislasin ...........................Seninde kaderine saglikli ve hayirli bir erkek evlat yazsin insaAllah.....

haskenacım kızında bioritim ve çin takvimi tutmuyor dedigin gibii
dogum tarihin kesin dogru dimi.

Evet canim benim annem Devlet Memuru emeklisi o dönem memurelik görevinde oldugu icin hastanede dogum yapmis dogum kagidim var ve hala kopiside annemde durur saat sabah 6:32 de dogmusum o derece dogru yani ...............Bu arada canim ben hamile kaldigim yili yanlis yazmistim o msj gördün mü düzeltme mesajimi 2004 degil 2005 yilinda hamile kaldim......

Bende inanmiyorum bana herkes erkek bebegin olacak demisti bir tek 3 ay kustum onun harici bütün belirtiler erkekti ama kizim oldu ................

Sen simdi kaza kursununa kurban gitmis olabilir miyim diyorsun bacim senin dilin ne söylüyor sakin ha bütün teoriler pratikler yalan olur ....

valla eskiden bizim köyde herkesin bebişi için yaparlardı. bir tane yanılanı görmedim ben.
Messene sen nerelisin canım ?

Kiz cok ilgincmis bu yöntem sadece hamilelerde mi yapiliyor kiz bilseydik Kurban Bayraminda bol bol yapardik ya bu testi......................

Canimcigim unuttugun birsey var sen el kizisin o kendi kizi dolayisi ile rütbeni ve yerini bilecen ..............

Son düzenleme:
kızlar bu ay denicek yokmu başka yaw
bengü
mimoza
umut
ezell

??

Ben vardim canim ya ama sen bioritm uygun degil deneme diyon kocis babaannen zamani bioritm cin takvimimi vardi bir erkek bir kadin olmasi yeterliydi simdi bi dolu malzeme lazim hangi birini biraraya getirecez dedi....Komik adam..:)))))Kafam karisik valla bir cilginlik yaparsam sasirma tuturabilirsem artik ................

3-4 ay sonra ya düşünüyoruz... kucuk ama hemen ikinciside olsun istiyoruz... hamılelık hoşumuza gıttı bayagı... :)))

Kac aylik bebegin Allah bagislasin.......

kızlar selam çok büyük tadilata kalkıştım
bir müddet giremem
umarım hepiniz iyiisnizdir..
öpüyorum sizi ..
ara ara girmeye çalışırım

Eninde sonunda basladin mi tadilatta kiz acimiyon mu kendine yorulacan hamile hamile bitince resimleri koy topige bakalim hangisinden basladin mutfaktan mi banyodan mi kolay gelsin sana bacimmmmmmmmmmmmmmm....

Elara kız yapmak çok kolay demişsin banada yaz arkadaşım nasıl yapcaz şu fıstığı benim bir oğlum var kesin hatırlıyorum adetim 28 gün sürüyor oğlum tam 14. gün olmuştu öncesi ve sonrasında eşim yoktu...ayın 20sinde adet oluyorum 3 ay önce bebeğin kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum eskiden 12sinde regl olurken önceki ay 22 sinde bu ayda 20sinde regl oldum ben ne zaman başlayım çalışmalara ne yiyip içelim neler yapalım sık ilişki birde adetten hemen sonraki 4 gün ilişki gerekiyor heralde de o zamanda yumurtlama olayı nasıl oluyorki tutarmı acaba bak bu ay başlıycam çalışmalara bana akıl ver arkadaşım sen bu konuları baya iy biliyorsun şimdiden teşekkürler birde 35 yaşındayım çin takvimini bekliyemem onuda belirteyim:44:

Ressam canim yenimisin topikte yoksa ben mi yeni rastladim sana ,, Allah bagislasin oglunu kac yasinda su anki adet döngünü yazsana birde beslenme seklini merak ettim diger ayrintilari Elara anlatir sana....

ayy sende benim gibisin bir kiz isteyen daha
haskena grup indirimi olsun bak 2 kisiyiz :86::86:

ii geceler kızlar.kızımı uyuttum.kahvemi aldım biraz gezineyim dedim.yarında oruç tutsam diyorum ama teravetin hesabına göre yarın regl günüm.acaba tutsammı??

Ressam canim yenimisin topikte yoksa ben mi yeni rastladim sana ,, Allah bagislasin oglunu kac yasinda su anki adet döngünü yazsana birde beslenme seklini merak ettim diger ayrintilari Elara anlatir sana....

yeniyim canım oğlum 8 yaşında uzun süre düşünemedim çocuk zor bir hamilelik geçirmiştim doktoruma sordum yap sakıncası yok dedi ama cesaret edemedim bu zamanlara kaldım işte .... buraya giripte yazdıklarınızı okuyunca denemeye değer diye düşündüm kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla ...adet döngün derken yazdım 3 ay önce kürtaj oldum değişti kürtaj öncesi 2 şer gün ilerlemeyle olurdum 12si 14ü16sı gibi şimdi önceki ay22sinde oldum bu ay 20sinde başka hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum dedimya yeniyim daha hakim olamadım mesajlara falan çççok saol cevap yazdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…