- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.981
haskena bio sende tutmuyormu yani.ay tutmayan olunca sevincemde.benim kızda gidiyor hep
Kiz sen bizdensin artik ne indirimi ?????
Sana beles artik bi de üstüne para mi alacaz seker.....
yeniyim canım oğlum 8 yaşında uzun süre düşünemedim çocuk zor bir hamilelik geçirmiştim doktoruma sordum yap sakıncası yok dedi ama cesaret edemedim bu zamanlara kaldım işte .... buraya giripte yazdıklarınızı okuyunca denemeye değer diye düşündüm kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla ...adet döngün derken yazdım 3 ay önce kürtaj oldum değişti kürtaj öncesi 2 şer gün ilerlemeyle olurdum 12si 14ü16sı gibi şimdi önceki ay22sinde oldum bu ay 20sinde başka hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum dedimya yeniyim daha hakim olamadım mesajlara falan çççok saol cevap yazdığın için
ayy sende benim gibisin bir kiz isteyen daha
haskena grup indirimi olsun bak 2 kisiyiz :86::86:
vayyyy :))) bu kiyagini unutmuyacagim dostum :86::86:
Kiz sanada cevap yazayimda öyle gideyim uyumaya canim o zaman eger bir aksilik olmazsa bu ayda 18 inde olursun sen bir kac ay adet döngünü bi kontrol et cünkü senin yumurtlamadan önce deneme yapman lazim kiz icin adet döngünü bilirsek yumurtlama gününü anlayabiliriz ve 3-4 öncesi korunmasiz olmasi lazim ondan sonra korunmali olacak o sebeple hata yapmamak adina döngünü kontrol et ve Elaraya dogum tarihini ogluna hamile kaldigin ayi msj atarsan sana yardimci olacaktir hadi tekrar hosgeldin aramiza yarin görüsmek üzere by ...............
hayir canim ikinci olacak insallah ama daha niyetlenmedik :)canım oğlum var zten oğlanda çok tatlı oluyor benimki öledayılanması hareketleri küçük adam gibi ha yakışıklılığıda cabası ama gelgelelim değişiklik isteniyor olursa tabi hayırlısıyla bede bişeyler deneyim diyorum senin ilk çocukmu olacak
aaaa hic öyle sey olurmu simarmakBuna gurbetci kiyagi derler herkese yapmam kiymetini bil fazlada simarma......................
ayy sende benim gibisin bir kiz isteyen daha
haskena grup indirimi olsun bak 2 kisiyiz :86::86:
hayir canim ikinci olacak insallah ama daha niyetlenmedik :)
benimde bir oglum var ekimde 2 yasina girdi.. ve bende 30 oldum o yüzden 2. cocugu düsünüyorum olurda oda erkek olursa 3. ye yetiseyim diye
aaaa hic öyle sey olurmu simarmak.. senin kiz kac yasinda canim :85:
Kiz Tazi nerelerdeydin bütün gün tam uyumaya gidecem gelmissin gecmisimi okuyorsun cicim
bugun bizim günümüz git gide cogaliyoruzbende varım kız isteyenler arasında benide aranıza alın luuuttfeeeeennn:92::92::92::92::92:
anladim canim insallah herkezin gönlüne göre ve saglikli bebeklerimiz olurben 2.de kalırım artık çalışıyorum zaten yani tek ve son şans kızlarr ona göre:92:
O o ama bu haksizlik yine hepiniz geldiniz benim gitme saatimde yürüyün gidin kiz yataginiza ne isiniz var bu saatte topikteay ben nasil sizi birakayim simdi esimde yataktan sesleniyor bilgisayari alda gel sarilir yatarsin diyor Hadi size by sekerler
Kiz Hazek senide cok özlemistim yarin yine gel emi.....
evt cicim ya seni okuyorum geçmişte
yeniyim canım oğlum 8 yaşında uzun süre düşünemedim çocuk zor bir hamilelik geçirmiştim doktoruma sordum yap sakıncası yok dedi ama cesaret edemedim bu zamanlara kaldım işte .... buraya giripte yazdıklarınızı okuyunca denemeye değer diye düşündüm kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla ...adet döngün derken yazdım 3 ay önce kürtaj oldum değişti kürtaj öncesi 2 şer gün ilerlemeyle olurdum 12si 14ü16sı gibi şimdi önceki ay22sinde oldum bu ay 20sinde başka hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum dedimya yeniyim daha hakim olamadım mesajlara falan çççok saol cevap yazdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?