bebek cinsiyet belirleme..

haskena bio sende tutmuyormu yani.ay tutmayan olunca sevincemde.benim kızda gidiyor hep

Bende bio da cinde tutmuyor kiz ikisindede erkek gösteriyor benim kizim oldu iyiki de oldu annesini ask böcegi tatli kuzusu

Hadi iyi geceler uyumaya gidiyom gelecem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kiz sanada cevap yazayimda öyle gideyim uyumaya canim o zaman eger bir aksilik olmazsa bu ayda 18 inde olursun sen bir kac ay adet döngünü bi kontrol et cünkü senin yumurtlamadan önce deneme yapman lazim kiz icin adet döngünü bilirsek yumurtlama gününü anlayabiliriz ve 3-4 öncesi korunmasiz olmasi lazim ondan sonra korunmali olacak o sebeple hata yapmamak adina döngünü kontrol et ve Elaraya dogum tarihini ogluna hamile kaldigin ayi msj atarsan sana yardimci olacaktir hadi tekrar hosgeldin aramiza yarin görüsmek üzere by ...............

ayy sende benim gibisin bir kiz isteyen daha
haskena grup indirimi olsun bak 2 kisiyiz :86::86:

canım oğlum var zten oğlanda çok tatlı oluyor benimki öle dayılanması hareketleri küçük adam gibi ha yakışıklılığıda cabası ama gelgelelim değişiklik isteniyor olursa tabi hayırlısıyla bede bişeyler deneyim diyorum senin ilk çocukmu olacak

çoook saol canım... benim anladığım yine ikişer gün arayla olacak reglim anladım cnm tmm yazarım tekrar teşekkürler bakalım uygulamalar bende tutacak mı

hayir canim ikinci olacak insallah ama daha niyetlenmedik :)
benimde bir oglum var ekimde 2 yasina girdi.. ve bende 30 oldum o yüzden 2. cocugu düsünüyorum olurda oda erkek olursa 3. ye yetiseyim diye
Buna gurbetci kiyagi derler herkese yapmam kiymetini bil fazlada simarma......................
aaaa hic öyle sey olurmu simarmak .. senin kiz kac yasinda canim :85:

elara 16.11.1976 doğumluyum canım oğluma zannedersem şubat ortası gibi hamile kalmıştım 15 gün erken doğdu 24 eylülde oğlum 8 yaşında şimdi tekrardan teşekkürler hepinize

ben 2.de kalırım artık çalışıyorum zaten yani tek ve son şans kızlarr ona göre:92:

O o ama bu haksizlik yine hepiniz geldiniz benim gitme saatimde yürüyün gidin kiz yataginiza ne isiniz var bu saatte topikte ay ben nasil sizi birakayim simdi esimde yataktan sesleniyor bilgisayari alda gel sarilir yatarsin diyor Hadi size by sekerler

Kiz Hazek senide cok özlemistim yarin yine gel emi.....

bende varım kız isteyenler arasında benide aranıza alın luuuttfeeeeennn:92::92::92::92::92:
bugun bizim günümüz git gide cogaliyoruz
ben 2.de kalırım artık çalışıyorum zaten yani tek ve son şans kızlarr ona göre:92:
anladim canim insallah herkezin gönlüne göre ve saglikli bebeklerimiz olur
bende doktoruma görünüp hersey yolundaysa niyetleniyorum..

iyi geceler güzelim tatli rüyalar sana

ahanda 3000 sayfa olduk yazmadan cıkmayayım dedım nıce dostluk sevgı ve bebıs dolu sayfalara ıyı geceler dostlarımmmmm

beslenme şekli kış olduğu için değişti tabi baklagiller et tavuk falan da sebzeye geçiş yapmam gerekiyo heralde

ewet 3001 oldu hepinize iyi geceler elara bir ara bu ay için benim bioritimde kız günlerine baksan canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…