bebek cinsiyet belirleme..

ressam1, ya bence kız bebek çok kolay adetten sonra hemen ilişki . benim öyle oldu yani:78:

canim ama 35 gün sürüyorsa adet arasi adet sonrasi hemen iliski cok erken olur .. sanirim bu 28 gün arasi olanlar icin gecerli , yani bende olmaz
hemen adetten sonra iliski sonra birdaha nezaman diye düsünüyorsun ??

elara sana % 100 katılıyorum ben bu konuda dr da dahil herkes bana erkek dedi. okadar sivri bi karnım vardıkı. ben daha önce dediğim gibi suyum geldi diye 7 aylıkken gittiğimde öğrendim kız olduğunu. dr % 100 dedi odasını alın dediç o gece rüyamda kız bebek gördüm benimmiş nasıl ağlıyorum benim erkek oğlum diyorum. ve ben bu suyum patladı 7 aylıkken yasayamaz dıye sabahın 7sınde erken doğcak yasamıcak dıye aglıyarak esıme anlatıyorum. kız bebek gördüm kötü haber alcaz diyorum. okadar eminim yani

canim ama 35 gün sürüyorsa adet arasi adet sonrasi hemen iliski cok erken olur .. sanirim bu 28 gün arasi olanlar icin gecerli , yani bende olmaz
hemen adetten sonra iliski sonra birdaha nezaman diye düsünüyorsun ??

yumurtlama günü takvimlerine baktığında gün ne veriyorsa ondan 3 gün önce kız bebek galiba. ama sen bi emin ol denemeden önce. bende yeniyim cnm.

ewet 3001 oldu hepinize iyi geceler elara bir ara bu ay için benim bioritimde kız günlerine baksan canım ya
bu sayfa ayarlarina göre degisiyor ben 1500 lü sayfalardayim henüz :))
bir sayfada ne kadar mesaj gördügüne bagli canim

yumurtlama günü takvimlerine baktığında gün ne veriyorsa ondan 3 gün önce kız bebek galiba. ama sen bi emin ol denemeden önce. bende yeniyim cnm.

evet tazmanyacigim haklisin sIKI sIKI takip edecegim burayi artik elara ilede konustuk bu konuyu
artik hayirlisi canim

Elara senin kizin kac yasinda canim ??

cnm bizim cocuklar yaşıtmışş.ben 2008 ekim annesyim.evet sayfamıza gelmedin hiç ama ben seni gördüm sanki.o nedenle sormuştum ekim annesimisin diye
senin oglun ekimin kacında dogdu??
ay sevindimm dönemdaş birinin olmasına

kızlar selam çok büyük tadilata kalkıştım
bir müddet giremem
umarım hepiniz iyiisnizdir..
öpüyorum sizi ..
ara ara girmeye çalışırım

cnm Allah kolaylık versin.hamilesin ve kış ayı tadilata kalktın cok yorulcaksın cnm ya.

Canimcigim unuttugun birsey var sen el kizisin o kendi kizi dolayisi ile rütbeni ve yerini bilecen ..............

hahahah karı kocayı birbirine düşürcen gızzz

ogluna hamile kaldıgın dönemdeki son adet tarihini de yazarmısın.tahmini ilişki günlerinide yaz bakayım bioriitme oglun da tutuyormu

14 ekim dogumlu canim 10 gün gec dogdu benim oglum suni sanci ile geldi dünyaya en sonunda
seninki ne zaman dogdu ??

ahanda 3000 sayfa olduk yazmadan cıkmayayım dedım nıce dostluk sevgı ve bebıs dolu sayfalara ıyı geceler dostlarımmmmm

sagolasın cnmm inşallahh bu sayfalar cocuklarımıza miras kalır:))

ewet 3001 oldu hepinize iyi geceler elara bir ara bu ay için benim bioritimde kız günlerine baksan canım ya

tarihlerini yaz bakayım

okey canım bu ay uygulamam gerekiyor yazın siz

ressam sen bu ay kesin denicen dimi
sen aktif katılmaya calış mutlaka.takip edelim seni
son adet tarihini ve adet döngünü yaz. sana tahmini yumurtlama gününü söleyim.
yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye gircen birdaha girmicen.ama bu zamana kadar sık ilişki yaşıcan gün aşırı mesela.
diger detayları sana mesaj atcam.onlarıda yaparsın
ama lütfen yöntemleri alıp ortadan kaybolma sonuclarını görmek istiyorum cünkü.

birde yediklerin ictiklerinde önemli degilmi ???
hem kadinin hem erkegin yedigi ictigi böyle birseyde okumustum sanirim

14 ekim dogumlu canim 10 gün gec dogdu benim oglum suni sanci ile geldi dünyaya en sonunda
seninki ne zaman dogdu ??

16 ekimdede kızım dogdu cnm.
çiş olayını hallettinmi,konuşması yemesi filan nasıl
sen neden gelmiyorsun bizim sayfaya.gerci pek kimse yok orda
yoksa sen facedeki gruptanmıısın

bu ay kesin canım denemem lazım ....dr 3ay demişti bekledimbu ay deniycem kısmetse saat keçta gireyim siteye en son 20aralıkta adet oldum önceki 22kasımdı adet döngüm buna göre 28 galiba

birde yediklerin ictiklerinde önemli degilmi ???
hem kadinin hem erkegin yedigi ictigi böyle birseyde okumustum sanirim

evet yediklerininde önemli ama bence en önemlisi kızda sık ilişki...benim kızım öyle oldu...başkada bişeye dikkat etmedim...bide elara arkadaşımızın baktığı bioritim önemli bence...

16 ekimdede kızım dogdu cnm.
çiş olayını hallettinmi,konuşması yemesi filan nasıl
sen neden gelmiyorsun bizim sayfaya.gerci pek kimse yok orda
yoksa sen facedeki gruptanmıısın

ben orayi bayaa bir sonradan gördüm canim, 1 yil falan sonra herkes sohbeti ilerletmis birbirini tanimis cocuklari tanimisti o yüzden katilmadim ..
cis olayini tam hallediyorduk artik kaka diye söylemeye baslamisti bundan 2 ay önce, 1 ay kadarda söyledi, sonra ben onu birakip 10 gün türkiyeye gelmem gerekti o dönemde yine altina yapmaya basladi tepki olarak..
konusmasida artik cümle kuruyor cogu seyi kendiliginden söylüyor..
türkce kurabiliyor cümleleri , ben kresede gönderiyorum yarim günlük hergün 8.30 ve 12.30 arasi ordada almanca kelimeler ögrenmis ama onlar tek tük..

kiz cocuklari erken temizlenir erken konusur derler seninkide kesin yapmistir bunlari

bu ay kesin canım denemem lazım ....dr 3ay demişti bekledimbu ay deniycem kısmetse saat keçta gireyim siteye en son 20aralıkta adet oldum önceki 22kasımdı adet döngüm buna göre 28 galiba

bakın yine söylüyorum bende bildiğim tek şey varsa erkek çocuk 14.gün oluyor bende öyle oldu bende size böyle yardımcı olmuş olayımmm

evet yediklerininde önemli ama bence en önemlisi kızda sık ilişki...benim kızım öyle oldu...başkada bişeye dikkat etmedim...bide elara arkadaşımızın baktığı bioritim önemli bence...

sIk iliski denirken yumurtama döneminden üc dört gün önce ve gün asiri defalarcami dogru anladim degilmi.??

yiyeceklerde neler önemli peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…