- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.001
ressam1, ya bence kız bebek çok kolay adetten sonra hemen ilişki . benim öyle oldu yani:78:
göbek şekli,kalca şekli,aşermeler ,çirkinleştirme ,güzelleştirme ,kusma v.s gibi sacma sapan şeyelre inanmıyorum ben cnm.
benim herşeyim erkek cocuk belirtisiydi sonuc ortada
sen bunların hiçbirine inanma.bu tamamen bünye meselesi.kişiye göre degişiyor.
canim ama 35 gün sürüyorsa adet arasi adet sonrasi hemen iliski cok erken olur .. sanirim bu 28 gün arasi olanlar icin gecerli , yani bende olmaz
hemen adetten sonra iliski sonra birdaha nezaman diye düsünüyorsun ??
benımde adetten hemen sonra hamıle kaldım ve kız oldu aaa :) ilk defa duydum hakkatten öyle mi oluyormuş...
bu sayfa ayarlarina göre degisiyor ben 1500 lü sayfalardayim henüz :))ewet 3001 oldu hepinize iyi geceler elara bir ara bu ay için benim bioritimde kız günlerine baksan canım ya
yumurtlama günü takvimlerine baktığında gün ne veriyorsa ondan 3 gün önce kız bebek galiba. ama sen bi emin ol denemeden önce. bende yeniyim cnm.
Elara senin kizin kac yasinda canim ??
kızlar selam çok büyük tadilata kalkıştım
bir müddet giremem
umarım hepiniz iyiisnizdir..
öpüyorum sizi ..
ara ara girmeye çalışırım
Canimcigim unuttugun birsey var sen el kizisin o kendi kizi dolayisi ile rütbeni ve yerini bilecen ..............
Elara kız yapmak çok kolay demişsin banada yaz arkadaşım nasıl yapcaz şu fıstığıbenim bir oğlum var kesin hatırlıyorum adetim 28 gün sürüyor oğlum tam 14. gün olmuştu öncesi ve sonrasında eşim yoktu...ayın 20sinde adet oluyorum 3 ay önce bebeğin kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum eskiden 12sinde regl olurken önceki ay 22 sinde bu ayda 20sinde regl oldum ben ne zaman başlayım çalışmalara ne yiyip içelim neler yapalım sık ilişki birde adetten hemen sonraki 4 gün ilişki gerekiyor heralde de o zamanda yumurtlama olayı nasıl oluyorki tutarmı acaba bak bu ay başlıycam çalışmalara bana akıl ver arkadaşım sen bu konuları baya iy biliyorsun şimdiden teşekkürler birde 35 yaşındayım çin takvimini bekliyemem onuda belirteyim:44:
cnm bizim cocuklar yaşıtmışş.ben 2008 ekim annesyim.evet sayfamıza gelmedin hiç ama ben seni gördüm sanki.o nedenle sormuştum ekim annesimisin diye
senin oglun ekimin kacında dogdu??
ay sevindimm dönemdaş birinin olmasına
cnm Allah kolaylık versin.hamilesin ve kış ayı tadilata kalktın cok yorulcaksın cnm ya.
hahahah karı kocayı birbirine düşürcen gızzz
ogluna hamile kaldıgın dönemdeki son adet tarihini de yazarmısın.tahmini ilişki günlerinide yaz bakayım bioriitme oglun da tutuyormu
ahanda 3000 sayfa olduk yazmadan cıkmayayım dedım nıce dostluk sevgı ve bebıs dolu sayfalara ıyı geceler dostlarımmmmm
ewet 3001 oldu hepinize iyi geceler elara bir ara bu ay için benim bioritimde kız günlerine baksan canım ya
okey canım bu ay uygulamam gerekiyor yazın siz
14 ekim dogumlu canim 10 gün gec dogdu benim oglum suni sanci ile geldi dünyaya en sonunda
seninki ne zaman dogdu ??
sagolasın cnmm inşallahh bu sayfalar cocuklarımıza miras kalır:))
tarihlerini yaz bakayım
ressam sen bu ay kesin denicen dimi
sen aktif katılmaya calış mutlaka.takip edelim seni
son adet tarihini ve adet döngünü yaz. sana tahmini yumurtlama gününü söleyim.
yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye gircen birdaha girmicen.ama bu zamana kadar sık ilişki yaşıcan gün aşırı mesela.
diger detayları sana mesaj atcam.onlarıda yaparsın
ama lütfen yöntemleri alıp ortadan kaybolma sonuclarını görmek istiyorum cünkü.
birde yediklerin ictiklerinde önemli degilmi ???
hem kadinin hem erkegin yedigi ictigi böyle birseyde okumustum sanirim
16 ekimdede kızım dogdu cnm.
çiş olayını hallettinmi,konuşması yemesi filan nasıl
sen neden gelmiyorsun bizim sayfaya.gerci pek kimse yok orda
yoksa sen facedeki gruptanmıısın
bu ay kesin canım denemem lazım ....dr 3ay demişti bekledimbu ay deniycem kısmetse saat keçta gireyim siteye en son 20aralıkta adet oldum önceki 22kasımdı adet döngüm buna göre 28 galiba
evet yediklerininde önemli ama bence en önemlisi kızda sık ilişki...benim kızım öyle oldu...başkada bişeye dikkat etmedim...bide elara arkadaşımızın baktığı bioritim önemli bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?