- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.021
bu ay kesin canım denemem lazım ....dr 3ay demişti bekledimbu ay deniycem kısmetse saat keçta gireyim siteye en son 20aralıkta adet oldum önceki 22kasımdı adet döngüm buna göre 28 galiba
sIk iliski denirken yumurtama döneminden üc dört gün önce ve gün asiri defalarcamidogru anladim degilmi.??
yiyeceklerde neler önemli peki??
ben orayi bayaa bir sonradan gördüm canim, 1 yil falan sonra herkes sohbeti ilerletmis birbirini tanimis cocuklari tanimisti o yüzden katilmadim ..
cis olayini tam hallediyorduk artik kaka diye söylemeye baslamisti bundan 2 ay önce, 1 ay kadarda söyledi, sonra ben onu birakip 10 gün türkiyeye gelmem gerekti o dönemde yine altina yapmaya basladi tepki olarak..
konusmasida artik cümle kuruyor cogu seyi kendiliginden söylüyor..
türkce kurabiliyor cümleleri , ben kresede gönderiyorum yarim günlük hergün 8.30 ve 12.30 arasi ordada almanca kelimeler ögrenmis ama onlar tek tük..
kiz cocuklari erken temizlenir erken konusur derler seninkide kesin yapmistir bunlari
bakın yine söylüyorum bende bildiğim tek şey varsa erkek çocuk 14.gün oluyor bende öyle oldu bende size böyle yardımcı olmuş olayımmm
vallahi çok bilgim yok yeme konusunda ama burda okuduklarıma göre sanırım tuzlu yemiyceksin...bide süt ürünlerini bol tüket...yinede diğer arkadaşlara bir sor onlar daha iyi bilir...
momof süprizini söyledimi merak ettim...göremedim geçmişte...
yattım kızlar iyi geceler..herkesi öptüm...
aralık 30-31 ve 1 ocak kız bebk için cok uygun günlermiş ama gecti zamanı
ocakta tekrar adet oldugun zaman söle sana uygun günlerini söleyim.
ilişkiye girene kadarda hergün süt yogurt tavuk süt tüket.magnezyumlu ve kalsyumlu gıdalar tüket.
netten bulabilriisn hangi besinlerde olduguna
hatta magnezyum ve kalsiyum takviye al eşinle birlikte
ilişkiden 3-4 gün önce den sudafed şurup iç bu şurup x spermi için uygun ortam saglıyor.en son ilişkiden 1 saat öncede içiyorsun sonra içmiyorsun
diger detayları mesaj atarım sana.
bu yazdıklarımı kopy yap biyere.
tuzlu yememeye bu aralar dikkat ediyorum zaten birde ben süt ürünlerini cok severim , 2 günden beri hem sabah hemde aksam sütte iciyorum , insallah diger aya bende denerim artik :))vallahi çok bilgim yok yeme konusunda ama burda okuduklarıma göre sanırım tuzlu yemiyceksin...bide süt ürünlerini bol tüket...yinede diğer arkadaşlara bir sor onlar daha iyi bilir...
ekim sayfasına bende bu yıl geldim.geldigimde eski sayfa kapanmış yenisi acılmıştı.eski gruptaki insanlar facede grup kurup oraya transfer olmuşlar
bizde yeni gelenlerle tanıştık paylaşıma başladık ama cok az kişiydik zaten.şimdi yice azaldık.3-4 kişi anca yazıyoruz.arada orayada ugrayabilirisn cnm
benim kkızım 1 yaşından sonra kakayı wc ye yapmaya başladı
çiş egitiminede 2 yaşına 1 ay kala başladık şuan bezi bi tek gece baglıyorum.bahara dogru gecede baglamayı bırakcam inş.
şakır şakır konuşamıyor daha cnm.ama cümle kurup derdini anlatabiliyor
herkesin yum günü farklıdır cnm.14.gün olayı herkesde aynı olmaz
ekim sayfasına bende bu yıl geldim.geldigimde eski sayfa kapanmış yenisi acılmıştı.eski gruptaki insanlar facede grup kurup oraya transfer olmuşlar
bizde yeni gelenlerle tanıştık paylaşıma başladık ama cok az kişiydik zaten.şimdi yice azaldık.3-4 kişi anca yazıyoruz.arada orayada ugrayabilirisn cnm
benim kkızım 1 yaşından sonra kakayı wc ye yapmaya başladı
çiş egitiminede 2 yaşına 1 ay kala başladık şuan bezi bi tek gece baglıyorum.bahara dogru gecede baglamayı bırakcam inş.
şakır şakır konuşamıyor daha cnm.ama cümle kurup derdini anlatabiliyor
herkesin yum günü farklıdır cnm.14.gün olayı herkesde aynı olmaz
cnm bizim cocuklar yaşıtmışş.ben 2008 ekim annesyim.evet sayfamıza gelmedin hiç ama ben seni gördüm sanki.o nedenle sormuştum ekim annesimisin diye
senin oglun ekimin kacında dogdu??
ay sevindimm dönemdaş birinin olmasına
cnm Allah kolaylık versin.hamilesin ve kış ayı tadilata kalktın cok yorulcaksın cnm ya.
Elara ben eğer bioritm denk gelirse denicem ama bilmiyorum bugün son adetimin 33. günü 6 aralıkta adet olmuştum geçen sefer biliyorsun 42 gün sürdü bu sefer Allah bilir kaç gün sürecek belki ben adet oldyuktan sonra ocak ayında hiç yumurtlamayıp şubattada yumurtlayabilirimkızlar bu ay denicek yokmu başka yaw
bengü
mimoza
umut
ezell
??
herkese günaydın..
herkese iyi sabahlar...
sanada gunaydin sudesoylem canim
kızlaaar hepinize günaydın dün yine doğru düzgün giremedim özledim sizi
bengücüm dün doğum gününmüş kutlu olsun yeni yaşşında oğluşuna kavuşursun inşaAllah...
sudecim günaydın nasılsın arkadaşım
teşekkürler ezel iyiyim. sizleri sormalı.
Ezelcim sanada gunaydin canim ..
Bioritim hesaplanirken adetin ilk gununude dahil ediyoruz degilmi saymaya..?? Ve oldugu gunude,,, ben oyle yapinca 36 cikiyorda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?