- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.041
gunaydın kızla r nasılsınız?
Günaydın herkeseeeee
kızlaaar hepinize günaydın dün yine doğru düzgün giremedim özledim sizi
bengücüm dün doğum gününmüş kutlu olsun yeni yaşşında oğluşuna kavuşursun inşaAllah...
duaların için çok teşekkür ederim ezelcim. umarım bütün duaların kabul olur...canım bende iyiyim çok şükür Rabbimden diliyorum bize hayırlısıyla bir erkek çocuğu versin diye sizin içinde dua ediyorum inşaAllah erkektir
evet canım adetin ilk gününden saymaya başlıyorsun
yeşim salkım buralarda ugraşırmı hiç liza o tüp bebek yapcakmış ikiz ozaman cisiyetide aradan çıkarır
Nabersiniz fistiklar ben anca geldim kizlar gec kalmadim insaAllah varmi süprizler.....:82:
Haskenacım hoşgeldin nasılsın bugün canım
yok geç kalmadın sabah ben geldim ama sonra yine işim çıktı çıkmak zorunda kaldım
geçmişi okudum sen geldin topik şenlenmiş yinee
merhaba bende bu ay denemek istiyorum listeye ekleyin beni de
yaş 31 bir kızım var daha önce de bahsetmiştim
20 kasım-13 aralık - 5 ocak adet günlerim
14- 15 gibi bakıcam artık ovuasyon testlerine ve vücut ısısına
ısı yükselip sonra düşecek düştüğü zaman ilişki olmalı değil mi
neyse bakalım dua edin benim içinde
yapılacak kahve ve soğuk duş dışında bir şey varsa ne olur bana yazın
sizi çok öpüyorum
hayir canim ikinci olacak insallah ama daha niyetlenmedik :)
benimde bir oglum var ekimde 2 yasina girdi.. ve bende 30 oldum o yüzden 2. cocugu düsünüyorum olurda oda erkek olursa 3. ye yetiseyim diye
aaaa hic öyle sey olurmu simarmak.. senin kiz kac yasinda canim :85:
dayanamadın kocana demi ahhh haskena seni seni
Tekrar hosgeldin evrimdost kiz ben sana aktif katil bilgi paylasimimiz olsun dedimdi niye gelmedin uzun süre unutma ovulasyon kitinde cift cizgiyi gördükten bir gün sonra silik cizgi görecen ya o zaman deneme olmasi lazim tam emin olmadan birsey yapma acele etme......Bu arada kizin kac yasinda Allah bagislasin...
doğru diyosun uğraşmaz dimi?
gazetedeki habere göre 3 hatta 4üncüyü düşünüyoruz erkek olana kadar devam demiş kocası:)
ama yaşı geçiyor o kadının.zaten normal yolla kalması zor olmuştu hatırladığım kadarıyla:)
hepinize hayırlı cumalaaaaar kızlar dualarınızı bolbol yapın bugün mübarek güüüüüünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?