bebek cinsiyet belirleme..

kızlaaar hepinize günaydın dün yine doğru düzgün giremedim özledim sizi
bengücüm dün doğum gününmüş kutlu olsun yeni yaşşında oğluşuna kavuşursun inşaAllah...

çok teşekkürler ezelcim.yeni yılda inş sende oğluşuna kavuşursun canım.
ismini yazmadığım diğer arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum tebrikleri için.
bugün nasılsınız kızlar?benim çok hafif başım ağrıyor,diğer belirtilerim şuan yok gibi(

herkese hayırlı cumalar diliyorum
kızlar nasılsınız bakalım...
elara ben ocakta deniyeceğim haberin olsun canım listeye ekle beni
yumurta takibi yaptırıcam yine
yalnız geçen ay ki yumoş çatlamamış
regli atılırsa denenem olur
yoksa doğum kontrol hapına başlıyacakmış dr
ayrıca eşimin sperm testi iyi çıktı
bende göğüsümden süt geliyo demiştim o test de iyi çıktı
şimdili bu kadar
inşalah iyi haberlerle görüşürüz
öptüm canım

yeşim salkım buralarda ugraşırmı hiç liza o tüp bebek yapcakmış ikiz ozaman cisiyetide aradan çıkarır

doğru diyosun uğraşmaz dimi?
gazetedeki habere göre 3 hatta 4üncüyü düşünüyoruz erkek olana kadar devam demiş kocası:)
ama yaşı geçiyor o kadının.zaten normal yolla kalması zor olmuştu hatırladığım kadarıyla:)

merhaba bende bu ay denemek istiyorum listeye ekleyin beni de
yaş 31 bir kızım var daha önce de bahsetmiştim
20 kasım-13 aralık - 5 ocak adet günlerim
14- 15 gibi bakıcam artık ovuasyon testlerine ve vücut ısısına
ısı yükselip sonra düşecek düştüğü zaman ilişki olmalı değil mi
neyse bakalım dua edin benim içinde
yapılacak kahve ve soğuk duş dışında bir şey varsa ne olur bana yazın
sizi çok öpüyorum

Liza neler yapiyon kiz, vazgectin cocuk dogurmaktanda en rahatimiz sensin kiz simdi stres yok oldu olmadi tutu tutmadi yok imrenmeye basladim sanaben bu ay deneme yapayim diyom bioritm yok yapma otur oturdugun yerde diyor sastim kaldim....

Haskenacım hoşgeldin nasılsın bugün canım
yok geç kalmadın sabah ben geldim ama sonra yine işim çıktı çıkmak zorunda kaldım
geçmişi okudum sen geldin topik şenlenmiş yinee

Iyiyim tatli cadim kiz özledim ha sana laf yetistirmeyi ama cok isin varmis calis bacim islerini bitir birde onlar stres yapmasin nasil olsa biz hep buradayiz.....

Tekrar hosgeldin evrimdost kiz ben sana aktif katil bilgi paylasimimiz olsun dedimdi niye gelmedin uzun süre unutma ovulasyon kitinde cift cizgiyi gördükten bir gün sonra silik cizgi görecen ya o zaman deneme olmasi lazim tam emin olmadan birsey yapma acele etme......Bu arada kizin kac yasinda Allah bagislasin...

Benim kizim 4,5 yasinda canim Rabbim uzun ömürler versin insaAllah......................

dayanamadın kocana demi ahhh haskena seni seni

Evet dayanamadim :))))))))

kızım beş yaşında teyzesi oyuncak kedi köpeğe kardeşim diyip yatıyo kalkıyor acıyorum haline de ancak cesaret edebildim
ben yoğun çalışıyorum anca fırsat oldukça sizlerin yazdıklarınızı okuyorum
iş ev çocuk içinde zamanın pek olmuyor ama olmadı ben gece yazarım size sizde sabahları bakarsınız
şimdi bu ay deniyim 2011 itibari ile dedim
bir de sizlerin maşallahınız var tuttunuz erkek hamile kalıyor bende katılım aranıza olursa sizlerle sevinizim olmazsa yanlız başıma kalmam paylaşırım

Kiz kocasi diyormuski Yesimin bir oglu olmasini cok istiyorum acaba oglan olunca sadece Yesiminmi olacak mis sasirdim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hepinize hayırlı cumalaaaaar kızlar dualarınızı bolbol yapın bugün mübarek güüüüüünnnn

Cuman hayr olsun Canom nasil gidiyormus hamislik nasilmis benim kücük yigenim kiz olunca karabiber gibi foto birakmayi unutmayin ha sanalda olsa sevelim yigenlerimizi

Evrimdost benimde kizim 4,5 yasinda oda cok istiyor ya ama ben hamile kalsamda bir süre söyleyemem kizima ne zaman dogacak diye kesin günde 100 defa sorar simdiden soruyor Allah bize ne zaman bebek verecek diye ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…