- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.061
Kiz kocasi diyormuski Yesimin bir oglu olmasini cok istiyorum acaba oglan olunca sadece Yesiminmi olacak mis sasirdim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cuman hayr olsun Canom nasil gidiyormus hamislik nasilmis benim kücük yigenim kiz olunca karabiber gibi foto birakmayi unutmayin ha sanalda olsa sevelim yigenlerimizi
Liza neler yapiyon kiz, vazgectin cocuk dogurmaktanda en rahatimiz sensin kiz simdi stres yok oldu olmadi tutu tutmadi yok imrenmeye basladim sanaben bu ay deneme yapayim diyom bioritm yok yapma otur oturdugun yerde diyor sastim kaldim....
ah haskenoşum hayırlısıyla olsunda boy boy resimlerini koyacam çocuklarımın hamılelık çok iyi gidiyo bi sıkıntı yok çok şükür sen ne zaman yapacan elara bana biraz şüpheli geldi kaza kurşunu yemiş olabilirağır toplardan biri patlamak üzere haskenacımm ona göree
Ben bu ay deneme yapmak istiyordum ama Elara bioritm uygun degil deneme diyor kocis babaannen zamani bioritm cin takvimimi vardi bir erkek bir kadin olmasi yeterliydi simdi bi dolu malzeme lazim hangi birini biraraya getirecez dedi....Komik adam..:)))))Kafam karisik valla bir cilginlik yaparsam sasirma tuturabilirsem artik ................
Kiz alinti ile cevapladim biraz yazinin sekli bozuk olabilir
Canim benim 4,5 yasinda kizim var kizimdan önceki hamileligim 7 haftalik kalp atmiyordu diye alindi sonra korktum iki yil ara verdim sonra kizima hamile kaldim kizim dünyaya geldi sonra tekrar bi deneme daha oldu ve oda 7 haftalik alindi yani ben alt kati 3 defa kiraya verdimde usaklar begenip oturmadi kizim haric her ikisininde usg resimlerinde Elaranin tezine göre erkek simdide yas 35 bari bi kiz bir erkek olsun diye tedbirli yapayim diyom artik tabi Rabbim ne verirse ona sukredecez sagliklisini ve hayirlisini versinde ama bi yum.takibi yaptirayimda icimde kalmasin dedim ....................haskena senın 1 kızın varmış ben 2 biliyodum azönce tabloya baktım ole farkettın kız yapsana ne duruyon 2.3 tane bebek daha
Canim benim 4,5 yasinda kizim var kizimdan önceki hamileligim 7 haftalik kalp atmiyordu diye alindi sonra korktum iki yil ara verdim sonra kizima hamile kaldim kizim dünyaya geldi sonra tekrar bi deneme daha oldu ve oda 7 haftalik alindi yani ben alt kati 3 defa kiraya verdimde usaklar begenip oturmadi kizim haric her ikisininde usg resimlerinde Elaranin tezine göre erkek simdide yas 35 bari bi kiz bir erkek olsun diye tedbirli yapayim diyom artik tabi Rabbim ne verirse ona sukredecez sagliklisini ve hayirlisini versinde ama bi yum.takibi yaptirayimda icimde kalmasin dedim ....................
haskena öteki bebeklerinde tuturmuşsun erkek bebekleri ne yaptın hatılıyomusun fikir olur bize
canımm benım yaaa bu cumaların yüzüsuyu hurmetine RABBİM gönlüne göre versın burdan inşAllah hepimize veririsin oğluş haberlerını
haskne öteki bebklerinde tuturmuşsun erkek bebekleri ne yaptın hatılıyomusun fikir olur bize
evet canım haskena da umut var.tutturmuş ama tutunamamış.
benim bir tanıdığım ablanın 3 kızı var.
bide düşük yapmış oda kızmış.kaderim bu diyor artık.
Ay benimde arkadasimin annesi 8 dogum yapmis 8 ide kiz sonra babasi baska kadinla evlenmis diger kadinin 2 oglu olmus ve bu arada arkadasin annesinede ara sira ugruyormus ondanda 2 oglu olmus bak bu tek iliski tezinide dogruluyor simdi 12 kardes mutlu mesut yasiyorlar hepsi evlenmis babasi üvey anne ile kendi anneside kizlarinin yaninda 1 er ay duruyor Allah bu erkekleri islah eylesin ................
selam kızlarr
sabah beri temizlik yapıyomm kaynana gelcekmiş bugün bana:))
evlendigimden buyana evime hiç gelmedi.bende sadece 2 bayram gittim bu yıl
nerden estiysee bana gelmekk, gelsin bakalım:)
selam kızlarr
sabah beri temizlik yapıyomm kaynana gelcekmiş bugün bana:))
evlendigimden buyana evime hiç gelmedi.bende sadece 2 bayram gittim bu yıl
nerden estiysee bana gelmekk, gelsin bakalım:)
haskenacım bazı insanlarda erkek bebek tutunamazmış yılancık gelıncık var biliyosundur belkıde kendını okut canım muska verıyolar üzerinde taşımak için tedbirini al canımm
rüyasında görmüştür belki :)))
desene bugün ağir mısafirin var kolay gelsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?