bebek cinsiyet belirleme..

gerçekmi diyoon benım hamıle olduğumu yenı yenı başladılar öğrenmeye ama cinsiyet konusunda kararlıyım solemem
inşALLAH haskena tosun gibi bir oğlun olurr

ben onun rüyası degil kabusu olurum ancaakk:))

sagol cnm.şimdi gidip pastaneden tuzlu bişiler alcam cayla versem yeter
fazlada yüz vermeye gerek yokk.

aynen canım katılıyorum bende başta kafama çıkarttım hepsını sonrası malum herşey dendı bama şimdi ise selamın aleykum aleykumselam bole kafam daha rahat en ıyısını yapıyon benımde canım yandı bazı şeylerden

haskena o kadının dedigi o kadar dogru bişikii
elimize cok güzel fırsatlar geciyordu eşimin işi ile ilgili.ama bazı insanlarla paylaşıyorduk fikirlerini alıyorduk o iş olmuyordu ya
okadar cok şahit oldumki buna
bencede herkese herşeyi anlatmamak gerekiyor

selam kızlarr
sabah beri temizlik yapıyomm kaynana gelcekmiş bugün bana:))
evlendigimden buyana evime hiç gelmedi.bende sadece 2 bayram gittim bu yıl
nerden estiysee bana gelmekk, gelsin bakalım:)

Oy oy oy Elaraminda kaynanatörümü tesrif edeceklermis kiz kafasina saksi felan mi düstü ne onlar bosuna gelmezler vardir bi bildikleri bakalim altindan ne cikacak aksama yazarsin bak merak ettim simdi....

gerçekmi diyoon benım hamıle olduğumu yenı yenı başladılar öğrenmeye ama cinsiyet konusunda kararlıyım solemem
inşALLAH haskena tosun gibi bir oğlun olurr

Evet canim aynen öyle ben onun icin topikteki kizlara hep söylüyorum 3 ay dolmadan kimseyle paylasmayin sadece esiniz bilsin ben o pis nefisliyi bile buldum kiz artik hic birseyimi anlatmiyom cok sirnasiyo laf almak icin ama hava....

cnm bu dünyada cok afedersin mıcan yaranıyor.
2 eltiyiz biz.diger eltim kaynanaya gelir gider işini gücünü yapar ama buna ragmen pek önemsemez onu..
kaynanayla binalarımız yanyana olmasına ragmen 2 bayramdır evine gidiyorum ben, buna ragmen bana karşı cok dikkatlidir,herşeyin en güzelini bana yolluyor,gayet kibar davranıyor :))
bayramda evine gittigimde heyecandan kalpten gidiyordu kadınn

Yabanci degil kiz teyzem olur kendileri sagolsun hep dualar eder ....Ben eger hamile kalirsam ve cins.erkek olursa herkese kiz diycem taki dogana kadar ay ne yapayim doktor yanlis bakmis diyecem hem pis nefislerden korkuma hemde bakayim kim dostmus kim düsman .........

Oy oy oy Elaraminda kaynanatörümü tesrif edeceklermis kiz kafasina saksi felan mi düstü ne onlar bosuna gelmezler vardir bi bildikleri bakalim altindan ne cikacak aksama yazarsin bak merak ettim simdi....

cnm böle böle arayı düzeltmeye calışcak gibi geliyor bana
önceden istenmeyen gelindim, şimdii yolu gözlenen gelin oldum:)
ama kesinlikle onlarla samimi olmam ben.öle her dk evime gelecegini sanıyorsada yanılıyor.
yabancılar gibi önceden haber verir hazırlıgımı yaparım öle gelir.öle cat kapı yapılmasına sinir olurum.

bende senın eltın gıbıydım 6 senelık evlıyım elımden gelen saygıyı görevimi yaptım onlara karşı 3 eltıyız bizde ötekılerın hıç umurlarında olmazlar ama onlardan ıyısı yok benden kotusu yok 5 aydır gayet resmıyım geç kaldım ama eşimin bazı şeyleri farketmesı geç oldu başta bana eşim hiç taviz vermedi ailesınden 6 sene sonra uyandı benım adam o da şimdi herşeyın farkında ama çok geç oldu beni sinir hastası ettikten sonra

Hu hu kizlar niye sesiniz cikmiyo gecmismi okuyonuz kiz Berra nasil gidiyo hamilelik Bengu test yapmadin mi .....??ß

aslında ii fikir ama insanların cenesi durmıcak"aa budamı kız olsun" yorumlarıı sölenecek insanın sinirlerini bozacaklarr.

kızlar bende aynen haskenadakı gibi kız demeyı düşünüyom yada merak etmıyorum buda sürpriz olsun öğrenmeyecem demeyı

Son düzenleme:

benim kocada ilk başlarr taviz vermedi surat astı filan.bende restimi cektim mecburen durumu kabullendi,zorlamadı beni.
öle böle 3 yıl gecti.daha yeni yeni görüşmeye başlanıyor işte.

Bende cat kapi gelinmesinden sinir olurum benimkiler eskiden öyleydi ama baktilar benim hosuma gitmiyor artik tel etmeden gelmezler ..........

aslında ii fikir ama insanların cenesi durmıcak"aa budamı kız olsun" yorumlarıı sölenecek insanın sinirlerini bozacaklarr.

Cenelerine micsinlar amac o ya zaten kim ne diyecek aman bosver ben tuturayimda söylemeyeyim onlarda ne derse desin bakayim,, olsun sagliklisi olsun mu diyecekler yoksa ay yine mi kiz diyecekler ben sonra onlara gösteririm oglanin pipisini....

elara sen çizdiğin yoldan yürümeye devam et arkadasım olesi daha iyi oluyo
ben cıkıyom kızlar bugün bütün işlerim kaldı sizin yüzünüzden bağladınız benı buraya dünyayla ilgim kesildi haskena bugunde senın şu kaynanatör lafına çok güldüm

cinsiyetine kız deme bencee
sürpriz olsun, cinsiyetini ögrenmicez demek daha mantıklıı.bende böle sölemeyi düşünüyorummm bakalım
Kiz o zamanda buda kesin kizda onun icin söylemiyor diyecekler ceneleri kapanirmi gevezelerin baksana Karabibere neler dediler ya güzelBoncuk a simdiden konusmaya basladilar daha cins.belli degilken Rabbim islah etsin kem gözlüleri yilan dillileri

cinsiyetine kız deme bencee
sürpriz olsun, cinsiyetini ögrenmicez demek daha mantıklıı.bende böle sölemeyi düşünüyorummm bakalım

bende ole yapam bacım yahu iiiyiiki sizle tanışmışım vallahi ıyı gelıyosunuz bana stres felan kalmıyo akşam girerim gene baybayın

amiiiinn bacım amınnnnnnnnnnnnn

evt haklısın.yeterki amaç insanı üzmek olsun bi şekilde bahane bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…