bebek cinsiyet belirleme..

valla sen beni öldürürsünnn ay gülmekten öldüm
kız bende varya senin tam tersinim nerde öyle davranacam

Canimcigim unuttugun birsey var sen el kizisin o kendi kizi dolayisi ile rütbeni ve yerini bilecen ..............

Umut sen gecmise pek bakamiyon ya ahanda sana yazdigim msj...

Kiz umut sen burdamiydin?????

yeni geldim
bugün sabah kızı dr götürdüm boğazı şişmişti
akşam koca hastaydı
kaçgündür hastalıklar var evde
evi okutacam bi sıkıntıdır gidiyor
ama Elarının yazılarını görünce koptum kaynanayla ilgili :))

valla sen beni öldürürsünnn ay gülmekten öldüm
kız bende varya senin tam tersinim nerde öyle davranacam
ben mıcan ,sen mıcılan tarafmı oluyon şimdi:))

E kiz dogru görmedik ::::::::::::
Bizde ama teori üretik ha olmadan ,, ama ben tuturayim (Rabbimin izni ile insaAllah) kesin söylemiycem sizede kimler ne laflar ediyo tek tek yazacam

ya ben zaten öle herkesle görüşen biri degilimdir.kızım ve annemle takılırızz.bi kac arkadaşım var aradada onlarla görüşürümm
yani hamileykenn cok laf duymıcam ben.söliyenlerinde agzının payını gayet ii veririmmm.söledikelrine pişman ederim:)
bende size sölenenlere verdigim cevapları yazarım buraya hehe

he elara gamzecimle görüşüyosan ona çok çok selam sole unutmadık onu özlettı kendını

A.s sölerim görebilirsem.

Evet ancak bu kadar güzel ve açık anlatılırdı :)

Elara sende dogum tarihimi dogrumu diye sormustun ya ahanda buda sana cevabim cicim...

Gecmis olsun canim Rabbim sifalarini versin insaAllah....................

Evrimdost benimde kizim 4,5 yasinda oda cok istiyor ya ama ben hamile kalsamda bir süre söyleyemem kizima ne zaman dogacak diye kesin günde 100 defa sorar simdiden soruyor Allah bize ne zaman bebek verecek diye ......
dimi benim kızımında 2011 dileği kardeş , kesin olur diyor ben noel babadan istedim diyor ya bakalım hayırlısı,
belki söylememek lazım hele olsun da söyleyip söylememeyi öyle düşünürüz
kızını Allah bağışlasın
herkesi çok öptüm hayırlı cumalar

liza merhaba ya banada bio ritm baksanız bi olurmu bu ay için
ben24.4.1980
kocam 17.10.1978

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…