- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.101
cnm bu dünyada cok afedersin mıcan yaranıyor.
2 eltiyiz biz.diger eltim kaynanaya gelir gider işini gücünü yapar ama buna ragmen pek önemsemez onu..
kaynanayla binalarımız yanyana olmasına ragmen 2 bayramdır evine gidiyorum ben, buna ragmen bana karşı cok dikkatlidir,herşeyin en güzelini bana yolluyor,gayet kibar davranıyor :))
bayramda evine gittigimde heyecandan kalpten gidiyordu kadınn
sonrada derlerki görmemişin oglu olmuş:))
valla sen beni öldürürsünnn ay gülmekten öldüm
kız bende varya senin tam tersinim nerde öyle davranacam
geçenlerde kapı çaldı delikten baktım bizimkinin elinde ince şeffaf poşet var içime nerden doğduysa bana çiçek aldığını düşündüm o günlerdede aramız naneliydi
kapıyı bi açtım çiçek değil elindeki oyuncak köpekmiş kızına almış şokkkk oldum
Canimcigim unuttugun birsey var sen el kizisin o kendi kizi dolayisi ile rütbeni ve yerini bilecen ..............
Kiz umut sen burdamiydin?????
Umut sen gecmise pek bakamiyon ya ahanda sana yazdigim msj...
ben mıcan ,sen mıcılan tarafmı oluyon şimdi:))
valla sen beni öldürürsünnn ay gülmekten öldüm
kız bende varya senin tam tersinim nerde öyle davranacam
E kiz dogru görmedik ::::::::::::
Bizde ama teori üretik ha olmadan ,, ama ben tuturayim (Rabbimin izni ile insaAllah) kesin söylemiycem sizede kimler ne laflar ediyo tek tek yazacam
he elara gamzecimle görüşüyosan ona çok çok selam sole unutmadık onu özlettı kendını
ben mıcan ,sen mıcılan tarafmı oluyon şimdi:))
ya ben zaten öle herkesle görüşen biri degilimdir.kızım ve annemle takılırızz.bi kac arkadaşım var aradada onlarla görüşürümm
yani hamileykenn cok laf duymıcam ben.söliyenlerinde agzının payını gayet ii veririmmm.söledikelrine pişman ederim:)
bende size sölenenlere verdigim cevapları yazarım buraya hehe
A.s sölerim görebilirsem.
Elara sende dogum tarihimi dogrumu diye sormustun ya ahanda buda sana cevabim cicim...Evet canim benim annem Devlet Memuru emeklisi o dönem memurelik görevinde oldugu icin hastanede dogum yapmis dogum kagidim var ve hala kopiside annemde durur saat sabah 6:32 de dogmusum o derece dogru yani ...............Bu arada canim ben hamile kaldigim yili yanlis yazmistim o msj gördün mü düzeltme mesajimi 2004 degil 2005 yilinda hamile kaldim......
kız onu gördümde rutbe yazını ama banamıydı
Kiz sana tabi senin alintinla niye baskasina cevap vereyim a saskin bacim benim ......
yeni geldim
bugün sabah kızı dr götürdüm boğazı şişmişti
akşam koca hastaydı
kaçgündür hastalıklar var evde
evi okutacam bi sıkıntıdır gidiyor
ama Elarının yazılarını görünce koptum kaynanayla ilgili :))
Gecmis olsun canim Rabbim sifalarini versin insaAllah....................
sağol canım
Bu Ezel nerdeeeeee
kız budamı hamile yoksa :86:
burdayım canım yaa geçmişi okudum yok hamiş değilim yani şimdilik :) bekliyorum işte
dimi benim kızımında 2011 dileği kardeş , kesin olur diyor ben noel babadan istedim diyor ya bakalım hayırlısı,Evrimdost benimde kizim 4,5 yasinda oda cok istiyor ya ama ben hamile kalsamda bir süre söyleyemem kizima ne zaman dogacak diye kesin günde 100 defa sorar simdiden soruyor Allah bize ne zaman bebek verecek diye ......
evet canım ya iyiki ikinci çocuğu düşünürken görmedim burayı ben.çünkü kastıkça kasardım bu işlere bulaştınmı insan herşeyin tam olmasını istiyor.
ben o zamanlar dua edip istemekle oğlan olucak zannediyordum:)amaan her işte bir hayır varmış.
ama canım ben sana bioritmi kaale almanı tavsiye ederim.benim iki kızımdada tuttu.çoğunlukla tutuyor zaten
ne diycem hakkaten bu yeşimin oğlu olmasını istiyorum demişya kocası banada komik geldi ya.bu ne
sevgi dedirttirmek için millete ne diyeceklerini şaşırıyorlar.
sonra boşanıveriyolar şaşıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?