- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.121
renkrenk kızımla yaşadıklarımı düşündügümde bende 2.cocuk fikrinden vazgeciyorum
hatta bazen cocuk yüzünden eşimle tartışıyoruz karar alıyoruz yeter bitane cocuk gerek yok 2.ye diyoruzz amaaa kardeşsizde olmaz diye düşünüyorumm
hamile kaldıgımda aynen senin gibi düşünecegime eminim.şuan bile cok zorlanıyorum kızımla ilgilenirken.cünkü artık herşeyin farkındaa ve cevaplarımı bile begenmiyorr.ona laf anlatırken yoruluyorum bazen:)
ikinci bebegi bünyem nasıl kaldırcak düşünüyorumm
yeşim salkım'ın kocası "erkek doğurana kadar devam edicez" demiş.
kesin bu sayfayı takip ediyodur yeşim salkımda
evet gamze nerede.kaçtır soracam nasip olmuyor.
hımm valla cinsiyet için öğrenmicez demek çok inandırıcı olmaz kızlar bence, biri bana dese inanmam, doktorun her bakışında kim tutabilir kendini söyleme diye, tut tut nereye kadar:) bence "karnımdaki konumundan dolayı görünmüyomuş" demek en mantıklısı ne dersiniz?
selam kızlarr
burda sizinle yazışırken zil caldıı baktım kaynanatör gelmiş ,üstümdede pijamalar vardı:)))
neyse actım kapıyı girdi içeri hoşgeldiniz dedim elini öptüm.hemen namaz kıldı sanırım heyecanı gitsin diye olabülüüü :)
o namaz kılarken bende üstüme ceki düzen verdim.kızımda uyuyordu uyansın diye odaya girip cıktım ses yaptımcok gecmeden uyandı kızım
öle cok muhabet etmedik o konu acmaya calıştı konuştu kendince ben sadece dinledim:) hiç yorum yapmadım.
pastaneyede gidip bişi alamadım akşam gelcek sanıyordum ben
bisküvi cay cekirdekle geciştirdik:)
ayy yinemi gelcek böle ya.
aklına estikce cat kapı gelirse cekecegim var vallaaa
ilk zamanlarmı soğukluk girdi aranıza ?
yakın olunca böyl eoluyor
ne yaptında korkuttun kız namaz kıldı dedinya
nişanlıyken ve ilk evlendigimiz gece cok sorunlar cıkardı.en güzel günlerimi zehir etti
cicim aylarımda olmadı onun yüzünden
3 yıldırda görüşmüyorduk.ilk kez geldi evime.
namazı korktugundan kılmadı kız:) zateh namaz vaktiydi bide heyecanlı bi tip yatışsın diye olabilir:)
cünkü kapıdan girer girmez ben bi namaz kılıyım dedi.
aramız düzelsin diye odaya okudu üfledi galibaa :)
yesim salkimin kac tane cocugu varmiski ??
biz bilmiyerek ne kolay yapmisiz
göstermiyorsa kesin kızdır yorumu yaparlar bu kezde:)
liza merhaba ya banada bio ritm baksanız bi olurmu bu ay için
ben24.4.1980
kocam 17.10.1978
momof büyük süprizi açıkladımı..?
bende meraklı melahat
zor gerçekten soğukluk girmesi
benimki yaşlı köyde yaşıyo zaten geldiği zaman bi köşede oturur öylece
kulaklarıda duymuyo zaten :))
elara sana acı laflar mı söyledi zamanında. eğer dil yarası yoksa gene diğer şeyler unutuluyor zamanla.
ama pek sık görmemek iyidir.
aslında bu kaynanalar varya gelin ne yaparsa yapsın kabul ediyor ha.
benim eltim az mıçmamıştır benim kaynananın ağzına.
ama gene kıymatlısıdır.
ben istanbullu gelinim diye hiç uyum sağlayamam bunlara zaten.ama genede kaynanamın yapıcı tutumlarını beğenirim.hakkında kötü düşünmem pek.
ama eltim varya şeytanın külahını ters giydiren kişidir.o kadar maço birde kocası var ama nasıl parmağındada oynatmayı biliyor onada ayrı bir hayranım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?