bebek cinsiyet belirleme..

evet canım aynı şeyleri pek çok kişi yaşıyor ve büyüdükçe durum dahada vahimleşiyor:) ben ikinci bir çocuğu tekrar böyle sevemem yada kızıma haksızlık mı yapmış olurum diye bile düşünüyorum (olunca öyle olmaz ama), ama kendiside çok fazla istiyor, kendi kardeşlerimden düşününce gerçekten kardeşsiz bırakmak haksızlık olur. tabiki kısmet alllah nasip ederse

yesim salkimin kac tane cocugu varmiski ??

biz bilmiyerek ne kolay yapmisiz

Son düzenleme:
hımm valla cinsiyet için öğrenmicez demek çok inandırıcı olmaz kızlar bence, biri bana dese inanmam, doktorun her bakışında kim tutabilir kendini söyleme diye, tut tut nereye kadar:) bence "karnımdaki konumundan dolayı görünmüyomuş" demek en mantıklısı ne dersiniz?

Son düzenleme:
selam kızlarr
burda sizinle yazışırken zil caldıı baktım kaynanatör gelmiş ,üstümdede pijamalar vardı:)))
neyse actım kapıyı girdi içeri hoşgeldiniz dedim elini öptüm.hemen namaz kıldı sanırım heyecanı gitsin diye olabülüüü :)
o namaz kılarken bende üstüme ceki düzen verdim.kızımda uyuyordu uyansın diye odaya girip cıktım ses yaptım cok gecmeden uyandı kızım
öle cok muhabet etmedik o konu acmaya calıştı konuştu kendince ben sadece dinledim:) hiç yorum yapmadım.
pastaneyede gidip bişi alamadım akşam gelcek sanıyordum ben
bisküvi cay cekirdekle geciştirdik:)
ayy yinemi gelcek böle ya.
aklına estikce cat kapı gelirse cekecegim var vallaaa

göstermiyorsa kesin kızdır yorumu yaparlar bu kezde:)

ilk zamanlarmı soğukluk girdi aranıza ?
yakın olunca böyl eoluyor
ne yaptında korkuttun kız namaz kıldı dedinya

ilk zamanlarmı soğukluk girdi aranıza ?
yakın olunca böyl eoluyor
ne yaptında korkuttun kız namaz kıldı dedinya

nişanlıyken ve ilk evlendigimiz gece cok sorunlar cıkardı.en güzel günlerimi zehir etti
cicim aylarımda olmadı onun yüzünden
3 yıldırda görüşmüyorduk.ilk kez geldi evime.
namazı korktugundan kılmadı kız:) zateh namaz vaktiydi bide heyecanlı bi tip yatışsın diye olabilir:)
cünkü kapıdan girer girmez ben bi namaz kılıyım dedi.
aramız düzelsin diye odaya okudu üfledi galibaa :)

zor gerçekten soğukluk girmesi
benimki yaşlı köyde yaşıyo zaten geldiği zaman bi köşede oturur öylece
kulaklarıda duymuyo zaten :))

kızlar ben iyice karar vermiştim hamiş kalsam baktırmayacaktım cinsiyete.yüzde90 erkek dedi falan diycektim eşimede soranlarada.
sonrada bakıcaktım kimler ne diycek diye
bence o art niyetli insanlar yüzde 90 erkek dense bile yanılmışta olabilir kızda olabilir deyip kendini belli eder...
ilerde çocuk düşünürsem -ki zor- böyle yapıcam ben.
çok merak edersem 7.8.ayda falan öğrenirim genede:))

elara sana acı laflar mı söyledi zamanında. eğer dil yarası yoksa gene diğer şeyler unutuluyor zamanla.
ama pek sık görmemek iyidir.
aslında bu kaynanalar varya gelin ne yaparsa yapsın kabul ediyor ha.
benim eltim az mıçmamıştır benim kaynananın ağzına.
ama gene kıymatlısıdır.
ben istanbullu gelinim diye hiç uyum sağlayamam bunlara zaten.ama genede kaynanamın yapıcı tutumlarını beğenirim.hakkında kötü düşünmem pek.
ama eltim varya şeytanın külahını ters giydiren kişidir.o kadar maço birde kocası var ama nasıl parmağındada oynatmayı biliyor onada ayrı bir hayranım:)

göstermiyorsa kesin kızdır yorumu yaparlar bu kezde:)

benim oğlum ilk 20 hafta göstermedi cinsiyetini...kaç dr'a gittim göremiyoruz dediler arkasını dönüyo dediler(protesto ediyodu dünyayı sıpam herhaldre:)) ama dr'lar kız olabilir diye bişey demediler yada erkek diye sadece göremiyoruz diyolardı...insanlar soruyodu göstermiyo diyodum...aynen eleracım dediğin gibi herkes o zaman kızdır diyodu...bende kız istiyodum çok seviniyodum çok şartlamıştım kendimi kız diye ama sonra 22. haftada dr erkek dedi...yani göstermiyo dediğinizde de herkes kızdır diyecek...

zor gerçekten soğukluk girmesi
benimki yaşlı köyde yaşıyo zaten geldiği zaman bi köşede oturur öylece
kulaklarıda duymuyo zaten :))

ohh sen şanslısın o konuda

cnm cok haksızlık yapıldı bana herkonuda
dügünümüzü kendimiz yaptık,evimin eşyasını kendimiz aldık daha yeni bitti borcumuz diyebilirim.
ama eltimin a dan z ye herşeyini aldılar borcsuz evlendiler yani.
kızım dogdu 6 ay görmedi,göbegi kanadı kızımın arabalarını istedik vermediler.
evlendikten bir gün sonra evlerine el öpmeye gittik suratıma bile bakmadı.bidaha gelemsin evime demiş.ondan sonra gitmedim zaten
eşimle aramı cokk buzduu falan filannn
yani unutulcak şeyler degil aslında ama eşimin hatrı için birazdaha ılımlı yaklaşmaya calışıyorum
bide yaşlı insanlarr beddualarını almakta istemem acıkcası.
o nedenle şuan böle mülayim davranıyorum.yoksa onu evime bile koymazdım ben.
kısacası zor dönemlerimizde hiç faydaları olmadıgı gibi zararları dokundu
şuan borcumuz yok arabamızı aldık eşimde kariyer olarak baya ii yere gelddi.hazır torunda verdik eline.şimdi bizden iyisi yok anlıyacagın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…