- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.141
momof büyük süprizi açıkladımı..?
Bende meraklı melahat
ohh sen şanslısın o konuda
cnm cok haksızlık yapıldı bana herkonuda
dügünümüzü kendimiz yaptık,evimin eşyasını kendimiz aldık daha yeni bitti borcumuz diyebilirim.
ama eltimin a dan z ye herşeyini aldılar borcsuz evlendiler yani.
kızım dogdu 6 ay görmedi,göbegi kanadı kızımın arabalarını istedik vermediler.
evlendikten bir gün sonra evlerine el öpmeye gittik suratıma bile bakmadı.bidaha gelemsin evime demiş.ondan sonra gitmedim zaten
eşimle aramı cokk buzduu falan filannn
yani unutulcak şeyler degil aslında ama eşimin hatrı için birazdaha ılımlı yaklaşmaya calışıyorum
bide yaşlı insanlarr beddualarını almakta istemem acıkcası.
o nedenle şuan böle mülayim davranıyorum.yoksa onu evime bile koymazdım ben.
kısacası zor dönemlerimizde hiç faydaları olmadıgı gibi zararları dokundu
şuan borcumuz yok arabamızı aldık eşimde kariyer olarak baya ii yere gelddi.hazır torunda verdik eline.şimdi bizden iyisi yok anlıyacagın.
Hadi momofun sürpizi konusunda tahminde bulunalım ,bakalımm kimin tahmini tuttcakkk
oğlak nasıl oldun lekelenmeler geçmiştir..umarım..benim doktorum progestanı artırdığından beri artık gelmiyo..inşallah gelmez...
devam ediyor canım aynı yoğunlukta bütün gün yatıyorum bana progestanı kestiler hayatım 10 haftalık olunca progestan verilmiyormuş hayatım korkuyla bekliyorum
Ezelcim sanada gunaydin canim ..
Bioritim hesaplanirken adetin ilk gununude dahil ediyoruz degilmi saymaya..?? Ve oldugu gunude,,, ben oyle yapinca 36 cikiyorda .
herkese hayırlı cumalar diliyorum
kızlar nasılsınız bakalım...
elara ben ocakta deniyeceğim haberin olsun canım listeye ekle beni
yumurta takibi yaptırıcam yine
yalnız geçen ay ki yumoş çatlamamış
regli atılırsa denenem olur
yoksa doğum kontrol hapına başlıyacakmış dr
ayrıca eşimin sperm testi iyi çıktı
bende göğüsümden süt geliyo demiştim o test de iyi çıktı
şimdili bu kadar
inşalah iyi haberlerle görüşürüz
öptüm canım
yeşim salkım'ın kocası "erkek doğurana kadar devam edicez" demiş.
kesin bu sayfayı takip ediyodur yeşim salkımda
merhaba bende bu ay denemek istiyorum listeye ekleyin beni de
yaş 31 bir kızım var daha önce de bahsetmiştim
20 kasım-13 aralık - 5 ocak adet günlerim
14- 15 gibi bakıcam artık ovuasyon testlerine ve vücut ısısına
ısı yükselip sonra düşecek düştüğü zaman ilişki olmalı değil mi
neyse bakalım dua edin benim içinde
yapılacak kahve ve soğuk duş dışında bir şey varsa ne olur bana yazın
sizi çok öpüyorum
ah haskenoşum hayırlısıyla olsunda boy boy resimlerini koyacam çocuklarımın hamılelık çok iyi gidiyo bi sıkıntı yok çok şükür sen ne zaman yapacan elara bana biraz şüpheli geldi kaza kurşunu yemiş olabilirağır toplardan biri patlamak üzere haskenacımm ona göree
slm kızlar yazıları okumakla yetindim valla bi meraba diyip çıkıyorum çok işim var yemekleri yaptımda canım höşmerim tatlısı istedi onu aramaya gidicez herüffleeee nerde aklıma geldi yawwww
evet bende duymuştum belli haftadan sonra progestan bebeğe zarar verebilirmiş...ne diyeyim arkadaşım Allah sağlık sıhat versin...inşallah sonunda Allah yüzünü güldürür ...bebişe büyüdüğünde anlatırsın çektiklerini de ozaman gülersin....dualarım seninle inşallah hiç bir şey olmaz....2-3 hafta sonra düşük riskinde önemli ölçüde azalıyo...içini ferah tut..iyi düşün iyi olsun...
haskenacım bazı insanlarda erkek bebek tutunamazmış yılancık gelıncık var biliyosundur belkıde kendını okut canım muska verıyolar üzerinde taşımak için tedbirini al canımm
Ben vardim canim ya ama sen bioritm uygun degil deneme diyon kocis babaannen zamani bioritm cin takvimimi vardi bir erkek bir kadin olmasi yeterliydi simdi bi dolu malzeme lazim hangi birini biraraya getirecez dedi....Komik adam..:)))))Kafam karisik valla bir cilginlik yaparsam sasirma tuturabilirsem artik ................
Elaracigim cok zor dönemden gecmisin , su anki davranisini takdir ettim canim..
elara bence momofun süprizi ikiz bebek..çünkü alt kısımdaki çizelgede iki bebek vardı..ben öyle tahmin ediyorum....
bu arada kayınvalideler den konu açılmış..benimkiler de şehir dışında..ama maşallah kadın oradan buraya yetişiyo....ilk evlendiğimizde bize faydaları olmadı...eşim tek erkek olduğu halde her şeyimizi kendimiz aldık...adam bizim düğünden 1 ay önce arabasını sıfırladı....ama ben araya soğukluğu soktum...çünkü bizim kültürümüzde erkek tarafı gücü yettiği kadar yardım eder..bizim peder gitti araba aldı..ama bende onlara gelinlik etmedi...eşim laf olğunda konuşuyoruz..onlar bana büyüklük etmediler bende küçüklük etmicem diyorum..susup kalıyo.....işte arkadaşım herkes bir şeyler yaşıyo...yanlış anlama lafımı ama bence sakın samimi olma....şimdi o eminim bir süre çok iyi olur .sonra başlar fesatlığa..tecrübelerime dayanarak söylüyorumççç
oğlak nasıl oldun lekelenmeler geçmiştir..umarım..benim doktorum progestanı artırdığından beri artık gelmiyo..inşallah gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?