bebek cinsiyet belirleme..

inş. canım yaaa

7-8 haftalıkken bakılıyor.
devam ediyor canım aynı yoğunlukta bütün gün yatıyorum bana progestanı kestiler hayatım 10 haftalık olunca progestan verilmiyormuş hayatım korkuyla bekliyorum

niye korkuyorsun anlamadım cnm
senin yaptıgın alıntıyı eksik kopy yapmışsın
o yazının devamında şunlarda var.

Gebelik haftası --- Kanama varsa---- Kanama yoksa
< 6 hafta--------- %67 ------------- %84
7-9 hafta ----------%90--------------%95
9-11 hafta----------%96 --------------%98

Bir başka deyişle 7 haftada kanama görülür ve düşük tehdidi ortaya çıkarsa bu gebelik %90 sorunsuz devam edecektir. Kanamayı görür görmez progesteron başlamak bu oranı daha da arttırmaz

eger yaptıgın alıntıya istinaden progestanı kullanmayı uygun görmüyorsan bu oranlarada inanmalısın.
yani korkulcak bi durum yok ozaman. %90-95 büyük bi oran cünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
sudesöylem bebeğin inş. sağlıklı sıhhatli bi erkek bebeğidir durum aslında tamda yımırtlama zamanını gösteriyo ama Mevlam gönlüne göre versin inş.

vallahi arkadaşlar bakmayın siteye çok giremiyorum ama gönlüöm sizlerle ve namazlarımda da sizin için ve kendim için çok dua ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

selam kızlar az önce regl oldum yani yine tutmadı.bu ay çok erken çatladı yumoşum...
28de bir regl gören biri olarak 13.gün saat 15 civarı drdaydım yum çatlamış demişti.yani 14.gün herkeste farklı kızlar.benim yumoşum 13 gün çatlıyor.bu ay daha erken deneme yapıcam.kit kullancam tabi ama inanın bıktım ya...bir yandanda seviniyorum reglim bu ay ii geldi.incir suyu çörekotu bu ayda yiycem ve diğer uygulanacakları uygulayacağım.tam bir senedir deneme yapıyorum bi türlü tutturamadım ya.nolur dua edin bana bu ay tutsun kızlar moralim çok bozuk.13.gün gece deneme yaptım ama yine olmadı.olmadı olmadı

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım bu ay olmazsa onumuzde kı ay olur ıns uzme tatlı canını

ah canım ya inşALLAH bu son adetın olur bıdahakı ay sevınırız beraber burda

elaracım eğer halen adet olmamışsan belkim sitresten olabülü çnkü bazen sitres sıkıntı regl günü etkiliyebiliyo zaten bu ttnet senin bayağı bi germişti
kanımca
hayırlısı beyaw

evt arkadaşlar ben şu ana kadar öğrendiklerimi kısa bir tekrar yapıyım bakalım doğru yolda mıyım KIZIM için
-regl olana kadar sık ilişkiye girilecek
-çalışmaya regl den sonra başlanarak günaşırı ilişki olacak
-süt ve süt ürünleri regl öncesi bolca tüketilecek
-magnezyum ve kalsiumdan zengin gıdalarla beslenilecek
-bioritme bakılacak
-tuzlu ve gazlı içeçceklerden kaçınılacak
-derin ilişkiler olmayacak
-orgz olunmayacak koca beklenecek
-soda içilmeyecek
-bolca dua edilecek hatta üye arkadaşlarında katılımı sağlanack
-kocaya sert kahve içirilmeyeck isterse kavga edilecek
-soğuk duş yaptırılmayacak
eğer yazdıklarıma doğruysa onaylarsanız iy olurrr

kız bebek isteyen arkadaşlar
cok detaylı bi şekilde neler yapmanız gerektigini bi kac kez sayfaya yazdım ama gecmiş sayfalar okunmadıgından hep aynı şeyler soruluyor

ressam sen erkek cocuk yöntemlerinin tersini yazmışsın bunlar kısmen dogru ama eksikler ve yalnışlar var

keşke gecmiş sayfalar okunsaa cok güzel bilgiler var.ama hazıra konmak daha kolay sanırım
neyseee
sanada yolluyorum toplu yöntemleri uygulamaya calışırsın

Süpersin, doğru yoldasın bence Elera da onayı verir eksik yoksa:13:

Kızlar, bu az önce bahsettiğim ablamız var ya, kız bebek için sadece sık ilişki denedi denilebilir. Öncelikle herşey Allah ın takdiridir tabi ki ama kız çocuğu yöntemlerle tutturma ihtimali daha yüksek sanki. Yumurtlamayı denk getirmek o 12 saati yakalamak esas zor olanı. Kız bebek isteyen arkadaşlar çok yorulmadan adetten sonra yuymurtlamadan önce bol bol denesin

Son düzenleme:

hımm anladım cnm sagol bilgi için.hiçde bilmiyom böle muska yapan birilerini filann
neyse araştırıyım bakalımm

elaracım eğer halen adet olmamışsan belkim sitresten olabülü çnkü bazen sitres sıkıntı regl günü etkiliyebiliyo zaten bu ttnet senin bayağı bi germişti
kanımca
hayırlısı beyaw

evet haklısınnn.bekliyorz bakalımmm
az önce dışarı cıkmıştık gebelik testi alıyım dedim vazgectim cünkü hiç bi belirti yokkk.adet olcam büyük ihtimall.akıntım hiç yok cünkü.

az önce dışarı cıkmıştık gebelik testi alıyım dedim vazgectim cünkü hiç bi belirti yokkk.adet olcam büyük ihtimall.akıntım hiç yok cünkü.
Stresten gecikmiştir ya da ilaç kullandıysan belki ondandır. Ben de henüz yöntemleri denemeden hamile kalma ihtimaline karşılık hep yumurtlama döneminde ilişki daha mantıklı mı diye düşünüyorum. Ama yumurtalama dönemi olunca da kaçak ihtimalinde hamile kalma olasılığı yüksek. Karışık işler vesselam..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…