- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.161
hahaha bu superdı cnm ya Allah razı olsun vallahı tebessum ettım okurken :)
gecen ayda ben hamıle degılım dıyordum elaracım ıyı dusun ıyı olsun dedı tmm ozaman hamıleyım dedım
bende sımdı ozaman delıkanlı nazmı yabıyor desem bılmıyorumkı :) hayırlısı her nekadar umudum olmasada rabbım buyuk tek umıtım rabbımden yana
elara ben çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum... o gün bebek 6+3 olucak....bu haftaki ultrason fotografına bakarak kesenin sağında solunda bakılabilirim mi yoksa illaki 7-8 haftalık mı olmalı....ona göre gidicem doktora....eğer bu ultrason fotoprafı olmazsa 7+0 gideyim..
devam ediyor canım aynı yoğunlukta bütün gün yatıyorum bana progestanı kestiler hayatım 10 haftalık olunca progestan verilmiyormuş hayatım korkuyla bekliyorum
fasulyemı onu bılmıyorum kı cnm benımkı fasulyeye benzıyor hakket ne ılgınc ama kısmet ıste ıns ıns cnm ya dualarınıza ıhtıyacım var ınanın her aklıma geldıgınızde ısımlerınızı bılmedıgım ıcın kk dekı arkadaslarım dıye rabbıme dua edıyorum sızlerde benı unutmayın lutfen tek ınancım dualar
http://g.imagehost.org/0581/sude-soylem.jpg
üstteki adreste.. Ama resimi buraya eklemeyi beceremedim...
Sol tarafta başı görebildiniz mi ? Rahimin ne tarafında olduğunu çıkaramadım ama...
selam kızlar az önce regl oldum yani yine tutmadı.bu ay çok erken çatladı yumoşum...
28de bir regl gören biri olarak 13.gün saat 15 civarı drdaydım yum çatlamış demişti.yani 14.gün herkeste farklı kızlar.benim yumoşum 13 gün çatlıyor.bu ay daha erken deneme yapıcam.kit kullancam tabi ama inanın bıktım ya...bir yandanda seviniyorum reglim bu ay ii geldi.incir suyu çörekotu bu ayda yiycem ve diğer uygulanacakları uygulayacağım.tam bir senedir deneme yapıyorum bi türlü tutturamadım ya.nolur dua edin bana bu ay tutsun kızlar moralim çok bozuk.13.gün gece deneme yaptım ama yine olmadı.olmadı olmadı
selam kızlar az önce regl oldum yani yine tutmadı.bu ay çok erken çatladı yumoşum...
28de bir regl gören biri olarak 13.gün saat 15 civarı drdaydım yum çatlamış demişti.yani 14.gün herkeste farklı kızlar.benim yumoşum 13 gün çatlıyor.bu ay daha erken deneme yapıcam.kit kullancam tabi ama inanın bıktım ya...bir yandanda seviniyorum reglim bu ay ii geldi.incir suyu çörekotu bu ayda yiycem ve diğer uygulanacakları uygulayacağım.tam bir senedir deneme yapıyorum bi türlü tutturamadım ya.nolur dua edin bana bu ay tutsun kızlar moralim çok bozuk.13.gün gece deneme yaptım ama yine olmadı.olmadı olmadı
kızlar bu ay denicek yokmu başka yaw
bengü
mimoza
umut
ezell
??
o ne muskasıymış merak ettim.boncukta öle bişi demişti galiba.
kime yaptırılcakmış.içerigi neymiş muskanın bilgin varmı.
canım bende var takıyom hiç çıkartmıyom çunku benım 2.5 aylık bebeğın kalbi durmuştu kürtaj oldum hatta 7 haftalıkken durmuş 1 ay habersız tasımısım haberım yoktu.sonra bana sen git okun dedıler sende yılancık gelıncik ümmüsübyen olabılır dedıler bende gittim okundum 3 gün sonra bana muska verdi içinde arapça yazıyodu hoca bana bunu üstünden çıkartma hamılelığın boyunca bebek doğunca bebeğe tak hamıle kalırsan tekrar yıne kendıne tak demıştş bende hemen taktım çıkarmıyom
evt arkadaşlar ben şu ana kadar öğrendiklerimi kısa bir tekrar yapıyım bakalım doğru yolda mıyım KIZIM için
-regl olana kadar sık ilişkiye girilecek
-çalışmaya regl den sonra başlanarak günaşırı ilişki olacak
-süt ve süt ürünleri regl öncesi bolca tüketilecek
-magnezyum ve kalsiumdan zengin gıdalarla beslenilecek
-bioritme bakılacak
-tuzlu ve gazlı içeçceklerden kaçınılacak
-derin ilişkiler olmayacak
-orgz olunmayacak koca beklenecek
-soda içilmeyecek
-bolca dua edilecek hatta üye arkadaşlarında katılımı sağlanack
-kocaya sert kahve içirilmeyeck isterse kavga edilecek
-soğuk duş yaptırılmayacak
eğer yazdıklarıma doğruysa onaylarsanız iy olurrr
canım bende var takıyom hiç çıkartmıyom çunku benım 2.5 aylık bebeğın kalbi durmuştu kürtaj oldum hatta 7 haftalıkken durmuş 1 ay habersız tasımısım haberım yoktu.sonra bana sen git okun dedıler sende yılancık gelıncik ümmüsübyen olabılır dedıler bende gittim okundum 3 gün sonra bana muska verdi içinde arapça yazıyodu hoca bana bunu üstünden çıkartma hamılelığın boyunca bebek doğunca bebeğe tak hamıle kalırsan tekrar yıne kendıne tak demıştş bende hemen taktım çıkarmıyom
elaracım eğer halen adet olmamışsan belkim sitresten olabülü çnkü bazen sitres sıkıntı regl günü etkiliyebiliyo zaten bu ttnet senin bayağı bi germişti
kanımca
hayırlısı beyaw
Stresten gecikmiştir ya da ilaç kullandıysan belki ondandır. Ben de henüz yöntemleri denemeden hamile kalma ihtimaline karşılık hep yumurtlama döneminde ilişki daha mantıklı mı diye düşünüyorum. Ama yumurtalama dönemi olunca da kaçak ihtimalinde hamile kalma olasılığı yüksek. Karışık işler vesselam..:26:az önce dışarı cıkmıştık gebelik testi alıyım dedim vazgectim cünkü hiç bi belirti yokkk.adet olcam büyük ihtimall.akıntım hiç yok cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?