- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.181
Stresten gecikmiştir ya da ilaç kullandıysan belki ondandır. Ben de henüz yöntemleri denemeden hamile kalma ihtimaline karşılık hep yumurtlama döneminde ilişki daha mantıklı mı diye düşünüyorum. Ama yumurtalama dönemi olunca da kaçak ihtimalinde hamile kalma olasılığı yüksek. Karışık işler vesselam..:26:
kız bebek isteyen arkadaşlar
cok detaylı bi şekilde neler yapmanız gerektigini bi kac kez sayfaya yazdım ama gecmiş sayfalar okunmadıgından hep aynı şeyler soruluyor
ressam sen erkek cocuk yöntemlerinin tersini yazmışsın bunlar kısmen dogru ama eksikler ve yalnışlar var
keşke gecmiş sayfalar okunsaa cok güzel bilgiler var.ama hazıra konmak daha kolay sanırım
neyseee
sanada yolluyorum toplu yöntemleri uygulamaya calışırsın
notu kıt öğretmen gibisin valla okudum çoğunu bende senden aferin bekliyordum şaşırdım ya:78:
momofffff geldin nihayett catladık meraktan cnm yaaa
elara ben adet oldum. adet 07.01 adet döngüm 28 dogum tarıhım 11.06.1988 bana bıorıtım bakarmısın bu ay için
Süpersin, doğru yoldasın bence Elera da onayı verir eksik yoksa:13:
ben yumurtlama zamanı ilişkiye girmemeye calışıyorum
diger günlerde kondom kullanıyoruz ama buna ragmen heray acabamı stresi oluyorr.erkeklerr ne şanslı yaa
hem her lişkide zevk alıyorlar hemde stresleri yok bu konuda.
ay durr bioritimin sırası degil şimdii
momofun sürprizine odaklandım şuan:)
ilahiii
cnm ben cok detaycı biriyimdir.yazdıkların kısmen dogru ama cok eksik varr
yollıcam sana birazdan yöntemleri.mesaj süremin dolmasını bekliyorum
ay durr bioritimin sırası degil şimdii
momofun sürprizine odaklandım şuan:)
kız bebek isteyen arkadaşlar
cok detaylı bi şekilde neler yapmanız gerektigini bi kac kez sayfaya yazdım ama gecmiş sayfalar okunmadıgından hep aynı şeyler soruluyor
ressam sen erkek cocuk yöntemlerinin tersini yazmışsın bunlar kısmen dogru ama eksikler ve yalnışlar var
keşke gecmiş sayfalar okunsaa cok güzel bilgiler var.ama hazıra konmak daha kolay sanırım
neyseee
sanada yolluyorum toplu yöntemleri uygulamaya calışırsın
benim şanssızlığım birde senin adet gecikmene dolayısıyla stresli zamanına denk gelmiş olmam hepsi şaka tabi aktif ol demiştiniz bana bişeyler yazıyım dedim
arkadaşım saol doğru yoldayım gibi geliyor sudafet şurupla alkali ortamı unutmuşum neyse sizinkilerin terside benimkini doğrular nitelikte olacaktırgaliba
Meraba kızlar
Aranıza 5+6 haftalık hamile olarak geldim.ilk bebeğimiz Allah nasipe ederse.çok heycanlı çok şaşkın vede çok mutluyuz tabi.Daha yeni öğrendik sayılır.Ben sizin tecrübelerinizden faydalnmk istiyorum.İlk sayfada erkek bebekler solda kızlar sağda görünüyor tbloda genellikle.peki bu kişinin kendisine göremi sağda yoksa karşıdan bakıldığındamı?
Mesela benimkisi bana göre sağda ama nedense ben erkek hissediyorum
Aslında öyle erkek olsun kız olsun gibi isteklerimiz yok ilk olduğu için ama tabiki bir merakta oluşuyor
Lütfen bana yardım edin.Sizce benim bebişim ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?