bebek cinsiyet belirleme..

ben yumurtlama zamanı ilişkiye girmemeye calışıyorum
diger günlerde kondom kullanıyoruz ama buna ragmen heray acabamı stresi oluyorr.erkeklerr ne şanslı yaa
hem her lişkide zevk alıyorlar hemde stresleri yok bu konuda.

notu kıt öğretmen gibisin valla okudum çoğunu bende senden aferin bekliyordum şaşırdım ya:78:

elara ben adet oldum. adet 07.01 adet döngüm 28 dogum tarıhım 11.06.1988 bana bıorıtım bakarmısın bu ay için

Evet canım ya hep herifler şanslı valla. Ama sırf bu yüzden korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Artık bir zahmet o korunsun yani.

ilahiii
cnm ben cok detaycı biriyimdir.yazdıkların kısmen dogru ama cok eksik varr
yollıcam sana birazdan yöntemleri.mesaj süremin dolmasını bekliyorum

arkadaşım detaycı olmasan bu kadar şey bilinebilir mi yanlız çalışıyorsan eminim çok başarılısındır benim çoğu arkadaşımda yok bu kadar ayrıntıcılık

benim şanssızlığım birde senin adet gecikmene dolayısıyla stresli zamanına denk gelmiş olmam hepsi şaka tabi aktif ol demiştiniz bana bişeyler yazıyım dedim

Meraba kızlar
Aranıza 5+6 haftalık hamile olarak geldim.ilk bebeğimiz Allah nasipe ederse.çok heycanlı çok şaşkın vede çok mutluyuz tabi.Daha yeni öğrendik sayılır.Ben sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.İlk sayfada erkek bebekler solda kızlar sağda görünüyor tabloda genellikle.peki bu kişinin kendisine göremi sağda yoksa karşıdan bakıldığındamı?
Mesela benimkisi bana göre sağda ama nedense ben erkek hissediyorum
Aslında öyle erkek olsun kız olsun gibi isteklerimiz yok ilk olduğu için ama tabiki bir merakta oluşuyor
Lütfen bana yardım edin.Sizce benim bebişim ne olabilir

Son düzenleme:
arkadaşım saol doğru yoldayım gibi geliyor sudafet şurupla alkali ortamı unutmuşum neyse sizinkilerin terside benimkini doğrular nitelikte olacaktır galiba

Evet canım, daha önce de dediğim gibi kız bebek adetten hemen sonra sık ilişkiyle olma ihtimali yüksek. Erkek bebek için yumurtlamayı takip etmek çok daha zor. Bak kime sorsan bu forumda bile %99 adetten sonra sık ilişkiyle hamile kalmıştır, ben adetin başlangıcından 9. günde hamile kaldım. Sen 1 ay öncesinde yumurtlamanı tespit etmeye çalış hangi günler yumurtluyorsun sonraki aylarda onun öncesinde 2-3 gün öncesine kadar sık sık dene. Yani benim bildiklerim bunlar. İnşallah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatları olur.

cnm öncelıkle h.geldın aramıza ama usg 7 veya 8 haftalık olması gerekıyo

tahmın yapabılmemız ıcın... karsıdan bakınca saga veya sola yakınlıga bakılıyooo

saglıcakla al kucagına ıns hayırlı olsun cnmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…