bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşım saol doğru yoldayım gibi geliyor sudafet şurupla alkali ortamı unutmuşum neyse sizinkilerin terside benimkini doğrular nitelikte olacaktır galiba

sudafed alkali ortam oluşturmuyor cnm.alkalilik erkek bebek için gecerli.siz asidik olcanızz

arkadaşım detaycı olmasan bu kadar şey bilinebilir mi yanlız çalışıyorsan eminim çok başarılısındır benim çoğu arkadaşımda yok bu kadar ayrıntıcılık

ev işlerinde calışıyom ,en az kakılmış kadar başarılıyım :)

ooooooooooooo bilet alıp sıradamı beklıcez. ben önce geldim bananeeee

momoff daha önce sürprizim var demişti amaaaaa.neyse gitti zatenn.hevesimiz kursagımzıda kaldııı
bakcam birazdan bioriitme

Selam Kizlar,

Kulaklarimdan, burnumdan her yerimden soluyorum iki gundur... Patlak borulari tamir etmeye gelen ehtiyar butun evin altini ustune getirdi.. Onlarla ugrastim, hala da bir suru is var beni bekleyen elektrigi kesti calisirken... aksamlari girdim ama yazamadan ciktim.. Neyse basa gelen cekilir..

Surprizlerim dedim ama sanirim biri havaya ucuyor.. Turkiye ye donme gibi bir durum vardi.. Esimin ODTU deki ilk profu "donmek istersen kadro acmayacagim baskasina" diye alttan bir teklif gondermis. Esim cok sicak bakti once ama nedense vazgecti.. Hayirlisi boyleymis.

Ikinci surprizim de, bebisle ilgili, ikiz degilmis ama %80 ihtimal erkek dedi ultrasoncu, eger degilse beni yemege goturecekmis cok sasirdim, icimde savunma olarak hep kiz diye inandirmistim.. Tabii 19. haftaya tekrar randevu var bakalim ne diyecek. Doktorumuzla da gorustuk, hersey yolundaymis, Sigortacimizla da gorustuk, bir dunya para odeyecek misiz. Onun icin de hersey yolundaydi Iste boyle... Ben pek giremeyebilirim hafta sonu yine is guc yemek cocuklarla gezmek vs.. Ondan sonra yine is. 30. haftada birakacagim isi.. full time bir is olsaydi o kadar da calismazdim. ondan sonra da evimin hanimi, kizlarimin anasi olacagim tamamen.. Hayallerim gercek olacak green card imiz cikti artik hukuken calismak zorunda degilim...

Ayy çok teşekkür ederim.Artık bende böyle 5+6 larr 8+3 ler muhabbetleri yapıyorum ya çok seviniyorum inan canım yaa
O halde ben 7 vey 8 haftalık olduğumuzda tekrar hatırltayım size olurmu
karşıdan bakıldığında solda o zaman benim.ama benim tarafımdan bakıldığında sağda.bunu anladım ok
Hadi bakalım hayırlı olsun herkes için

hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
yukarda kırmızı renk yaptıgım yere güldüm cnm:)
ben sana şöle anlatayım

7 yada 8 haftalık usg resmine göre bakılıyor bu yöntem
resime direkt baktıgında bebek keseinin sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek oluyor
tablodaki sag sol muhabbeti bu oluyor

eger senin karnında bebek sagda ise usg resminde solda cıkar zaten buna görede erkek oluyor
sen bana dogum tarihini
adet döngünü
son adet tarihini
ve ilişki günlerini yaz tahminde bulunayım

Çok sevindim canım inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur.

ay cnm cok sevındım darısı ıns bızım basımızaaaaınssss

saglıcakla kavus ıns ogluna cnmmmm

teşekkür cnm ama bence erkek bebk daha kolay neden dersen yumurtlama esnasında hamile kalma şansınız benden dah yüksek ben yum 2 gün öncesi olacaksa hadi yumurtl olana kadar ölürse spremler:26:

cok sevındım bende allah kucağına almayı nasip etsin.

momofffffffff gecmişin özetini gecerim ben sanaaaa
sadadee gelsennn diyozz :)

Ay ne ozeti kiz daha yeni bakiyorum gecmise ben cevap yaza basip yazmaya baslayinca bir telefon caldi, bir cocugun tuvaleti, oburunun sutu vs. derken araya 90 tane is girdi anca gonderebildim

Nilay tesekur ederim canim.. Rabbim herkesin gonlune gore versin insh..

momofff heyecandan sevıncden tıtrıyom valla cnm yaa

ınan cok sevındım arkadasımm rabbım ıns hep böle sevınc yasatsın bıze

cnmm ankaraya gelmeme durumuna üzüldümmmmm.bende ankaradayımm cünküü..neyse hayırlısı olsun hakkınızdaaa

ev tadilatı içinde Allah kolaylık versin cnm.cok yorulmamaya calış dicem ama mümkün degil galiba.

gelelimm bomba haberee:)
demekk ogluşun geliyorr cok sevindim cnm yaaa.hayırlı olsunnn

bu durumda sende bioritim ve yum zamanı olayı tutmuyorr
mesala uyguladıgın diet aldıgın takviyeler ve bsf nin faydası olmuş.tabi bide dualarr en baştaa
inşallahhh kucagına aldıgın günlerinide görürüz cnm
ben listeeye yazıyımm erkek diye:)

Acemiliğime ver lütfen canım yaaa
Ne komik olmuş sorum sahiden öyle
O zaman ben sana hemen istediğin bilgileri göndereyim sende tahminde bulun bi zahmet.bu arada bende iki adet usg resmi var.ilkinde ortda görünüyor ikincisinde solda çıkmış.zaten benim kasık ağrım sağda başlayıp sonraki hissetiğim tüm olaylarda sağda gerçekleşmişti
Buda usg ye göre solda kesecik demek sanırım.Kesenin tam ortada göründüğü resim beni yanıltmasın o halde.Ok canım ben hemen sana bilgileri gönderriyorum.Şimdiden çok teşekkürlerrrr

Momof, sizin çift çizgiyi görünce ilişki olmuştu değil mi? Yani silikleşmesini beklememiştin yanlış hatırlamıyorsam??

Yok canim, beklemedim siliklesmesini en koyu oldugunda isi bitirdik. Benim okuduguma gore, her kadinda farkli olmakla beraber genelde, lh hormonu yumurta gittikten sonra 5-6 saat kadar bulunabiliyormus idrarda o yuzden idrarla cizgi testi yapinca silik bir pozitif gorunebilir ama yumurta artik dollenemez konumda olur ya da riskli olarak O+12 dedikleri kiz cocuk isteyenlerin uyguladigi bir yonteme girer... Bu sebepten beklemedim.

teşekkür cnm ama bence erkek bebk daha kolay neden dersen yumurtlama esnasında hamile kalma şansınız benden dah yüksek ben yum 2 gün öncesi olacaksa hadi yumurtl olana kadar ölürse spremler:26:
Sağlıklıysa sperm ve ortam asidikse x spermleri 72 saate kadar yaşıyor. Çünkü ben de adetten hemen sonra ilişkiden hamile kaldım demek ki yumurtlamaya kadar yaşadı. Senin öncesinde ortamı asidik yapman lazım. Yani diyet işin içine giriyor. Böylelikle olasılığı daha da arttırırsın..

selam kızlar ara ara girip topiğinizi okuyorum,birbirinize çok destek oluyorsunuz ne güzel...
benim de 1,5 yaşında dünya güzeli bi kızım var ilk bebeyim kız olmasını çok ama çok istemiştim nedense kız bebeklere karşı büğük bir zafım var..şükür allah gönlüme göre verdi..açıkçası kız olmayacak diye çok korkmuş tedirgin olmuştum..doktorum 11.haftamda kız dedi ve şükür yanılmadı...
allah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin

ooooooooo siteye bı erkek daha gelıyooo hayırlı olsun momoff (bu sıteye erkeklerın gırmesı yasak deılmı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…