bebek cinsiyet belirleme..

bioritim tutmuş ve yum zamanlı tek ilşki diyo ama momof2

saol cnm tmm ben bidaha araştırıyım asitik ortam diyetini

Aslında dediğin çok mantıklı ama çift çizgiyi görüpte hamile kalan ve kızı olan da çok var hatta bu forumda da var. Truf tu galiba tam hatırlayamadım. Demek ki sen ortamı alkali yapmayı başardın ya da çatlamayı yakaladın. En koyudayken yapmak da mantıklı duruyor. Allah ın takdiri işte. Çok sevindim canım...

Ben de Ankara isine uzuldum ama nasip.. Bazen bu gurbet elde yaslanacagimizi dusunuyorum.
Yumurtlamayi test kitlerle takip ettim tam yumurtlama gununde oldu. ..ertesi gunu opk negatif cikti..
Listeye de yaz ugur olsun hic degismesin insallah

Son düzenleme:
paylaşımlarınızın bazıları gerçekten mantıklı geliyo...
ve şuna inanıyorum ki..% 50 şans var zaten...
yumurtlama günü ve 1.gün sonrası seyrek ilişki ile erkek bebek olma olasılığı %20 artıyo bu da %80 eerkek olma ihtimali demek tabi %20 kız da olabilir bu allahın taktiri alnımıza yazılan..ve kesinlikle hayırlısı..
sık ilişki yani gün aşırı birliktelik yumurtlamadan önce olan birlikteliklerde de kız olma ihtimali %20 artıyo bu da %80 kız olma ihtimali demek ama %20 erkek te olabilir bu durumda bu da bir ihtimal ve demek hayırlısı..şu ana kadar en çok inandığım ve mantıklı gelen yaklaşım bu..

ya yıne gitmişsin elara

evettt truf ve can0677 de iki koyu cizgiyi gördüklerinde ilişkiye giridler sonuc kızz
ama momofun şöle bi artısı vardı.takviye+diet+karbonatla alkali ortam oluşturduu.herkesin gharcı degil bu kadar emek vermek
o nednelee momofu takdir ediyorumm.cok emek verdi Allah ta emeklerini boşa cıkaramdıı
inşallah ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olur.

birde sizinle bişey daha paylaşmak istedim ve buna da inandım:))
geç döllenme ile meydana gelen bebeklerin %90 ı kız...
benim de geç döllenme oluşmuş ben bir bebek istediğim kız erkek ayrımı yapmadım için hiç gün takip etmedim o ara adetlerim de 32-35 gün arasıydı..bebeğim uştrasona göre gerideydi sonradan doktorum geç döllenme olmuş adete yakın bi zamanda dedi..ve şükür bi kızım oldu..geç döllenme yaşayan kimi gördüysem hepsi kızdı :)

momofcum hamileligin rahat geciyordu yalnış hatırlamıyorsam
kızlarındaki hamileliginden farklımı yaşadıkların pekki?

Cok sagolun kizlar, Rabbim hepinizin gonlundekini kucagina versin insh.. Kiz isteyenlere kendi de bahti da guzel kizlar, erkek isteyenlere de saglikli hayirli erkek evlatlar nasip etsin..

Ilk kizimda asiri mide bulantim olmustu, 5 aya kadar ikinci de iki uc kez bulantim oldu ama genel olarak iyiydi. Iki kizimda da cok guzellesmistim, cildim piril pirildi saclarim cok canliydi, cok farklilastin diyorlardi... Ama bunda resmen 14 yasindaki ergenlere dondum.. Yuzum sivilce doldu son haftalarda.. Mide bulantisi vs yok cok sukur... buna da sukur Kilo almadim henuz ilk iki kizimda da 6 aya kadar dogru durust kilo almamistim.. Bunda basta biraz verdim ama henuz bir arti yok.. Kizlarimda herkes erkek bu kesin diyordu karnimin sekli cildimin guzellesmesi vs.. bunda da karnimin seklinde pek bir degisiklik yok ama cildimden kiz diyorlar

ecce yaptiklarimi ayrintilariyla onceki mesajlarimda yazmistim bi bakayim bulursam link atayim hepsini yazmayayim tekrar.. Zaten bir mesaji yollamam bir saat oluyor otur kalk ... on parmak yazmasam on saat alacakti herhalde..

Ne güzel bi erkek haberi daha demek kutlarım momofcum darısı isteyenlere yakında hepimizi bastırcak burdaki erkek sayısı bence inş.

ewet cnm bende katılıyorum benımde ıkısı hep 1 hafta gerıden gelıyolardı..

ve sonuç kkız bıde gec dollenmeydı...

bacım az dur regli olmuşun yenicee.hemen ilişki olcak degil ya:)
veririm bioritim günelrinii ne bu acele yaww
şurdaa pipili haberine seviniyoz azcık:)

doğru diyonde merak ediyom bu ay tutuyomu deneyelimmi diye yoksa kötü bi niyetim yok yani

evet dogru bi tez bu.bunuda konuştuk burda
genelde adet döngüleri uzun olan ve gec döllenme olanların kız bebek şansı fazla oluyor

cnm hepsindede farklı şeyler yaşamışsınn
aslında kız ebebk çirkinleştir derler ama bu tezide çürütmüşsünn
şundan soruyorum cnm
boncuk arkadaşımızı biliyorsun
oda silik çizgiden 17 saat önce ilişkiye girdi
yani hemen hemen senin gibi olmuş oluyor
oda takviye diet karbonat yaptı aynı senin gibiii.ve şuanki belirtileri kzıındakilerle aynı gibiymişş
inşallah senin bu yazdıkların onu rahatlatır cnmm
inanıyorumm onundaa ogluşu olcakcak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…