- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.221
cnmm ankaraya gelmeme durumuna üzüldümmmmm.bende ankaradayımm cünküü..neyse hayırlısı olsun hakkınızdaaa
ev tadilatı içinde Allah kolaylık versin cnm.cok yorulmamaya calış dicem ama mümkün degil galiba.
gelelimm bomba haberee:)
demekk ogluşun geliyorr cok sevindim cnm yaaa.hayırlı olsunnn
bu durumda sende bioritim ve yum zamanı olayı tutmuyorr
mesala uyguladıgın diet aldıgın takviyeler ve bsf nin faydası olmuş.tabi bide dualarr en baştaa
inşallahhh kucagına aldıgın günlerinide görürüz cnm
ben listeeye yazıyımm erkek diye:)
Sağlıklıysa sperm ve ortam asidikse x spermleri 72 saate kadar yaşıyor. Çünkü ben de adetten hemen sonra ilişkiden hamile kaldım demek ki yumurtlamaya kadar yaşadı. Senin öncesinde ortamı asidik yapman lazım. Yani diyet işin içine giriyor. Böylelikle olasılığı daha da arttırırsın..
Aslında dediğin çok mantıklı ama çift çizgiyi görüpte hamile kalan ve kızı olan da çok var hatta bu forumda da var. Truf tu galiba tam hatırlayamadım. Demek ki sen ortamı alkali yapmayı başardın ya da çatlamayı yakaladın. En koyudayken yapmak da mantıklı duruyor. Allah ın takdiri işte. Çok sevindim canım...Yok canim, beklemedim siliklesmesini en koyu oldugunda isi bitirdik. Benim okuduguma gore, her kadinda farkli olmakla beraber genelde, lh hormonu yumurta gittikten sonra 5-6 saat kadar bulunabiliyormus idrarda o yuzden idrarla cizgi testi yapinca silik bir pozitif gorunebilir ama yumurta artik dollenemez konumda olur ya da riskli olarak O+12 dedikleri kiz cocuk isteyenlerin uyguladigi bir yonteme girer... Bu sebepten beklemedim.
cnmm ankaraya gelmeme durumuna üzüldümmmmm.bende ankaradayımm cünküü..neyse hayırlısı olsun hakkınızdaaa
ev tadilatı içinde Allah kolaylık versin cnm.cok yorulmamaya calış dicem ama mümkün degil galiba.
gelelimm bomba haberee:)
demekk ogluşun geliyorr cok sevindim cnm yaaa.hayırlı olsunnn
bu durumda sende bioritim ve yum zamanı olayı tutmuyorr
mesala uyguladıgın diet aldıgın takviyeler ve bsf nin faydası olmuş.tabi bide dualarr en baştaa
inşallahhh kucagına aldıgın günlerinide görürüz cnm
ben listeeye yazıyımm erkek diye:)
sudafed alkali ortam oluşturmuyor cnm.alkalilik erkek bebek için gecerli.siz asidik olcanızz
ev işlerinde calışıyom ,en az kakılmış kadar başarılıyım :)
momoff daha önce sürprizim var demişti amaaaaa.neyse gitti zatenn.hevesimiz kursagımzıda kaldııı
bakcam birazdan bioriitme
Aslında dediğin çok mantıklı ama çift çizgiyi görüpte hamile kalan ve kızı olan da çok var hatta bu forumda da var. Truf tu galiba tam hatırlayamadım. Demek ki sen ortamı alkali yapmayı başardın ya da çatlamayı yakaladın. En koyudayken yapmak da mantıklı duruyor. Allah ın takdiri işte. Çok sevindim canım...
Slmm kızlar maşşallah bu saatte ne doluluk iyi sohbetler
ooooooooo siteye bı erkek daha gelıyooo hayırlı olsun momoff (bu sıteye erkeklerın gırmesı yasak deılmı )
a.s yaprakcım erkek bebıslerı duyunca ne uykumuz kalıyo ne bısey
darısı ınsss bızım basımıza cnmm
delii garuuuu
darısı başımıza olsun inşallahhhh
ya yıne gitmişsin elara
momofcum hamileligin rahat geciyordu yalnış hatırlamıyorsam
kızlarındaki hamileliginden farklımı yaşadıkların pekki?
birde sizinle bişey daha paylaşmak istedim ve buna da inandım:))
geç döllenme ile meydana gelen bebeklerin %90 ı kız...
benim de geç döllenme oluşmuş ben bir bebek istediğim kız erkek ayrımı yapmadım için hiç gün takip etmedim o ara adetlerim de 32-35 gün arasıydı..bebeğim uştrasona göre gerideydi sonradan doktorum geç döllenme olmuş adete yakın bi zamanda dedi..ve şükür bi kızım oldu..geç döllenme yaşayan kimi gördüysem hepsi kızdı :)
bacım az dur regli olmuşun yenicee.hemen ilişki olcak degil ya:)
veririm bioritim günelrinii ne bu acele yaww
şurdaa pipili haberine seviniyoz azcık:)
birde sizinle bişey daha paylaşmak istedim ve buna da inandım:))
geç döllenme ile meydana gelen bebeklerin %90 ı kız...
benim de geç döllenme oluşmuş ben bir bebek istediğim kız erkek ayrımı yapmadım için hiç gün takip etmedim o ara adetlerim de 32-35 gün arasıydı..bebeğim uştrasona göre gerideydi sonradan doktorum geç döllenme olmuş adete yakın bi zamanda dedi..ve şükür bi kızım oldu..geç döllenme yaşayan kimi gördüysem hepsi kızdı :)
Cok sagolun kizlar, Rabbim hepinizin gonlundekini kucagina versin insh.. Kiz isteyenlere kendi de bahti da guzel kizlar, erkek isteyenlere de saglikli hayirli erkek evlatlar nasip etsin..
Ilk kizimda asiri mide bulantim olmustu, 5 aya kadar ikinci de iki uc kez bulantim oldu ama genel olarak iyiydi. Iki kizimda da cok guzellesmistim, cildim piril pirildi saclarim cok canliydi, cok farklilastin diyorlardi... Ama bunda resmen 14 yasindaki ergenlere dondum.. Yuzum sivilce doldu son haftalarda.. Mide bulantisi vs yok cok sukur... buna da sukurKilo almadim henuz ilk iki kizimda da 6 aya kadar dogru durust kilo almamistim.. Bunda basta biraz verdim ama henuz bir arti yok.. Kizlarimda herkes erkek bu kesin diyordu karnimin sekli cildimin guzellesmesi vs.. bunda da karnimin seklinde pek bir degisiklik yok ama cildimden kiz diyorlar
ecce yaptiklarimi ayrintilariyla onceki mesajlarimda yazmistim bi bakayim bulursam link atayim hepsini yazmayayim tekrar.. Zaten bir mesaji yollamam bir saat oluyor otur kalk ... on parmak yazmasam on saat alacakti herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?