- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.241
ewet cnm ınssss bocukcugum ve berracıgımında oglusları olacak ınssssssssevet dogru bi tez bu.bunuda konuştuk burda
genelde adet döngüleri uzun olan ve gec döllenme olanların kız bebek şansı fazla oluyor
cnm hepsindede farklı şeyler yaşamışsınn
aslında kız ebebk çirkinleştir derler ama bu tezide çürütmüşsünn
şundan soruyorum cnm
boncuk arkadaşımızı biliyorsun
oda silik çizgiden 17 saat önce ilişkiye girdi
yani hemen hemen senin gibi olmuş oluyor
oda takviye diet karbonat yaptı aynı senin gibiii.ve şuanki belirtileri kzıındakilerle aynı gibiymişş
inşallah senin bu yazdıkların onu rahatlatır cnmm
inanıyorumm onundaa ogluşu olcakcak inş.
aminnnnn duy aALLAHIM bizideeeedelii garuuuu
darısı başımıza olsun inşallahhhh
ÖNCE ALLAH SONRA SEN ELARA BENCE EMEKLERIN ÇOGU SENDENevettt truf ve can0677 de iki koyu cizgiyi gördüklerinde ilişkiye giridler sonuc kızz
ama momofun şöle bi artısı vardı.takviye+diet+karbonatla alkali ortam oluşturduu.herkesin gharcı degil bu kadar emek vermek
o nednelee momofu takdir ediyorumm.cok emek verdi Allah ta emeklerini boşa cıkaramdıı
inşallah ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olur.
BENIMDE AMA KURABIYE DEILKI HEMEN YAPALIM DUYUNCA HEMEN YAPACAM DIYOM SONRA BOŞWERRRR DIYOM 6 SENEDIR BÖYLE ACEP NE ZAMAN KARAR WERCEM YASIM OLDU 37 PUFFFFFFFFFFFFFFınssss cnm ınssssssss
valla benımde bu haberlerı
erkek bebıslerı duyunca hemen yapasım gelıyooo
aminnnnnnnnnnnnnn
evettt truf ve can0677 de iki koyu cizgiyi gördüklerinde ilişkiye giridler sonuc kızz
ama momofun şöle bi artısı vardı.takviye+diet+karbonatla alkali ortam oluşturduu.herkesin gharcı degil bu kadar emek vermek
o nednelee momofu takdir ediyorumm.cok emek verdi Allah ta emeklerini boşa cıkaramdıı
inşallah ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olur.
gunaydın kızla r nasılsınız?
Günaydın herkeseeeee
birde sizinle bişey daha paylaşmak istedim ve buna da inandım:))
geç döllenme ile meydana gelen bebeklerin %90 ı kız...
benim de geç döllenme oluşmuş ben bir bebek istediğim kız erkek ayrımı yapmadım için hiç gün takip etmedim o ara adetlerim de 32-35 gün arasıydı..bebeğim uştrasona göre gerideydi sonradan doktorum geç döllenme olmuş adete yakın bi zamanda dedi..ve şükür bi kızım oldu..geç döllenme yaşayan kimi gördüysem hepsi kızdı :)
yani 17 hamileden 14 ü olumlu sonuc almış süper bu
Evet canim ya neredeyse yumurta beyazini bile yapacaktim esim gozlerini portletmeseydiOkudugum bir kitapta cok guzel bir cumle geciyordu kaderle ilgili.. " Tedbir kaderi degistirmese bile, insani basini tasa vurmaktan kurtarir" boyle birseydi.. Hangi kitap tam hatirlamiyorum ama guvendgim biriydi.. velhasil i kelam, biz tedbiri yapariz takdir Allah tan, kaderimizi degistirirse degistirir, degistirmezse de keske sunu da yapsaydim demekten kurtulmus oluyoruz,,,
Esim, daha hicbirsey belli olmaz 12 haftalik dedi.. Kendini kaptirma vs.. Buyuk kizim kesinlikle erkek bebek istemiyormus, "ben hep kizlari severim yuz tane kiz kardesim olsun" diyor.. Ikinci kizima hamile kaldigimda da ona sormustuk kiz demisti tuttu, bunda da ya tutarsa diyordum ama gorunuse gore tutmadi... Kucugun de pek bir duygusu yok yeni bebekle ilgili.. Ben bebegim ya diyor Dana kadar oldu 4 olacak nisanda
velhasil i kelam gariban oglumla ilgili benim kadar heyecanli olan yok...
4 yas arayi butun sevdigim insanlara tavsiye ediyorum, gicik olduklarima da yap hemen yap diyorumyap da gor Tabii cocuktan cocuga fark eder ama benim cocuklarim da kolay cocuklardi yine de anne baba cok yipraniyor yakin yas araligi olunca..Ikisi de muhtac sana.. Bir de ben buna ragmen ikiz istiyordum.. hormonlar insani sasirtiyor bazen.. iyi ki olmamis...
elara senınle kızlarımız aynı sene ve aynı ay doğumlular.sen 2.cıyı ne zaman dusunuyorsun?
momofcum "Tedbir kaderi degistirmese bile, insani basini tasa vurmaktan kurtarir" bu söze gercekten bayıldım.tam bize göreymiş yaw:)
momofcum "Tedbir kaderi degistirmese bile, insani basini tasa vurmaktan kurtarir" bu söze gercekten bayıldım.tam bize göreymiş yaw:)
aminnnnn duy aALLAHIM bizideeee
ÖNCE ALLAH SONRA SEN ELARA BENCE EMEKLERIN ÇOGU SENDEN
BENIMDE AMA KURABIYE DEILKI HEMEN YAPALIM DUYUNCA HEMEN YAPACAM DIYOM SONRA BOŞWERRRR DIYOM 6 SENEDIR BÖYLE ACEP NE ZAMAN KARAR WERCEM YASIM OLDU 37 PUFFFFFFFFFFFFFF
nisan -mayıs gibi hazırlıklara başlıcam
temmuz ayında ilk denememi yapcammm.sen nezamn düşünüyon
senin kızın ekimin kacında dogdu
Arkadaslar gec dollenme nasil oluyor birisi aciklayabilirmi ??? Benimde aralarim 35 gun falan
Elaracigim bu bioritim yumurtlama oncesi iliskiden farkli biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?