bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm ınssss bocukcugum ve berracıgımında oglusları olacak ınssssssss

delii garuuuu
darısı başımıza olsun inşallahhhh
aminnnnn duy aALLAHIM bizideeee

ÖNCE ALLAH SONRA SEN ELARA BENCE EMEKLERIN ÇOGU SENDEN

ınssss cnm ınssssssss

valla benımde bu haberlerı

erkek bebıslerı duyunca hemen yapasım gelıyooo
BENIMDE AMA KURABIYE DEILKI HEMEN YAPALIM DUYUNCA HEMEN YAPACAM DIYOM SONRA BOŞWERRRR DIYOM 6 SENEDIR BÖYLE ACEP NE ZAMAN KARAR WERCEM YASIM OLDU 37 PUFFFFFFFFFFFFFF

kızlar ilk sayfadaki listede sadece 3 arkadaşımızın istedigi cinsiyet olmamışşş.
bu cok büyük bi orann dimiii.maşallahh bizee:))

Evet canim ya neredeyse yumurta beyazini bile yapacaktim esim gozlerini portletmeseydi Okudugum bir kitapta cok guzel bir cumle geciyordu kaderle ilgili.. " Tedbir kaderi degistirmese bile, insani basini tasa vurmaktan kurtarir" boyle birseydi.. Hangi kitap tam hatirlamiyorum ama guvendgim biriydi.. velhasil i kelam, biz tedbiri yapariz takdir Allah tan, kaderimizi degistirirse degistirir, degistirmezse de keske sunu da yapsaydim demekten kurtulmus oluyoruz,,,

Esim, daha hicbirsey belli olmaz 12 haftalik dedi.. Kendini kaptirma vs.. Buyuk kizim kesinlikle erkek bebek istemiyormus, "ben hep kizlari severim yuz tane kiz kardesim olsun" diyor.. Ikinci kizima hamile kaldigimda da ona sormustuk kiz demisti tuttu, bunda da ya tutarsa diyordum ama gorunuse gore tutmadi... Kucugun de pek bir duygusu yok yeni bebekle ilgili.. Ben bebegim ya diyor Dana kadar oldu 4 olacak nisanda
velhasil i kelam gariban oglumla ilgili benim kadar heyecanli olan yok...
4 yas arayi butun sevdigim insanlara tavsiye ediyorum, gicik olduklarima da yap hemen yap diyorum yap da gor Tabii cocuktan cocuga fark eder ama benim cocuklarim da kolay cocuklardi yine de anne baba cok yipraniyor yakin yas araligi olunca..Ikisi de muhtac sana.. Bir de ben buna ragmen ikiz istiyordum.. hormonlar insani sasirtiyor bazen.. iyi ki olmamis...

uzakdaan takipcinizim epinizi çok iyiy tanıyorum benimde adet aralarım uzun yahu ne yapmak lazım. ayrıca bişey daha sorim ben genital bölgeme lazer epilasyona gidiorum acaba bu nasıl bi etkisi olur asitik mi alkalikmi acep çokmu garip oldu bu

gunaydın kızla r nasılsınız?

Günaydın herkeseeeee

Beyaz melek canim selam gec dollenme derken yumurtlama doneminden hemen sonrasindanmi bahsediyorsun canim anliyamadim ... Bana tam olarak anlatabilirmisin :))

Momoff gozun aydin saglikla kucagina alirsin insallag

elara senınle kızlarımız aynı sene ve aynı ay doğumlular.sen 2.cıyı ne zaman dusunuyorsun?

kızlar ınan bu heyecanla nasıl uyurum bılmıyommmm

ama kocıs cagırıyooo sıze ıyı geceler yarın gorusuruz ınsss

bence yapacaksan hemen yap arkadaşım kaç dr asorduysam aynısını söyledi 35 ve sonrası riskli ki bu zamanda herkeste bi düşük bi bozukluk oluyo

Arkadaslar gec dollenme nasil oluyor birisi aciklayabilirmi ??? Benimde aralarim 35 gun falan

Elaracigim bu bioritim yumurtlama oncesi iliskiden farkli biseymi

21 ekım canım.hazırlık derken dıyet falanmı.ben kızım bı 4 yasında olsun ondan sonra bakarız modundayım ama allahın işi belli olmaz tabi.
nisan -mayıs gibi hazırlıklara başlıcam
temmuz ayında ilk denememi yapcammm.sen nezamn düşünüyon
senin kızın ekimin kacında dogdu

Arkadaslar gec dollenme nasil oluyor birisi aciklayabilirmi ??? Benimde aralarim 35 gun falan

Elaracigim bu bioritim yumurtlama oncesi iliskiden farkli biseymi

evet farklıı
kadın ve erkegin enerjileriyle alakalı
ilişkigünü kimin enerjisi daha baskınsa cinsiyet o oluyor.yani tam detayları var tabi
ama kabataslak böle acıklayabilirim
googleye bioritim diye yaz ne anlama geldigini ögrenebilirisn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…