bebek cinsiyet belirleme..

hemen 19 ocak 1979
eşimin 17 temmuz 1977
son sat 17 aralık

şubat 12 ile 22 arası günler kıza yatkın günlerin cnm
mart 9-10-19 kıza yatkın
mart 11 ve 18 arası günler kız günlerin
sen ciddi anlamda düşündügün ay bana söle ilişki günlerini tespit edelim.

elara inşallah tutmayan bir kaç kişiden biri olurum...

inşallahh cnmmm

cnm cok gecmiş olsunn.
hastaneye gidip bi kac saat serum taktırsan yinemi ssk karşılamaz??
ben düşük tehlikemden dolayı hastanede yatmıştım.bi kadın gelmişti oda senin gibi cok bulantı cekiyordu
1 hafta kalmıştı benle birlikte.hergün serum alıyordu.ek ücret ödedigini sanmıyorum.

kız ben cırkınım resımde daha fena cıkıyomm hıc sewmem resım cektırmeyı böööööööööööööö

:))) gızz cirkin olsan nolcakkk.bekar degilsinki kardeşime abime alayım seni
ben insanları görüntüleriyle degerlendirmem merak etmee.

slm kızlar nasılsınız bugun evde yoktum gıremedım pek...

BONCUGUM cnm g.olsun ya ay cok zor gecıyo senın hamıslıkde cnm

ıns en yakın zamanda atlatırsınnn..

ELARACIM cnm sen barbı bebek gıbısın cnm rabbım evlatlarına

esıne bagıslasın annene babana ....

LİZACIM cnm banada verebılırmısın dr ısmını bende ıst.buldayımmm...

cnm cinsiyetle hiç alakası yok gec yada erken boşalmanın.önemli olan eşindeki spermlerin sayısı hareketliligi ve hızı.
ama kadının erkekten önce yada sonra boşalmasının cinsiyete etkisi var.

ben tam zıttını düşündüm birazda profilden etkilendim galiba esmer biraz balık etli burnu küçük gözler koyu renk kaşlar kalın

evet herkes profilden dolayı beni farklı düşünmüşş.görünce şaşırdılar:)

yok cnm olmadım dahaa.ama hamile oldugumu sanmıyorumm.hiç bir belirti yok.yinedee belli olmaz tabi
umarım degilimdir:)

mrb kızlar nasılsınız iyisiniz inş.

hoşgeldin cnm

slm kızlar nasılsınız bugun evde yoktum gıremedım pek...

ELARACIM cnm sen barbı bebek gıbısın cnm rabbım evlatlarına

esıne bagıslasın annene babana ....

teşekkürler cnm
evet yoktun bugün.haskena da yokkk.merakk ettimm

Ziyaretçisi bu kadar fazla topik görmedim. Ne zaman girsem üyeden çok ziyaretçi oluyor..

evett ziyaretcilerrr hiç eksik olmuyor sayfadannn.gizli hayranımızzz cookkkk

İyi geceler kızlar ben yatıyorum.. Hee bu arada topikteki ziyaterçilerden biri de Yeşim Salkım ın kocası olabilir he dikkat edin ona göre

olabilir vallaaa
türkiyedeki forumlarda bu kadar detaylı cinsiyet yöntemleri paylaşım alanı bizim sayfamızzz galiba.
ben başka forumlarda görmedim hiç.olanlarda bu sayfa kadar uzun soluklu olmamış.

Elaracigim aklima birsey takildi canim kiz icin pehrizde oluyormu
tuzun az yenmesinden baska, ve ben bir iki aya kadar düsündügüm icin kalzium takviyesine ve magnezyumda varmiydi ?? simdiden baslasammi diye düsünüyorum

neyse kızlar sıze ıyı geceler uykum geldım

hepınızırabbım en kısa zamanda tum ısteyenlere

saglıklı sıhatlı bır oglan nasıp etsın ınssssssssss....:79:

Elaracigim aklima birsey takildi canim kiz icin pehrizde oluyormu
tuzun az yenmesinden baska, ve ben bir iki aya kadar düsündügüm icin kalzium takviyesine ve magnezyumda varmiydi ?? simdiden baslasammi diye düsünüyorum

cnm kız bebek için sık ilişki gerekiyor.yani gün aşırı ilişki olmalı
sık ilişkide y sperm sayısının azaldıgını duymuştum.meydan x lere kalıyormuş

3-4 günlük cinsel perhizdede y spermlerinin sayısı fazla oluyormuş.o nednele erkek ebbek için erkegin 3-4 günlük cinsel perhizi olmalı.

sana ve ressama yöntemelri yollıcam cnm.orda yazıyor alman gereken takviyeler ve neler tüketmen gerektigi
bi kac şey eklicem.bi kac güne yollıcam size

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine bir düdüklü tencere çıkmış elara kısmış altını bize bişey bırakmamış saolsun ne diyim gülüyüm bari
ayy alemsin.üşenmemiş bide resim bulmuşşş:)))
beni görenler yorum yapsın bu resime ozaman:)
Valla ben gördüm elaraya yinede iyi benzetme yapmışsın elara daha güzel gerçi ama biz görenler genelde hep esmer düşünmüştük sert yüz ifadeleri falan yine iyi yaklaşım bence

tamam canim bekliyorum ozaman cok sagol, benimde döngüm kesinlesir bu ayin sonunda .... hapi biraktiktan sonra 2 ayim olacak....

kız olduğu deme be erkek olduğu inş ilkte yanılmıştı o şimdi doğruluycak inş.
Canım çok geçmiş olsun ya Allah kolaylık versin biyerle falan anlaşsanız keşkede böle kim dayanabilir ya bu fiyatlara valla çok üzüldüm elimizden gelen bişey olsa keşke çektiklerinin karşılığını Allahım bi erkek evlatla verir inşşşş
İyiyiz yaprakçım, sen nasılsın kızların, oğlun nasıl?
Saol canım ben çok iyyim bi sorun yok kızklarda oğluşta çok çok iyi sende iyisin inş.
mrb cnm bız ıyıyız sen nasılsın nasıl oglunla aran

tekmelemeye basladımı ıyıceee:)))
valla muhteşem başladı hemde güzdüz bi hareketlilik yok gece başlıyo hiç durmuyo yada gündüz hareketlilikten ben anlıyamıyorum ama çok keyifli darısı herkese isteyen inş.

selam kızlar bende çin takvimine güveniyodum hemen hemen herkeste tutuyodu cinsiyeti ama bende tutmadı erkek gösteriyodu açıkcası erkek bebişde istiyoduk ama kızmış dün öğrendik :) sağlıklı olması önemli olan tabi ama bi daha inanmıycam o merede kendimi erkeğe hazırlamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…