- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.441
hemen 19 ocak 1979
eşimin 17 temmuz 1977
son sat 17 aralık
elara inşallah tutmayan bir kaç kişiden biri olurum...
ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
kız ben cırkınım resımde daha fena cıkıyomm hıc sewmem resım cektırmeyı böööööööööööööö
evet momofa da çok sevindim.
bende zaman zaman mantıken birde erkek yapmak gerekirmi diye düşünüyorum.
hem ileriye dönük hemde eşime karşı mihnetli kalıcam bu konudaeğer yapmazsam.
amaan ben bu ara yapmam.
sen hilalyasa yardım et kurban olam.
bak o da ankaradaymış
valla geçen özelden ona bir doktor tavsiye edecektim istanbulda
baktım ankaradaymış.
mrb kızlar nasılsınız iyisiniz inş.
kızlar yenı bı topıkmı acayım burdan da bırkac kısıden fıkır almak ıstıyom erkegın gec ya da cabuk bosalmasının da cınsıyette etkısı warmı bence uzun surede bosalma kızı tetıklıyo :78::78: yanı bence sız kendınızcee ne dıyonuz erkek bebek ıcın adamlar daha mı cabuk ıraksalar kendını perhız :82:
ben tam zıttını düşündüm birazda profilden etkilendim galiba esmer biraz balık etli burnu küçük gözler koyu renk kaşlar kalın
Yollamıştın canım Allah razı olsun senden. Bizim beklediğimiz durumlar var o yüzden yaza doğru düşünüyoruz kısmet olursa inşallah. Belki aynı zamana denk gelir hamileliklerimiz destek oluruz birbirimize. En az 2 ay öncesinden perhiz yapmayı düşünüyorum. Tabi kazayla hamile kalmaktanda korkmuyor değilim hani, dikkat ediyorum ama. Sen regl oldun mu?
mrb kızlar nasılsınız iyisiniz inş.
slm kızlar nasılsınız bugun evde yoktum gıremedım pek...
ELARACIM cnm sen barbı bebek gıbısın cnm rabbım evlatlarına
esıne bagıslasın annene babana ....
Ziyaretçisi bu kadar fazla topik görmedim. Ne zaman girsem üyeden çok ziyaretçi oluyor..
İyi geceler kızlar ben yatıyorum.. Hee bu arada topikteki ziyaterçilerden biri de Yeşim Salkım ın kocası olabilir he dikkat edin ona göre
Elaracigim aklima birsey takildi canim kiz icin pehrizde oluyormu
tuzun az yenmesinden baska, ve ben bir iki aya kadar düsündügüm icin kalzium takviyesine ve magnezyumda varmiydi ?? simdiden baslasammi diye düsünüyorum
Yine bir düdüklü tencere çıkmış elara kısmış altını bize bişey bırakmamış saolsun ne diyim gülüyüm barikızlar ben bu cinsiyet belirleme işine ve düşüncesine müthiş derecede karşıyım allahın işine karışmayın bunun planını yapmak bile çok günahevlat istiyorsanız cinsiyetine nasıl takılabiliyorsunuz aklım almıyor dogrusu.
Valla ben gördüm elaraya yinede iyi benzetme yapmışsın elara daha güzel gerçi ama biz görenler genelde hep esmer düşünmüştük sert yüz ifadeleri falan yine iyi yaklaşım benceayy alemsin.üşenmemiş bide resim bulmuşşş:)))
beni görenler yorum yapsın bu resime ozaman:)
cnm kız bebek için sık ilişki gerekiyor.yani gün aşırı ilişki olmalı
sık ilişkide y sperm sayısının azaldıgını duymuştum.meydan x lere kalıyormuş
3-4 günlük cinsel perhizdede y spermlerinin sayısı fazla oluyormuş.o nednele erkek ebbek için erkegin 3-4 günlük cinsel perhizi olmalı.
sana ve ressama yöntemelri yollıcam cnm.orda yazıyor alman gereken takviyeler ve neler tüketmen gerektigi
bi kac şey eklicem.bi kac güne yollıcam size
kız olduğu deme be erkek olduğu inş ilkte yanılmıştı o şimdi doğruluycak inş.selam kızlar valla okumaktan yazamıyom neyse en sonnn höşmeirm tatlısı aramaya gittik bulamadık maleseff epey kötü oldum ama kaynım balıkesirde yollucak
elara kız ben peynirli olanını diyom şöyle şimdi bi kaşık olsaaa yeticek varyaaaaaayy kızlarrr sizinde canınız kalcak :18: özür valla bende çok istiyom yok ama...... neyse yine tartışmalar olmuşşş gece gece ayyyy buralardan kimler geldi kimler geçti hiç bişi demiyorum valla elara zaten cevabı yapıştırmışş
momoff canım tebrik ederim allah tamamını erdirsin valla tablo çok güzelll bende 25 ocakta gidicem doktora ozaman tam olarak kız olduğu belli olur neyse şimdilk çıkıyorum öptüm hepinizi.....
Canım çok geçmiş olsun ya Allah kolaylık versin biyerle falan anlaşsanız keşkede böle kim dayanabilir ya bu fiyatlara valla çok üzüldüm elimizden gelen bişey olsa keşke çektiklerinin karşılığını Allahım bi erkek evlatla verir inşşşşıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
Saol canım ben çok iyyim bi sorun yok kızklarda oğluşta çok çok iyi sende iyisin inş.İyiyiz yaprakçım, sen nasılsın kızların, oğlun nasıl?
valla muhteşem başladı hemde güzdüz bi hareketlilik yok gece başlıyo hiç durmuyo yada gündüz hareketlilikten ben anlıyamıyorum ama çok keyifli darısı herkese isteyen inş.mrb cnm bız ıyıyız sen nasılsın nasıl oglunla aran
tekmelemeye basladımı ıyıceee:)))
İyi geceler kızlar ben yatıyorum.. Hee bu arada topikteki ziyaterçilerden biri de Yeşim Salkım ın kocası olabilir he dikkat edin ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?