- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.461
cnm kız bebek için sık ilişki gerekiyor.yani gün aşırı ilişki olmalı
sık ilişkide y sperm sayısının azaldıgını duymuştum.meydan x lere kalıyormuş
3-4 günlük cinsel perhizdede y spermlerinin sayısı fazla oluyormuş.o nednele erkek ebbek için erkegin 3-4 günlük cinsel perhizi olmalı.
sana ve ressama yöntemelri yollıcam cnm.orda yazıyor alman gereken takviyeler ve neler tüketmen gerektigi
bi kac şey eklicem.bi kac güne yollıcam size
selam kızlar bende çin takvimine güveniyodum hemen hemen herkeste tutuyodu cinsiyeti ama bende tutmadı erkek gösteriyodu açıkcası erkek bebişde istiyoduk ama kızmış dün öğrendik :) sağlıklı olması önemli olan tabi ama bi daha inanmıycam o merede kendimi erkeğe hazırlamıştım ben
Kızlar geçmişi okudum cvp larımıda yazdım bugünüde kapattık yatmaya gidebilirim herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi iyi sohbetlerrr
wvt cnm tutmuyo çin takvimi. sağlıklı kucağına akırsın işallah bebişini. benimde kızım var dünya tatlısı. ilk bebeğin mi?
selam kızlar bende çin takvimine güveniyodum hemen hemen herkeste tutuyodu cinsiyeti ama bende tutmadı erkek gösteriyodu açıkcası erkek bebişde istiyoduk ama kızmış dün öğrendik :) sağlıklı olması önemli olan tabi ama bi daha inanmıycam o merede kendimi erkeğe hazırlamıştım ben
hayırlısı olsun inşaallah...bi doğsun hayırlısıyla ilk gördüğün anda aşık olucaksın daha önce tatmadığın en güzel duyguları yaşıyacaksın benimde bir kızım var rabbime şükürler olsun iyiki göndermiş prensesimi bana balım kızım bnm elma şekerim şimdi 7 yaşında Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... uzun ömürler versin evladıma ve herkesin evladına
hayırlısı olsun inşaallah...bi doğsun hayırlısıyla ilk gördüğün anda aşık olucaksın daha önce tatmadığın en güzel duyguları yaşıyacaksın benimde bir kızım var rabbime şükürler olsun iyiki göndermiş prensesimi bana balım kızım bnm elma şekerim şimdi 7 yaşında Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... uzun ömürler versin evladıma ve herkesin evladına
olabilir vallaaa
türkiyedeki forumlarda bu kadar detaylı cinsiyet yöntemleri paylaşım alanı bizim sayfamızzz galiba.
ben başka forumlarda görmedim hiç.olanlarda bu sayfa kadar uzun soluklu olmamış.
ay cok komikmiş ya
Saol canım ben çok iyyim bi sorun yok kızlarda oğluşta çok çok iyi sende iyisin inş.
merhaba iyi pazarlaraa cok şaşırdım gercektenn.espiri yapmış olabilirmi
ayrıca yeşim salkımın tüp bebekle ikiz doguracagını hiç sanmıyorumm.ilgi cekmek için öle bişi sölemiştir bence.
vucut ısısı yönteminden cok ovulasyon testi ve akıntını takip ederek ilişkiye girsen daha ii olur bence
dogum tarihini yaz bioritime bakayım
diet yada takviye filan almışmıydın.yoksa yum günü tek ilişkimi denicen sadece.
Bence de gecikmiştir merak etme. Daha yöntemler uygulanacak, otlar çizgiler gülen yüzler takip edilecek öyle bebiş gelecek inşallahyok cnm olmadım dahaa.ama hamile oldugumu sanmıyorumm.hiç bir belirti yok.yinedee belli olmaz tabi
umarım degilimdir:)
valla elara sen bu ziyaretle internet sitesi falan kursan tıklanma rekoru kırardın neyse maşallah diylelimyok cnm olmadım dahaa.ama hamile oldugumu sanmıyorumm.hiç bir belirti yok.yinedee belli olmaz tabi
umarım degilimdir:)
hoşgeldin cnm
teşekkürler cnm
evet yoktun bugün.haskena da yokkk.merakk ettimm
evett ziyaretcilerrr hiç eksik olmuyor sayfadannn.gizli hayranımızzz cookkkk
ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
merhaba iyi pazarlar
yok diyet takviye almadım eşim yapmaz zaten bende yumurtlama günü takibi daha mantıklı geliyor
benim doğum tarihim 24.04.1980 eşimin 17.10.2010 sat 5.1.2010 bakalım hayırlısı olsun diyorum çok sağol şimdiden
ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?