bebek cinsiyet belirleme..

elara banada yolla bişeyler erkek bebek için ya bende deneme yapcam bu ay

Kızlar geçmişi okudum cvp larımıda yazdım bugünüde kapattık yatmaya gidebilirim herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi iyi sohbetlerrr

wvt cnm tutmuyo çin takvimi. sağlıklı kucağına akırsın işallah bebişini. benimde kızım var dünya tatlısı. ilk bebeğin mi?

wvt cnm tutmuyo çin takvimi. sağlıklı kucağına akırsın işallah bebişini. benimde kızım var dünya tatlısı. ilk bebeğin mi?

ilk bebeğim canım kız erkek farketmez benim için ama annemler eşim kayınvalidemler hepsi erkek bekliyodu herkes erkek diye tahmin ediyodu içimizden öyle geçiyo diyolardı çin takvimine görede erkekti ama hiçbiri tutmadı :)) ikinciyi sizin tavsiyelerinize göre yapacam inş. kısmet ikinciye artık arayı çok uzatmayı düşünmüyorum zaten

bendede çin takvimi tutmamıştı

hayırlısı olsun inşaallah...bi doğsun hayırlısıyla ilk gördüğün anda aşık olucaksın daha önce tatmadığın en güzel duyguları yaşıyacaksın benimde bir kızım var rabbime şükürler olsun iyiki göndermiş prensesimi bana balım kızım bnm elma şekerim şimdi 7 yaşında Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu... uzun ömürler versin evladıma ve herkesin evladına

aminnnnnnn allahım herkesin yavrusunu korusun. en güzel duygu bu annelik. karnına düştüğü an başlıyo sevgisi bi de yüzünü gördüğün an TARİFSİZ

amin canım Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın eminim doğunca çok sevileceğinden şimdi erkek diye tutturan babası bile doğunca poposunun dibinden ayrılmıycaktır biliyorum :)) sağ salim doğsun sağlığıyla büyütelim daha ne isterim Allah bana bi evlat verdi ya en büyük nimet bu zaten az uğraşmadık bu cadı için inşallah sağlığıyla gelir bebeğim kızınada maşallah canım büyütmüşsün bile ne güzel

olabilir vallaaa
türkiyedeki forumlarda bu kadar detaylı cinsiyet yöntemleri paylaşım alanı bizim sayfamızzz galiba.
ben başka forumlarda görmedim hiç.olanlarda bu sayfa kadar uzun soluklu olmamış.

Evet Elera bu senin başarın bence. Topiği açıp kaçsaydın kimsecikler gelmez böyle sayfalar ilerlemezdi. Bir süre sonra silinir bilgilerde kaybolmuş olurdu. Sen sürekli takiptesin.

ay cok komikmiş ya

Adama sinir oldum ya deşifre edeyim bari dedim
Saol canım ben çok iyyim bi sorun yok kızlarda oğluşta çok çok iyi sende iyisin inş.

İyiyim yaprakçım Allah iyilik versin hep böyle mutlu görelim seni ya Belki bu son hamileliliğin olacak keyfini çıkar valla..

Son düzenleme:
merhaba iyi pazarlar
yok diyet takviye almadım eşim yapmaz zaten bende yumurtlama günü takibi daha mantıklı geliyor
benim doğum tarihim 24.04.1980 eşimin 17.10.2010 sat 5.1.2010 bakalım hayırlısı olsun diyorum çok sağol şimdiden

valla elara sen bu ziyaretle internet sitesi falan kursan tıklanma rekoru kırardın neyse maşallah diylelim

çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin

eşimin doğum yılı 1978 yanlış yazmışım kusura bakma

Boncuk canim cok gecmis olsun , bulanti oldugunda kullanilabilecek haplar var doktoruna onlari sorsan , belki onlarda etkili olur ???

Ressam1 sen nezaman dusunuyorsun 2. Cocugu canim ??

geçmişolsun cnm bende oğluma hamileyken senin gibi olmuştu 2 defa falan hatta benim midemde ağrıyodu çok feci bende hastaneye gittim serum taktılar çok rahatlamıştım daha sonrada mide ağrım çok olmuştu ama dayabilecek kadar bende çok feci kusuyodum çok kötü insallah bidaha olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…