bebek cinsiyet belirleme..

boncuk canım geçmiş olsun ne diyeyim inşallah en kısa sürede kesilir bu bulantılar...bende mahvolmuş durumdayım özellikle 2 gündür ölüyorum resmen..yarın çalışmaya da başlıyom raporum da bitiyo nasıl çalışıcam bu halde bilmiyorum artık....senin serumlar da baya bi masraflıymış inşallah Allah en kısa sürede derdine bi çare bulur....canım kendine iyi bak....
bu arada benim psikolojimde bozuldu..1 yıldır bebek için uğraşıyom..şimdi de ne diye bebek yaptım kızım neyime yetmedi diyom..kafayı yicemmm...

elara banada yolla bişeyler erkek bebek için ya bende deneme yapcam bu ay

aktif katılırsan yollarım sanada

16-17-18-19 ocak erkek günleri
20-21-22-23 oca erkege yatkın
yumurtma günklerine denk geliyorsa deneme yapabilriisn

Bence de gecikmiştir merak etme. Daha yöntemler uygulanacak, otlar çizgiler gülen yüzler takip edilecek öyle bebiş gelecek inşallah

:) innşallah umdugumuz anda gelir bebişlerrr

elara senin diğer topikte bebeğin kesedeki konuma göre topiğinde bi arkadaşadoğum tarihimi işlki tarihi verdim yorumcudan baktı ve 8 9 10 11 aralık gecesine kadar erkek gösteriyomuş...ne bileyim çok sevindim..bende her şey kız gösteriyo ya ondan bi heveslendim..

gunaydın kızlar hepınıze cok cok tsk ederım hepınıze bugun daha ıyıyım ıns hep boyle devam eder su bulantılara razıyım.
elara cnm benım ssk yok o yuzden ssk karsılamıyor demısım

boncuk sende ver tarihlerini erenaltan adında bi arkadaş var o bakıyo..senin ne çıkacak bakalım...yalnız buraya yazma...bebeğin kesedi konumu adlı topic var ya oraya yaz....

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 haftadır sürekli forumu yazdıklarınızı okuyorum.en sonunda üye olmaya karar verdim.benim 5 yaşında bir oğlum var tabi ben de allah nasip ederse bi kız evlar istiyorum.yazılarınızdan çok şey öğrendim.ben oğlumda da yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.gelelim şimdiye 21 aralık son adet tarihimdi bilgisayardan yumurtlama tarihi 1 ocak görünüyor ben 25 günde oluyorum.bizde çalızmamızı 28 aralıkta yaptık.tek ilşki oldu gerçektende yılbaşı akşamı yumurtlama başladı akıntıdan farkettim.6 ocakta korunmasız bir ilişki daha oldu.beklenen adet tarihi 15 ocak yani bir haftam var.hamile olup olmadığımı çok merak ediyorum.inşallah kızım olur rabbim tüm isteyenlere gönlüne göre versin.
elara doğum tarihimizi yazsam bana da bakar mısın??

Slm kızlar acayip uyumuşum valla 1 de kalktım yeni kahvaltı edicem bi taraftanda okuyorum iyisiniz hepiniz umarım boncuk sevindim bugun iyi olmana hep iyi olursun inş.

selam kızlar inanın yarım saatten fazla yazdıklarınızı okuyorum yiter yaa yiterrrr neyse boncukcum geçmiş olsun yaaa inş. böyle devam etmezz ama 11. hafta içinde epey bi gidiyo bulantı kusma umarım böyle olur bu seferki bende kızımda 6 aya yakın çıkarmıştım koca karnımla annem yeter yaaa sabah sabah diiyip dururdu şimdide sabahları çok fazla olmasada arada çıkarıyorum ama okadar rahatsız etmiyo beni...
benimde kız hasta dün akşam ateşi çıktı bütün gece uyumadım sabah acile gittik bademcikleri şişmiş antibiyotik falan çocuğum hep hasta yaaa bide kreşe başladı herşeyden nem kapıyo hemen yaza gelsede toparlasa kendini havalarda çok soğukkk soğuklardan ve kıştan hiç hazetmedim hiç sevmem şöyle bir ilkbahar sabahında balkonda kahvaltı keyfiii yapmak isterdim şimdi.....

çok geçmiş olsun canım kışı bende hiç sevmiyorum eziyeti yetmezmiş gibi heryeri isleyip pisliyo valla hiç temizlik bitmiyo duvarlar bile batıyo ya bian önce yaz gelsede hemde bebişleri doğursak artık yiterrr

boncukcum ben bu ender saraçtan duyuyorum hep mide bulantısına zencefil diyor.
azıcık azıcık balla yemeyi bir denesen.
kaşığın ucuyla hani.
zararı olucağını zannetmiyorum en azından bir kere dene

mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
:44:

yaprak kız sen uyurken çoluk çocuk kendi kendini doyurabiliyormu gıı
benimkiler acıkır bana başvurur hemen
benim kızlarda uykucu benden bi saat öncede onlar kalktı geldiler bikaçkez anca kalktım zaten yemeylede pek araları yok büyük kızım 13 yaşında kendi halledebiliyo artık bebeğide ona güvenerek yapıyom zaten yardım şart yoksa beceremem

hee uykucularsa tamam.benimkiler sabahın köründe dikilir.gece de geç yatıyorlar sinir ediyorlar bizi.çocuklar uyuya uyuya büyür ama anlatamıyoruz hanfendilere:)

senin büyük kız yetişmiş ya iyice yardımcı olur sana. ama kızınca da "benmi doğurdum,bakamam senin çocuğuna" diye laf sokuyorlar:)benim görümcemin kızı öyle diyordu.tamda ergenlik dönemleri oluyo bide:)

mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm

Allah hayırlısını versin bakacak durumun varsa neden olmasın tabi yöntemleri iyi al ama tedbir bizden Allah gönlüne göre versin

Slm kızlar acayip uyumuşum valla 1 de kalktım yeni kahvaltı edicem bi taraftanda okuyorum iyisiniz hepiniz umarım boncuk sevindim bugun iyi olmana hep iyi olursun inş.
sagol cnm gunaydın sızede bızde kızımla hep de kalkıyorduk ama sımdı o da ben
da kalkıyorum
cnm tsk ederım sızede cok gecmıs olsun ıns kızın cabucak atlatır

boncukcum ben bu ender saraçtan duyuyorum hep mide bulantısına zencefil diyor.
azıcık azıcık balla yemeyi bir denesen.
kaşığın ucuyla hani.
zararı olucağını zannetmiyorum en azından bir kere dene
sagol cnm tsk ederım denerım tabı neden denemeyım
merhaba hosgeldın rabbım buyuk neden olmasın tabıkı
kakule sende hosgeldın rabbım gonlune gore versın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…