- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.481
elara banada yolla bişeyler erkek bebek için ya bende deneme yapcam bu ay
merhaba iyi pazarlar
yok diyet takviye almadım eşim yapmaz zaten bende yumurtlama günü takibi daha mantıklı geliyor
benim doğum tarihim 24.04.1980 eşimin 17.10.2010 sat 5.1.2010 bakalım hayırlısı olsun diyorum çok sağol şimdiden
Bence de gecikmiştir merak etme. Daha yöntemler uygulanacak, otlar çizgiler gülen yüzler takip edilecek öyle bebiş gelecek inşallah
Boncuk canim cok gecmis olsun , bulanti oldugunda kullanilabilecek haplar var doktoruna onlari sorsan , belki onlarda etkili olur ???
Ressam1 sen nezaman dusunuyorsun 2. Cocugu canim ??
erkek çocuk için bol sarmısak yemek gerekiyormuş arkadaşlar ....
selam kızlar inanın yarım saatten fazla yazdıklarınızı okuyorum yiter yaa yiterrrrneyse boncukcum geçmiş olsun yaaa inş. böyle devam etmezz ama 11. hafta içinde epey bi gidiyo bulantı kusma umarım böyle olur bu seferki bende kızımda 6 aya yakın çıkarmıştım koca karnımla annem yeter yaaa sabah sabah diiyip dururdu şimdide sabahları çok fazla olmasada arada çıkarıyorum ama okadar rahatsız etmiyo beni...
benimde kız hasta dün akşam ateşi çıktı bütün gece uyumadım sabah acile gittik bademcikleri şişmiş antibiyotik falan çocuğum hep hasta yaaa bide kreşe başladı herşeyden nem kapıyo hemen yaza gelsede toparlasa kendini havalarda çok soğukkksoğuklardan ve kıştan hiç hazetmedim hiç sevmem şöyle bir ilkbahar sabahında balkonda kahvaltı keyfiii yapmak isterdim şimdi.....
Slm kızlar acayip uyumuşum valla 1 de kalktım yeni kahvaltı edicem bi taraftanda okuyorum iyisiniz hepiniz umarım boncuk sevindim bugun iyi olmana hep iyi olursun inş.
benim kızlarda uykucu benden bi saat öncede onlar kalktı geldiler bikaçkez anca kalktım zaten yemeylede pek araları yok büyük kızım 13 yaşında kendi halledebiliyo artık bebeğide ona güvenerek yapıyom zaten yardım şart yoksa becerememyaprak kız sen uyurken çoluk çocuk kendi kendini doyurabiliyormu gıı
benimkiler acıkır bana başvurur hemen
benim kızlarda uykucu benden bi saat öncede onlar kalktı geldiler bikaçkez anca kalktım zaten yemeylede pek araları yok büyük kızım 13 yaşında kendi halledebiliyo artık bebeğide ona güvenerek yapıyom zaten yardım şart yoksa beceremem
mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
:44:
mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
sagol cnm gunaydın sızede bızde kızımla hep de kalkıyorduk ama sımdı o da benSlm kızlar acayip uyumuşum valla 1 de kalktım yeni kahvaltı edicem bi taraftanda okuyorum iyisiniz hepiniz umarım boncuk sevindim bugun iyi olmana hep iyi olursun inş.
cnm tsk ederım sızede cok gecmıs olsun ıns kızın cabucak atlatırselam kızlar inanın yarım saatten fazla yazdıklarınızı okuyorum yiter yaa yiterrrrneyse boncukcum geçmiş olsun yaaa inş. böyle devam etmezz ama 11. hafta içinde epey bi gidiyo bulantı kusma umarım böyle olur bu seferki bende kızımda 6 aya yakın çıkarmıştım koca karnımla annem yeter yaaa sabah sabah diiyip dururdu şimdide sabahları çok fazla olmasada arada çıkarıyorum ama okadar rahatsız etmiyo beni...
benimde kız hasta dün akşam ateşi çıktı bütün gece uyumadım sabah acile gittik bademcikleri şişmiş antibiyotik falan çocuğum hep hasta yaaa bide kreşe başladı herşeyden nem kapıyo hemen yaza gelsede toparlasa kendini havalarda çok soğukkksoğuklardan ve kıştan hiç hazetmedim hiç sevmem şöyle bir ilkbahar sabahında balkonda kahvaltı keyfiii yapmak isterdim şimdi.....
sagol cnm tsk ederım denerım tabı neden denemeyımboncukcum ben bu ender saraçtan duyuyorum hep mide bulantısına zencefil diyor.
azıcık azıcık balla yemeyi bir denesen.
kaşığın ucuyla hani.
zararı olucağını zannetmiyorum en azından bir kere dene
merhaba hosgeldın rabbım buyuk neden olmasın tabıkımrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?