- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.501
çok geçmiş olsun canım kışı bende hiç sevmiyorum eziyeti yetmezmiş gibi heryeri isleyip pisliyo valla hiç temizlik bitmiyo duvarlar bile batıyo ya bian önce yaz gelsede hemde bebişleri doğursak artık yiterrr
cnm tsk ederım sızede cok gecmıs olsun ıns kızın cabucak atlatır
saol cnm evet yaaa kış bitsin artıkın demiiii....hele bu hamilleliğimde çok üşüdüm ben ayaklarım falan buz kesiyo hiç ısıtamıyorummm hep su torbaları varyaa onları koyuyorum kasıklarıma ağrı yapıyo soğukk belimde kopuyooo vallaaa yemek yaptım bitti pilim
kızımında ateşi var kusuyooo bugün zorla bişiler yedi onuda çıkardı kuzu gibi bakıyo bana şimdi çocuklar hasta olmasınnnn
Amin canım saolasın inş darısı tüm isteyenlere evet aminnnnnnnnnnnnnnn
Aynen bencede öyle ben bilsem mesela sık ilişki yapmazdım ama bilmiyodum böyle oldu çok dua ettim Allah kabul etti herşeyin başı dua dualarını eksik etme pes etme ısrarla dua et ve iste hayırlı olanını
ozelıkle bu yazını aradım cnm cunku bende pes etmıyorum ısrarla hala dua edıyorum ama ben boyle yabtıkca annem ve ablamlar cok ıstedıgın ıcın olmaz yabma boyle dıyolar bende anneme herkes cok ıstıyor ıcınde tutuyor ben dıle getırdııgımden boyle oluyor dedım hayır dedı cok ıstedıgın olmaz onun ıcın dıyorum dedı bılemıyorum hakketten hamıle kalamamak ayrı bırseydı beklemek cok ayrı bırseymıs rabbım buyuk
ozelıkle bu yazını aradım cnm cunku bende pes etmıyorum ısrarla hala dua edıyorum ama ben boyle yabtıkca annem ve ablamlar cok ıstedıgın ıcın olmaz yabma boyle dıyolar bende anneme herkes cok ıstıyor ıcınde tutuyor ben dıle getırdııgımden boyle oluyor dedım hayır dedı cok ıstedıgın olmaz onun ıcın dıyorum dedı bılemıyorum hakketten hamıle kalamamak ayrı bırseydı beklemek cok ayrı bırseymıs rabbım buyuk
boncukcuğum geçmiş olsun her darlığın bi genışlığı var sık dişşini canım ahat etceğin günlerde gelcek
fregirl ALLH kızına şifa versin canım geçmiş olsn
yaprak bende sen gibi uyuyasım var ama küçük kız bırakmıyo bu günlerinin tadını çıkar uyu elinden geldığınce tosuncuk doğduğunda unutursun uykuları
Valla doğru sölüyosun canım sen alışkın olucan pek zorluk çekmessin ama ben 7 seneden sonra tekrar başa dönücem valla zor olucak biliyorum ama olsun heycanla bekliyorum hayırlısını versin Allahım zorluklarda geçer sen tekrar gitmedin dimi doktora ne zaman gidiceksin 20 sinde test sonuçlarımı alıcam inş problem çıkmaz böyle devam eder
Can parçam battaniye ören senmiydin yanlışmı hatırlıyorum sensen örneğini kayabilirmisin bi örnek bulamadım ben
yok canım o ben değilim bende bilmıyorum kım olduğunu
yok canım o ben değilim bende bilmıyorum kım olduğunu
Tamam canım saolasın kızlar hepinize iyi sohbetler görüşürüz sonra kızları banyo ettirip gelicem
haftasonu olduğu için kimse yok galiba
Canım bi nane limon kaynatsan keşke mideye çok iyi geliyo ben kızlarda yapardım iki kaşık bile alsa kusmayı kesiyo yani bi dene istersen hemde faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?