- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.521
ozelıkle bu yazını aradım cnm cunku bende pes etmıyorum ısrarla hala dua edıyorum ama ben boyle yabtıkca annem ve ablamlar cok ıstedıgın ıcın olmaz yabma boyle dıyolar bende anneme herkes cok ıstıyor ıcınde tutuyor ben dıle getırdııgımden boyle oluyor dedım hayır dedı cok ıstedıgın olmaz onun ıcın dıyorum dedı bılemıyorum hakketten hamıle kalamamak ayrı bırseydı beklemek cok ayrı bırseymıs rabbım buyuk
ahhh cnm içse ağzına sürmüyoo inan
çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim. onlar hasta oldular mı cok zor. işaalah atlatır bı an önce
saol cnm bi iki güne kadar kendini toparlar ama işte harap oluyolar
tazmanya senin çocuğun varmı canım sudecim senide takip ediyorum bebeğin inşallah erkektir allah hayırlısını versin canım
ben de varım ben dee
kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 haftadır sürekli forumu yazdıklarınızı okuyorum.en sonunda üye olmaya karar verdim.benim 5 yaşında bir oğlum var tabi ben de allah nasip ederse bi kız evlar istiyorum.yazılarınızdan çok şey öğrendim.ben oğlumda da yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.gelelim şimdiye 21 aralık son adet tarihimdi bilgisayardan yumurtlama tarihi 1 ocak görünüyor ben 25 günde oluyorum.bizde çalızmamızı 28 aralıkta yaptık.tek ilşki oldu gerçektende yılbaşı akşamı yumurtlama başladı akıntıdan farkettim.6 ocakta korunmasız bir ilişki daha oldu.beklenen adet tarihi 15 ocak yani bir haftam var.hamile olup olmadığımı çok merak ediyorum.inşallah kızım olur rabbim tüm isteyenlere gönlüne göre versin.
elara doğum tarihimizi yazsam bana da bakar mısın??
selam kızlar bende çin takvimine güveniyodum hemen hemen herkeste tutuyodu cinsiyeti ama bende tutmadı erkek gösteriyodu açıkcası erkek bebişde istiyoduk ama kızmış dün öğrendik :) sağlıklı olması önemli olan tabi ama bi daha inanmıycam o merede kendimi erkeğe hazırlamıştım ben
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
selam kızlar inanın yarım saatten fazla yazdıklarınızı okuyorum yiter yaa yiterrrrneyse boncukcum geçmiş olsun yaaa inş. böyle devam etmezz ama 11. hafta içinde epey bi gidiyo bulantı kusma umarım böyle olur bu seferki bende kızımda 6 aya yakın çıkarmıştım koca karnımla annem yeter yaaa sabah sabah diiyip dururdu şimdide sabahları çok fazla olmasada arada çıkarıyorum ama okadar rahatsız etmiyo beni...
benimde kız hasta dün akşam ateşi çıktı bütün gece uyumadım sabah acile gittik bademcikleri şişmiş antibiyotik falan çocuğum hep hasta yaaa bide kreşe başladı herşeyden nem kapıyo hemen yaza gelsede toparlasa kendini havalarda çok soğukkksoğuklardan ve kıştan hiç hazetmedim hiç sevmem şöyle bir ilkbahar sabahında balkonda kahvaltı keyfiii yapmak isterdim şimdi.....
kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?