bebek cinsiyet belirleme..

cnm bukadar sıkma bence kendini olmazsa olmaz yaa sen elinden gelen herşeyi yaptın bundan sonra stres yapma

tazmanya senin çocuğun varmı canım sudecim senide takip ediyorum bebeğin inşallah erkektir allah hayırlısını versin canım

kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı

cnm bende yeni katıldım buraya bende kısmetse kız istiyorum oğlum var ...yanlız kız için sık ilşki gerekiyomuş sen tam öğrenmeden yapma bence bende bu ay düşünüyorum inşallah

ilk çocuksa sorun yakın bende çin takvimini kaçırıyorum iy oldu o zamn hiç beklemeye gerek yok desene ya zaten bu takvim bizdeki takvim değilmiş ona 6ay eklemek yada çıkarmak gerekiyor diye duymuştum ben aydan aya bile değişiyormuş doğruluğu

tsk ederım kızlar cok sagolun hayırlısı olsun ama nekadar takmayın desenızde ınsan takmadan duramıyor rabbım hepınızın gonlune gore versın ıns
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız

arkadaşlar erkek isteyenler ben oğlu olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle et yemekle erkek çocuun ilgisi yok çünkü ben oğlumda ege de oturuyordum genelde sebze ağırlıklı besleniyorduk malum zeytinyağlılar :26:şimdi duyuyorum erkek için et tüketmek gerekiyormuş bence değil siz yinede iy araştırın derim:92:

kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı

Kizlar allah cocuklariniza insallah biran önce sifa verir yaa cok kötü oluyorlar yazik kücücük yavrucaklar, benim oglumda 2 aydan beri öksürüyor bir türlü gecmedi hala doktor olabilir normal diyor ama biran önce gecmesini istiyorum artik:81: ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…