- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.541
oylemı ozur dılerım cnm kafa dagınık benım rabbım ıns guzel saglıklı bır kız evlat nasıp eder ozaman sorunsuz bır hamılelık gecırırsın ıns
ıcınızde cocuklarının hepsınde aynı olan varmı
arkadaşlar erkek isteyenler ben oğlu olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle et yemekle erkek çocuun ilgisi yok çünkü ben oğlumda ege de oturuyordum genelde sebze ağırlıklı besleniyorduk malum zeytinyağlılar :26:şimdi duyuyorum erkek için et tüketmek gerekiyormuş bence değil siz yinede iy araştırın derim:92:
Evet canım ikisi aynı anda giriyo birbirlerini biraz yıkıyolar sonra ben giriyorum iyi oluyo iki kız benim küçük erkek olsaydı kesinlikle şimdiye kadar bi kızım daha olsun diye yapardım böyle geç kalmazdım kısmet hayırlısı bakalımikisini aynı anda banyo yaptırıyorsun. ya ben bayılıyorum iki kız kardeşe. iyi anlaşıyorlarmı
Bende hamilelikten önce değil ama hamile kaldığım zaman çok canım et istedi hatta etle kalsa ciğer işkembeben hayatta agzima kirmizi et salam sucuk sosis kiyma sürmem , benimde ilk cocugum erkek bununla bende etle alakasi olabilecegini düsünmüyorum
canım senin kızlar sık ilişki ile mi olmuştu versene bana biraz tiyo birde hergün mü günaşırı mı çok özel olmazsa tabi
cnm cok tsk ederım bu tur seyler benı cok rahatlıyor sagolasın benımde cevremdıkler bırden degısmeye basladı sımdı herkes yok yok oglun olcak dıyor en guzelı aslında susmaları :))) hatta bende bu aksam kızdım bırtanesıne oglun olcak dıyıp durmayın dedım sızın yuzundenuzden olcagı varsada olmayacak saglıklı olsun yeter vallahı ınsan cok bunalıyor lutfen allahım zaman cbk gecsın ve bebegım saglıklı olsunBoncukcugum, Allah yardimcin olsun canim, Bence hastanede acile gitsen takarlar serumu benim teyzem oglunda 6 aya kadar kustu hep acillerde serum yedi ama ssk karsiladi.. 7. ayda da dogurdu zaten
Benim gorumcemin 2 oglu bir kizi var.. 3 unde de cok kotu oldu hamileligi... Hic birbirinden farki yoktu.. Hatta 3. de oglan dediydi herkes ama mavis gozlu sari kivircik sacli cimcime bir kizi var simdi.. Masallah...
ben hayatta agzima kirmizi et salam sucuk sosis kiyma sürmem , benimde ilk cocugum erkek bununla bende etle alakasi olabilecegini düsünmüyorum
ben hayatta agzima kirmizi et salam sucuk sosis kiyma sürmem , benimde ilk cocugum erkek bununla bende etle alakasi olabilecegini düsünmüyorum
cnm cok tsk ederım bu tur seyler benı cok rahatlıyor sagolasın benımde cevremdıkler bırden degısmeye basladı sımdı herkes yok yok oglun olcak dıyor en guzelı aslında susmaları :))) hatta bende bu aksam kızdım bırtanesıne oglun olcak dıyıp durmayın dedım sızın yuzundenuzden olcagı varsada olmayacak saglıklı olsun yeter vallahı ınsan cok bunalıyor lutfen allahım zaman cbk gecsın ve bebegım saglıklı olsun
tek basına yenılen et yada tek basına ıcılen soda hıc bırı bır etken degıldır amac burda herseyı bır arada yapıp sansı artırmak arkadaslar.yanı et yıyorum oglum olcak dıye bırsey elbette yok ama dıger yontemlerle bırlıkte uygulandıgında sansımız artıyor.bende kızımda cok et yerdım mesala ancak okadar soda ıcmezdım yada ne bılıyım sımdı yaptıklarımın hıc bırını yapmazdım hee sımdı oglummu olcak yooo oyle bırsey yok ama ne var sansım yuzde 50 ıse belkı bunlarla yuzde 60 oldu o yuzden yontemlerın hepsı cok onemlı
Ressamcigim, kiz bebis yapmak bana oyle kolay geliyor ki.. hem iliski hem diyet bakimindan tam bir kiz annesiyim aslinda... Sut ve sut urunleri sutlu tatlilar, dondurma, kusburnu meyve suyu , yaban mersini, cilek, peynir, haslanmis misir, bunlar hayatimin olmazsa olmazlariydi.. Iliski de Allah versin
Iliski coklugu sperm sayisini azaltiyor ve kiz olma olasiligini cok arttiriyor.... ikinci kizimda yumurtlamaya iki gun kala kestiydim. adetin duzenli olmasi da onemli bunun icin.. Bol bol sut icin, peynir ye, iliskiyi gun asiri ya da hergun yap yumurtlamadan 2 gun oncesine kadar.. spermin omru 5 gun hatta 7 gune kadar suruyor.. o yuzden yumurtayi yakalayamamaktan korkma. patates, muz, havuc, karpuz, kavun, hurma, kayisi vs.. den uzak dur.. bol bol da dua et.. dua eden ikon yok muydu burda
Evet canım ikisi aynı anda giriyo birbirlerini biraz yıkıyolar sonra ben giriyorum iyi oluyo iki kız benim küçük erkek olsaydı kesinlikle şimdiye kadar bi kızım daha olsun diye yapardım böyle geç kalmazdım kısmet hayırlısı bakalım
Bende hamilelikten önce değil ama hamile kaldığım zaman çok canım et istedi hatta etle kalsa ciğer işkembehayvanın heryerini yiyesim vardı şükür geçti ama şimdi istemiyo
canım benim ilk bebeğim düşük oldu çok zayıftım doktor kilo almama için et süt yumurta tavuk kısacası kız bebek için ne gerekiyosa hepsini sölemiş tabi bende uyguladımçabuk hamile kalabilmek için sık ilişki şimdi düşünüyorum kız bebek için ne gerekiyosa yapmışım
canım hamilielikte yenen etler kansızlıkla alakalıymış... ben hatırlıyorum eşime beni kendimizin yapabileceği bir ızgaracıya götür diye ızgaraların çoğunu ben yemiştim hemde yemek bittiğinde hertarafım azım yüzüm is içinde kalmıştı
kız cocuk ıcın sık ılıskı cok onemlı kızlar adetten hemen sonra asıtlı beslenmek cok onemlı bol sut peynır vs
kız cocuk ıcın sık ılıskı cok onemlı kızlar adetten hemen sonra asıtlı beslenmek cok onemlı bol sut peynır vs
asitli derken soda falanda gecerlimiki acaba ?ß iyice kafam karismaya basladi
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?