bebek cinsiyet belirleme..

ah güzelim çok saol ya beni büyük yanlıştan döndürdün hurma muz patates o kadar çok yerim ki iyki söyledin bu ay denem yapcam birde yum 2 gün önce meselesi beni rahatlattı onuda bilmiyordum tekrar saollll oğluşun hayırlı olsun seninde ya bizler kız doğracazki sizin olanlara verelim dimi ama

okey cnm çok saolll

aynen canım bide şu var acaba yum çatlamadan bi gün öncesine kadar mı ilişki
2 gün öncesi diye biliyorum canim ben hadi bakalim insallah tutar :)

tamam canim anladim hayirlisi artik , insallah sende oglunu alirsin kucagina

Nabersiniz güzel anne adaylari anam bir gün yoktum sayfalar almis basini gitmis anam bu ne ben nasil okuyacam bu sayfalari ?

Sude canim ne haber nasil gidiyor hamislik Sude bir sey merak ediyorum sana daha önce sordummu hatirlamiyorum hamileliklerinden önceki beslenme tarzini yazarmisin bana

Boncuk canim gecmis olsun en kisa zamanda bulantilarin gecer insaAllah dualarimdasin......

Momof kiz vermissin müjdeli haberi cok sevindim canim saglicakla kucagina al darisi basimiza .......

Selayhus kiz yakisikli ogluna sabahlari ac karnina bir tatli kasigi cicek balina cok az toz zencefil kat ve yedir cok faydasini göreceksin benim kizimin kronik öksürügüne iyi gelen tek karisim tavsiye olunur.....

Sude canim ne haber nasil gidiyor hamislik Sude bir sey merak ediyorum sana daha önce sordummu hatirlamiyorum hamileliklerinden önceki beslenme tarzini yazarmisin bana

valla ne yediğimi nerden bileyim canım :) yani açıkcası herhangi bir takip yapmadığım için bilemeyeceğim. ama sabahları peynir fazla yemem yoğurt hiç yemem biraz yumurta yerim oda sadece sarısı. bol çaay içerim her öğünde. akşam yemeklerinde sebze, tavuk, kırmızı et gibi şeyler işyte. klasik yani. doğulu olduğumuzdan hemen hemen her yemeğimiz etli olur..

hosgeldin canim....
tamam canim uyguluyayim ben bunu..
bende bal ve karabiber denemistim birkackere , eskiden annem bana yapardi :)) .. bunuda deniyeyim cok sagol ..

teşekkürler cnm
evet yoktun bugün.haskena da yokkk.merakk ettimm

evett ziyaretcilerrr hiç eksik olmuyor sayfadannn.gizli hayranımızzz cookkkk

Kiz ben her hafta sonu burada olurdum topik terkedilmis Teksas kasabalari gibiydi bir gün girmedim almis basini gitmis sayfalar ayagini sürümüssün galiba....

O gizli ziyaretciler bence bize P....hayranisiniz diyen düdüklü tencere ,mikserlerden,, baskasi degil....

Yine bir düdüklü tencere çıkmış elara kısmış altını bize bişey bırakmamış saolsun ne diyim gülüyüm bari

Kismayinca patlama yapiyorlar seker sonrada ortaligi batiriyorlar isin yoksa ugras dur ondan sonra en iyisi bastan kismak.....

bendede çin takvimi tutmamıştı

Bendede tutmadi.....

hoşgeldin canım.neden olmasın bak herkes şakır şakır oğlana kaldı vallaha
topiğimiz çok uğurlu

InsaAllah topik herkese ugurlu geldigi gibi Liza bacimizada ugur getirsin AMIN INSAALLAH:::::

Can parçam battaniye ören senmiydin yanlışmı hatırlıyorum sensen örneğini kayabilirmisin bi örnek bulamadım ben

Cici o becerikli hatun topigin teze anne adayi Asilmavi dir....

Son düzenleme:

Kiz Allah iyiligini versin özel menünü istemedim hani kalsiyum ve magnezyum agirlikli beslenen hatunlarin kizi potasyum ve sodyum agirlikli beslenen hatunlarinda oglu olur tezi varya onu anlamaya calisiyorum gecen hafta Takvim gazetesinde bi köse yazisi vardi bilim adamlari arastirma yapmis sebze ve meyve agirlikli beslenen 32 kadindan 26 tanesinin kiz cocugu olmus onu soram dedim bacim ....

bir arkadas asit erkek cocugu icin demisti

simdi kiz icin diye konusuyoruz

ben kiz icin icimmi icmeyimmi asitli seylerden

bende çok çay içerim galiba çayda asitli bir içecekmiş

Evet siyah cay asidik yesil cay alkali ama yesil cayda soguk icilecek....Renginnn senin 3 kizin varmis Rabbim bagislasin ömürleri uzun bahtlari güzel olsun insaAllah canim sakin 4. icin acele etme vbütün yöntemleri ögren ondan sonra bak aylarca burada olup tüm yöntemleri ögrenip deniyen ark.cogunlugu erkek cocuk bekliyor ilk sayfaya göz at canim tek tavsiyem eger yasin gencse acele etme...OKEY SEKER

haa birde aklima gelmisken..... doktorum bana hamilelikte magnezium takviyesi vermisti yaa acaba ondan olsam tetiklermi benim kizi ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…