- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.561
Ressamcigim, kiz bebis yapmak bana oyle kolay geliyor ki.. hem iliski hem diyet bakimindan tam bir kiz annesiyim aslinda... Sut ve sut urunleri sutlu tatlilar, dondurma, kusburnu meyve suyu , yaban mersini, cilek, peynir, haslanmis misir, bunlar hayatimin olmazsa olmazlariydi.. Iliski de Allah versin
Iliski coklugu sperm sayisini azaltiyor ve kiz olma olasiligini cok arttiriyor.... ikinci kizimda yumurtlamaya iki gun kala kestiydim. adetin duzenli olmasi da onemli bunun icin.. Bol bol sut icin, peynir ye, iliskiyi gun asiri ya da hergun yap yumurtlamadan 2 gun oncesine kadar.. spermin omru 5 gun hatta 7 gune kadar suruyor.. o yuzden yumurtayi yakalayamamaktan korkma. patates, muz, havuc, karpuz, kavun, hurma, kayisi vs.. den uzak dur.. bol bol da dua et.. dua eden ikon yok muydu burda
soda asıtlı maden suyu alkalı yanı alırken uzerıne bakın sodamı degılmı dıye asıtlı derken bır suru sey var asıtlı olan ozellıklehayvansal urunler sut peynır gıbı
cnm sık ılıskı derken gun asırımı bılmıyorum ben reglım bıttı ılk 4 gun hergun olmustu ve kızım oldu
2 gün öncesi diye biliyorum canim ben hadi bakalim insallah tutar :)aynen canım bide şu var acaba yum çatlamadan bi gün öncesine kadar mı ilişki
soda asıtlı maden suyu alkalı yanı alırken uzerıne bakın sodamı degılmı dıye asıtlı derken bır suru sey var asıtlı olan ozellıklehayvansal urunler sut peynır gıbı
cnm sık ılıskı derken gun asırımı bılmıyorum ben reglım bıttı ılk 4 gun hergun olmustu ve kızım oldu
mrb hoşgeldin canım
Sude canim ne haber nasil gidiyor hamislik Sude bir sey merak ediyorum sana daha önce sordummu hatirlamiyorum hamileliklerinden önceki beslenme tarzini yazarmisin bana
Boncuk canim gecmis olsun en kisa zamanda bulantilarin gecer insaAllah dualarimdasin......
Momof kiz vermissin müjdeli haberi cok sevindim canim saglicakla kucagina al darisi basimiza .......
Selayhus kiz yakisikli ogluna sabahlari ac karnina bir tatli kasigi cicek balina cok az toz zencefil kat ve yedir cok faydasini göreceksin benim kizimin kronik öksürügüne iyi gelen tek karisim tavsiye olunur.....
kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı
teşekkürler cnm
evet yoktun bugün.haskena da yokkk.merakk ettimm
evett ziyaretcilerrr hiç eksik olmuyor sayfadannn.gizli hayranımızzz cookkkk
Yine bir düdüklü tencere çıkmış elara kısmış altını bize bişey bırakmamış saolsun ne diyim gülüyüm bari
bendede çin takvimi tutmamıştı
hoşgeldin canım.neden olmasın bak herkes şakır şakır oğlana kaldı vallaha
topiğimiz çok uğurlu
Can parçam battaniye ören senmiydin yanlışmı hatırlıyorum sensen örneğini kayabilirmisin bi örnek bulamadım ben
valla ne yediğimi nerden bileyim canım :) yani açıkcası herhangi bir takip yapmadığım için bilemeyeceğim. ama sabahları peynir fazla yemem yoğurt hiç yemem biraz yumurta yerim oda sadece sarısı. bol çaay içerim her öğünde. akşam yemeklerinde sebze, tavuk, kırmızı et gibi şeyler işyte. klasik yani. doğulu olduğumuzdan hemen hemen her yemeğimiz etli olur..
bende çok çay içerim galiba çayda asitli bir içecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?