- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.581
bir arkadas asit erkek cocugu icin demisti
simdi kiz icin diye konusuyoruz
ben kiz icin icimmi icmeyimmi asitli seylerden
haa birde aklima gelmisken..... doktorum bana hamilelikte magnezium takviyesi vermisti yaa acaba ondan olsam tetiklermi benim kizi ki ???
Canim eger devam kullaniyorsan yada hamisligi düsündügün son aylarda kullanirsan yardimci takviye olur ama kiz istiyorsan muzdan uzak duracaksin okey .....
haskena hoşgeldin çitir yeni arkadaslar sizde hoşgeldiniz neler yaponuz
evet canım haklısın zaten sizin topiği bir aydır takip ediyorumama bilgilerin çoğunu birisi başka yere taşıdığı için silinmiş yapanlardanda inşallah bilgileri alabilirim temennilerin için çok teşekkür ederim
Hosbuldum cano iyiyim valla sen ne yapiyon kiz bizim agir toplarin hicbiri yok meydani banami biraktilar ne ?????[/FONT
Hangi bilgilerden bahsediyorsun ilk sayfadan mi onlari Elara sildi cünkü kendileri haziryiyicileri pek sevmez sadece bilgileri aktif katilanlara gönderiyor ve onun harici kimsenin bilgileri gönderme yetkisi yok canim rütbe meselesi yani :82:
ben limonuda asitli biliyordum vücuda girince alkali oluyomuş
peki hamişken muz yemek bebeklerimizin pipilerinin boylarını etkilermi
evet onlardan bahsediyorum ayrıca arkadaş çok haklı o kadar emek vermiş zaman harcamış bazı uyanıklar hazıra konmuş ben de aynısını yapardım
Kiz Allah iyiligini versin özel menünü istemedim hani kalsiyum ve magnezyum agirlikli beslenen hatunlarin kizi potasyum ve sodyum agirlikli beslenen hatunlarinda oglu olur tezi varya onu anlamaya calisiyorum gecen hafta Takvim gazetesinde bi köse yazisi vardi bilim adamlari arastirma yapmis sebze ve meyve agirlikli beslenen 32 kadindan 26 tanesinin kiz cocugu olmus onu soram dedim bacim ....
ne yapim kız bişi yapmıyom kuzucuklarımla vakit geçiriyom ağir toplar vardıyalı burda canım birigidiyo diğeri geliyo heee bu arada elara hastalandımıkı günü geçıyodu onun
valla ben potasyumdan sodyumdan anlamam evde ne varsa onu yerim kız :) öyle özel bi diyet felanda yapmadım açıkcası....
aşkolsun tabikide silme konusunda
haskena senin kaç çocuğun var
acaba diyorum elara bize sürprizmi yapacak bi bakıyon yarın bize ben doktordan gelıyom kızlar oğlummm oluyo diye bişi sölerseşaşmamak lasım elara bu
ben de varım ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?