bebek cinsiyet belirleme..

evet canım haklısın zaten sizin topiği bir aydır takip ediyorumama bilgilerin çoğunu birisi başka yere taşıdığı için silinmiş yapanlardanda inşallah bilgileri alabilirim temennilerin için çok teşekkür ederim

bir arkadas asit erkek cocugu icin demisti

simdi kiz icin diye konusuyoruz

ben kiz icin icimmi icmeyimmi asitli seylerden

Canim bu farkli asit olayi bildigin Zelta olayi degil yani simdi besinler asidik ve alkali diye ikiye ayriliyor mesela muz,kuru kayisi,limon,yesil cay v.s. bunlar alkali besinler ve alkali agirlikli beslenen bayanlarin vajen Ph si daha yüksek oldugundan yumurta y spermi cekiyor ama siyah cay,süt ürünleri ,v.s. bunlarda asidik gidalar ve bunlari cok tüketen hatunlarin yumurtasi x spermini cekiyor

Yani;
Potasyum+sodyum=erkek cocuk
Magnezyum+kalsiyum=kiz cocuk

Tabi bunlar sadece yeterli degil sadece olayin bir bölümü baska takviyeler ve yapilmasi gerekenlerde var ama sonucta ne diyoruz; TEDBIR KULDAN TAKTIR YÜCE YARADANDAN biz sadece sansimizi artirmak istiyoruz ama yine Rabbim ne verirse sükr hamdolsun diyoruz....

haa birde aklima gelmisken..... doktorum bana hamilelikte magnezium takviyesi vermisti yaa acaba ondan olsam tetiklermi benim kizi ki ???

Canim eger devam kullaniyorsan yada hamisligi düsündügün son aylarda kullanirsan yardimci takviye olur ama kiz istiyorsan muzdan uzak duracaksin okey .....

haskena hoşgeldin çitir yeni arkadaslar sizde hoşgeldiniz neler yaponuz

Hosbuldum cano iyiyim valla sen ne yapiyon kiz bizim agir toplarin hicbiri yok meydani banami biraktilar ne ?????

Hangi bilgilerden bahsediyorsun ilk sayfadan mi onlari Elara sildi cünkü kendileri haziryiyicileri pek sevmez sadece bilgileri aktif katilanlara gönderiyor ve onun harici kimsenin bilgileri gönderme yetkisi yok canim rütbe meselesi yani :82:

evet onlardan bahsediyorum ayrıca arkadaş çok haklı o kadar emek vermiş zaman harcamış bazı uyanıklar hazıra konmuş ben de aynısını yapardım

ne yapim kız bişi yapmıyom kuzucuklarımla vakit geçiriyom ağir toplar vardıyalı burda canım birigidiyo diğeri geliyo heee bu arada elara hastalandımıkı günü geçıyodu onun

ben limonuda asitli biliyordum vücuda girince alkali oluyomuş

Evet canim ......Mesela kirmizi ette alkali ama vucutta asidik oluyor......

peki hamişken muz yemek bebeklerimizin pipilerinin boylarını etkilermi

Bak o kadarini bilmiyom senin oglan olunca bakar bildirirsin bize bizde ona göre yerik muzlari.....

evet onlardan bahsediyorum ayrıca arkadaş çok haklı o kadar emek vermiş zaman harcamış bazı uyanıklar hazıra konmuş ben de aynısını yapardım

Hangi konuda kiz aynisini yapardin,, uyaniklik konusunda mi silme konusundami?

valla ben potasyumdan sodyumdan anlamam evde ne varsa onu yerim kız :) öyle özel bi diyet felanda yapmadım açıkcası....

ne yapim kız bişi yapmıyom kuzucuklarımla vakit geçiriyom ağir toplar vardıyalı burda canım birigidiyo diğeri geliyo heee bu arada elara hastalandımıkı günü geçıyodu onun

Kiz insaAllah hastalanmistir yoksa bütün toeriler takviyeler yalan olur..........

valla ben potasyumdan sodyumdan anlamam evde ne varsa onu yerim kız :) öyle özel bi diyet felanda yapmadım açıkcası....

Him anladim canim ........

acaba diyorum elara bize sürprizmi yapacak bi bakıyon yarın bize ben doktordan gelıyom kızlar oğlummm oluyo diye bişi sölerse şaşmamak lasım elara bu

haskena senin kaç çocuğun var

Canim benim 4,5 yasinda bir kizim var Rabbimin emaneti.....

acaba diyorum elara bize sürprizmi yapacak bi bakıyon yarın bize ben doktordan gelıyom kızlar oğlummm oluyo diye bişi sölerse şaşmamak lasım elara bu

Yok kiz Elara bize söylemeden yapmaz deneme felan Elara bir Ezel iki onlarin evinde deprem olunca mutlak bizim haberimiz olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…