- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.601
allah bağışlasın canım allah hayırlı evlat etsin sanırım sende erkek bebek istiyosun diet yapıyomusun bebek için bide ne kadar zamandır yapıyosun
benim üç kızım var üçüncüde birçok yöntem denedim diet yumurta takibi yumurta çatlatma iğnesi ama birbuçuk iki yıl hamile kalamadımdoktor bırakalım dedi bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım rabbim ne yazmışsa o oluyor allah hayırlısını versin dedim benim için hayırlısı kız evlatmış
amin canım allah gönlündekini versin
selam yi kşamlar bayanlar:92::92::92:
Iyi aksamlar asi ne yapiyon ?
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 haftadır sürekli forumu yazdıklarınızı okuyorum.en sonunda üye olmaya karar verdim.benim 5 yaşında bir oğlum var tabi ben de allah nasip ederse bi kız evlar istiyorum.yazılarınızdan çok şey öğrendim.ben oğlumda da yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.gelelim şimdiye 21 aralık son adet tarihimdi bilgisayardan yumurtlama tarihi 1 ocak görünüyor ben 25 günde oluyorum.bizde çalızmamızı 28 aralıkta yaptık.tek ilşki oldu gerçektende yılbaşı akşamı yumurtlama başladı akıntıdan farkettim.6 ocakta korunmasız bir ilişki daha oldu.beklenen adet tarihi 15 ocak yani bir haftam var.hamile olup olmadığımı çok merak ediyorum.inşallah kızım olur rabbim tüm isteyenlere gönlüne göre versin.
elara doğum tarihimizi yazsam bana da bakar mısın??
benimde kız hasta dün akşam ateşi çıktı bütün gece uyumadım sabah acile gittik bademcikleri şişmiş antibiyotik falan çocuğum hep hasta yaaa bide kreşe başladı herşeyden nem kapıyo hemen yaza gelsede toparlasa kendini havalarda çok soğukkksoğuklardan ve kıştan hiç hazetmedim hiç sevmem şöyle bir ilkbahar sabahında balkonda kahvaltı keyfiii yapmak isterdim şimdi.....
iyiyim valla canım sen nasılsın
mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
:44:
kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı
arkadaşlar erkek isteyenler ben oğlu olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle et yemekle erkek çocuun ilgisi yok çünkü ben oğlumda ege de oturuyordum genelde sebze ağırlıklı besleniyorduk malum zeytinyağlılar :26:şimdi duyuyorum erkek için et tüketmek gerekiyormuş bence değil siz yinede iy araştırın derim:92:
Kizlar allah cocuklariniza insallah biran önce sifa verir yaa cok kötü oluyorlar yazik kücücük yavrucaklar, benim oglumda 2 aydan beri öksürüyor bir türlü gecmedi hala doktor olabilir normal diyor ama biran önce gecmesini istiyorum artik:81: ...
bide erkek isteyenlere elimizden geldiğince deneyimlerimizle yardımcı olalım dimi
canım benim ilk bebeğim düşük oldu çok zayıftım doktor kilo almama için et süt yumurta tavuk kısacası kız bebek için ne gerekiyosa hepsini sölemiş tabi bende uyguladımçabuk hamile kalabilmek için sık ilişki şimdi düşünüyorum kız bebek için ne gerekiyosa yapmışım
iy olmuş ya tabi insan herşeyi yapıyım istiyor benimki bir öneriydi hiç süt ürünü tüketesim gelmiyor zorla içiyorum hadi bakalım ne olacak bizim bebekler görelim bende 3 ay önce kürtaj oldum bu ay denicem bakalım
kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı
Kiz ben her hafta sonu burada olurdum topik terkedilmis Teksas kasabalari gibiydi bir gün girmedim almis basini gitmis sayfalar ayagini sürümüssün galiba....
O gizli ziyaretciler bence bize P....hayranisiniz diyen düdüklü tencere ,mikserlerden,, baskasi degil....
Kismayinca patlama yapiyorlar seker sonrada ortaligi batiriyorlar isin yoksa ugras dur ondan sonra en iyisi bastan kismak.....
bir arkadas asit erkek cocugu icin demisti
simdi kiz icin diye konusuyoruz
ben kiz icin icimmi icmeyimmi asitli seylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?