bebek cinsiyet belirleme..

allah bağışlasın canım allah hayırlı evlat etsin sanırım sende erkek bebek istiyosun diet yapıyomusun bebek için bide ne kadar zamandır yapıyosun

benim üç kızım var üçüncüde birçok yöntem denedim diet yumurta takibi yumurta çatlatma iğnesi ama birbuçuk iki yıl hamile kalamadımdoktor bırakalım dedi bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım rabbim ne yazmışsa o oluyor allah hayırlısını versin dedim benim için hayırlısı kız evlatmış

allah bağışlasın canım allah hayırlı evlat etsin sanırım sende erkek bebek istiyosun diet yapıyomusun bebek için bide ne kadar zamandır yapıyosun

Evet canim bende erkek cocuk istiyorum ..........

Evet canim Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar versin bende 3 defa hamilelik oldu biri kizimdan önce digeri kizimdan sonra iki tane bebegimin kalp atislari olmadigindan alindi bir kizim sagliklisi ile oldu bakalim tebdirleri aliyoruz Rabbimde taktir ederse hayirli ve saglikli birde erkek evladimiz olur insaAllah...

elaradan ses yok bekliyoruz valla bioritim günlermizi haaaaaaaa bu arada geldimiki kırmızılar merak konusu olmuş cevap ver elara .......
herkez merak ediyor bak

hoşgeldin kakule.
seni bu ay deneyenler listesine ekleyim takip edelim
dogum tarihini yaz bakayım biortime

cnm cok gecmiş olsun.Allah şifa versinn
bagışıklıgı için takviye filan kullanmıyonmu,yada bitki cayları filan

Iyi geceler elara ablam nasılsın iyisin inşallah bu arada bizim ki cocugu bu ay erteledi şubat ayında yapalım diye. Bir arkadaşından marifetname diye bir kitap almışş eve getirmişti asronomi ve ayın evreleri ile ilgili bilgi varmış gibi bir cok şey işte ocak ayı kız ayıymış. şubay ayı yani ay kovaya giriyormuş şubatta. Kovada erkek ayıymış gibi şeyler varmış marifetnamede.

mrb arkadaşlar sizi bir ay önce farkettim sizi takip ediyorum benim üç kızım var dördüncüyü yapmaya çok korkuyorum ama sizi görünce neden olmasın diye düşündüm
:44:

hoşgeldin rengin
Allah bagışlasın kızlarını
burda bi arkadaş daha var bernil nicki.onunda 3 kızı var.ve bi kac ay sonra denemeye başlıcakk.
eger gercekten 4.bebek düşünüyorsan burdaki arkadaşlarla birlikte elimizden gelen yardımı yaparız sana bilgi anlamında. bol bol da dua ederiz inşallah Allahın izniyle seninde oglun olur .

kucuk kızım ateşlendı ya bademcıklerını de aldırdık yıne aynııııııı

cok gecmiş olsunnn Allah şifa versin cnm.

erkek cocuk için alkali beslenmek gerekiyor.sebze ve meyvelerin cogu alkali zaten
ayrıca kadındaki testesteron hormonu seviyeside erkek cocugu tetikliyor.testesteron hormonu içinde et tüketmek gerekiyor.et testesteron seviyesini arttırıyor.

elaracım öncelikle hoşbuldum ben daha önce erkek bebek için doktora gitmiştim bana et yememem gerektiğini duydum ben hiç yemememiştim gerçi bende tutmadı benim bir prensesim daha oldu tv dede et yemek gerekiy die bir haber görmüştüm burada uygulayan arkadaşlar nasıl yaptılar bilmiyorum tutan arkadaşlar et yedilermi benim kafam karıştı asitli die biliyorum

sizede cok gecmiş olsun cnm.Allah şifa versin

bide erkek isteyenlere elimizden geldiğince deneyimlerimizle yardımcı olalım dimi

:81:

düşükten sonra kız olur derler.sendede tutmuş bu

kürtajı neden olmuştun.düşükmü yaptın?

cnm yazılarını okudukca güldürüyon beni, neşem yerine geliyorrr.iyiki varsınn:79:

bir arkadas asit erkek cocugu icin demisti

simdi kiz icin diye konusuyoruz

ben kiz icin icimmi icmeyimmi asitli seylerden

asitli şey denince aklına sadece kola yada soda şeyler gelmesin aklına
asidik gıdalar var mesela.netten bulabilrisn onları tüketcenn
süt,ayran asidik içecektir mesela.bunlar kız bebek içinn gerekiyor.erkek bebek için alkalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…