bebek cinsiyet belirleme..

süpersinn süpersinn süpersinnnnn.boynuzz kulaga geçmiş gitmişşş,tutabilene aşkolsun:) maşallahh

acaba diyorum elara bize sürprizmi yapacak bi bakıyon yarın bize ben doktordan gelıyom kızlar oğlummm oluyo diye bişi sölerse şaşmamak lasım elara bu

hahaha alemsinn
böle bi planım var ama şuan zamanı degil:)

elaraaaaaaaaaaaaaa bacım merak ediliyosun kızmızıların geldimi yoksa oğlanı yerinemi koydun

yok cnm daha gelmedilerrrr,bekliyozzz

Yok kiz Elara bize söylemeden yapmaz deneme felan Elara bir Ezel iki onlarin evinde deprem olunca mutlak bizim haberimiz olur

deliii
valla bugün bizde depremm olabülüüüü

geçmiş olsun bu bebecikler hastalancana biz hastalansak

geçmiş olsun cnm ya salgın var herhalde hepsı hasta mınıklerın. allah sifa versin bi an önce

geçmiş olsun canım çocuk hastalanınca keyfimiz kaçoyor hemen

saolun kızlar şimdi gene ateşlendiiii:85::85::85:

et asidik bi gıda ama testesteron dietinde et var ve haftada 3 kez et tüketilmesi gerekiyormuş

cnm yazılarını okudukca güldürüyon beni, neşem yerine geliyorrr.iyiki varsınn:79:

süpersinn süpersinn süpersinnnnn.boynuzz kulaga geçmiş gitmişşş,tutabilene aşkolsun:) maşallah
deliii
valla bugün bizde depremm olabülüüüü

Aman efendim utandirmayin beni Him deprem olabülür diyon Ankaralilar yandi bugün desene.......Kiz Elara Vatan gazetesi 06.01.2011 tarihli baskisinda söyle bir haber var ;kiz cocuk icin bu yiyecekleri tüketin direkt google den girip bi okusana zamanin olunca bak kiz bunlar bizim tezi ele gecirmisler.....

Hazek,BerniL,Renginnn,Sude bunlar üc prenses anneleri kizlar bu bacilarimizi her duamizda hatirlayalim ve onlara Rabbimin katindan hayirli ve saglikli erkek evlatlar dileyelim Rabbim hepimize versin insaAllah ama öncelikle bu bacilarimin kaderine yazsin insaAllah AMIN::::::::::

Size by ciciler sabah erken kalkiyorum malum kocisi ise ugurluyorum kizimi yuvaya birakiyorum ve bir aksilik olmazsa Allahin izni ile yarin bulusuruz kizlar iyi geceler tatli rüyalar

ya benım has bacım ben sana ne dıyım bılmıyommmmm ALLAH sendende hepınızdende razı olsun gonlumuzdekıler kucagımıza dolsun ınsallahhhhh sevıyom sızı yaf ıyıkı varsınız

bende çok çay içerim galiba çayda asitli bir içecekmiş

evt ya bende cay tiryakisiyim tanıdğım butun cay kahve tiryakılerın oğlu var bende heveslenerek içiyim bı aydır demekki yumurtlama zamanlı yapmış millet bende kendımı uyanık sanırdım hıc bıseyden haberımız yok. geccen gun oglan kız muhabbetı var saga yattım 15 gun bekledım 13 gun bekledım. perhiz yaptık anaaaaaaaaaaaam dedım mıllet işini şansa bırakmıyomuş haberim yok.

tsk ederım kızlar cok sagolun hayırlısı olsun ama nekadar takmayın desenızde ınsan takmadan duramıyor rabbım hepınızın gonlune gore versın ıns
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız

sağol cnm hoşbulduk. bence senin oğlun olcak ama bence sen kız olcak fikrine alış. süpriz olur sana. ben öyle yapcam. herşeyden önce kızıma arkadaş olsun bu hayatta kız olur erkek olur. eminim senin kızın kız olmasını daha cok ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…