- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.621
Canim bu farkli asit olayi bildigin Zelta olayi degil yani simdi besinler asidik ve alkali diye ikiye ayriliyor mesela muz,kuru kayisi,limon,yesil cay v.s. bunlar alkali besinler ve alkali agirlikli beslenen bayanlarin vajen Ph si daha yüksek oldugundan yumurta y spermi cekiyor ama siyah cay,süt ürünleri ,v.s. bunlarda asidik gidalar ve bunlari cok tüketen hatunlarin yumurtasi x spermini cekiyor
Yani;
Potasyum+sodyum=erkek cocuk
Magnezyum+kalsiyum=kiz cocuk
Tabi bunlar sadece yeterli degil sadece olayin bir bölümü baska takviyeler ve yapilmasi gerekenlerde var ama sonucta ne diyoruz; TEDBIR KULDAN TAKTIR YÜCE YARADANDAN biz sadece sansimizi artirmak istiyoruz ama yine Rabbim ne verirse sükr hamdolsun diyoruz....
acaba diyorum elara bize sürprizmi yapacak bi bakıyon yarın bize ben doktordan gelıyom kızlar oğlummm oluyo diye bişi sölerseşaşmamak lasım elara bu
elaraaaaaaaaaaaaaa bacım merak ediliyosun kızmızıların geldimi yoksa oğlanı yerinemi koydun
Yok kiz Elara bize söylemeden yapmaz deneme felan Elara bir Ezel iki onlarin evinde deprem olunca mutlak bizim haberimiz olur
geçmiş olsun bu bebecikler hastalancana biz hastalansak
geçmiş olsun cnm ya salgın var herhalde hepsı hasta mınıklerın. allah sifa versin bi an önce
Kizlar allah cocuklariniza insallah biran önce sifa verir yaa cok kötü oluyorlar yazik kücücük yavrucaklar, benim oglumda 2 aydan beri öksürüyor bir türlü gecmedi hala doktor olabilir normal diyor ama biran önce gecmesini istiyorum artik:81: ...
geçmiş olsun canım çocuk hastalanınca keyfimiz kaçoyor hemen
saolun kızlar şimdi gene ateşlendiiii:85::85::85:hoşgeldin rengin
Allah bagışlasın kızlarını
burda bi arkadaş daha var bernil nicki.onunda 3 kızı var.ve bi kac ay sonra denemeye başlıcakk.
eger gercekten 4.bebek düşünüyorsan burdaki arkadaşlarla birlikte elimizden gelen yardımı yaparız sana bilgi anlamında. bol bol da dua ederiz inşallah Allahın izniyle seninde oglun olur .
cok gecmiş olsunnn Allah şifa versin cnm.
erkek cocuk için alkali beslenmek gerekiyor.sebze ve meyvelerin cogu alkali zaten
ayrıca kadındaki testesteron hormonu seviyeside erkek cocugu tetikliyor.testesteron hormonu içinde et tüketmek gerekiyor.et testesteron seviyesini arttırıyor.
elaracım öncelikle hoşbuldum ben daha önce erkek bebek için doktora gitmiştim bana et yememem gerektiğini duydum ben hiç yemememiştim gerçi bende tutmadı benim bir prensesim daha oldu tv dede et yemek gerekiy die bir haber görmüştüm burada uygulayan arkadaşlar nasıl yaptılar bilmiyorum tutan arkadaşlar et yedilermi benim kafam karıştı asitli die biliyorum
cnm yazılarını okudukca güldürüyon beni, neşem yerine geliyorrr.iyiki varsınn:79:
süpersinn süpersinn süpersinnnnn.boynuzz kulaga geçmiş gitmişşş,tutabilene aşkolsun:) maşallah
deliii
valla bugün bizde depremm olabülüüüü
saolun kızlar şimdi gene ateşlendiiii:85::85::85:
elara benim biortimneoldu canım ya
şubat 12 ile 22 arası günler kıza yatkın günlerin cnm
mart 9-10-19 kıza yatkın
mart 11 ve 18 arası günler kız günlerin
sen ciddi anlamda düşündügün ay bana söle ilişki günlerini tespit edelim.
demet sen gecmişi okumuyonmuu
bak yazmışım
Hazek,BerniL,Renginnn,Sude bunlar üc prenses anneleri kizlar bu bacilarimizi her duamizda hatirlayalim ve onlara Rabbimin katindan hayirli ve saglikli erkek evlatlar dileyelim Rabbim hepimize versin insaAllah ama öncelikle bu bacilarimin kaderine yazsin insaAllah AMIN::::::::::
saolun kızlar şimdi gene ateşlendiiii:85::85::85:
peki hamişken muz yemek bebeklerimizin pipilerinin boylarını etkilermi
bende çok çay içerim galiba çayda asitli bir içecekmiş
tsk ederım kızlar cok sagolun hayırlısı olsun ama nekadar takmayın desenızde ınsan takmadan duramıyor rabbım hepınızın gonlune gore versın ıns
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?