bebek cinsiyet belirleme..

Haskenacım bahsettigin yazıyı okudum burayada kopy yapayım kız isteyenler okusun
ama burda cok detay var aslında ama genel hatlarıyla anlatmışlar

Bu Yiyecekleri Tükettiler Kızları Oldu!

Maastricht ve Delft Üniversitelerinden bilim adamları 9 hafta boyunca 32 çifti sebze ve meyve ağırlklı bir diyete tabi tuttu ve 26'sının kız bebeği oldu. Böylece anne adaylarının kan akışındaki mineral dengesini kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı olarak değiştirdiler. Ayrıca anne adaylarına yumurtlama dönemlerinden 3 ya da 4 gün önce dişi kromozomların ağır bastığı bir zamanda ilişkiye girmelerini tavsiye eden bilimadamları, programın sonunda 26 annenin kız çocuk dünyaya getirdiğine tanık oldu.

Bu durumun bir tesadüf olmadığını söyleyen Biyolog Annet Noorlander, potasyum ve sodyum içeren gıdaların erkek çocuk dünyaya getirme olasılığını yükselttiğini, sebze, meyve ve pirinç ağırlıklı beslenmeninse yumurtalarda dişi kromozom kabulünü artırdığını söyledi.

Vatan'daki habere göre, deney daha fazla sayıda anne adayı ile gerçekleştirildiğinde beklenen sonucu vermeye devam ederse, tıp dünyasında kabul görecek.

Vatan

bennde egeliyim ve sebze ağırlıklı besleniyoruz genel olarak ama erkek bebek için sık et yemeye çalışıyorum. ama bende sana katılıyorum bu konuda cavremde erkek olan cok ve ozellıkle vejeteryan olan oğlu olan 2 3 kişi var. süt ürünleri hiç kullanmamalarıyla alakalı belkide

hoşgeldin cnm
sen incele kitabı bize acıklarsın cnm.bende bi araştırayım bakalım.tşkelr bilgi için

elara prinç erkek bebek diyetinde yokmuydu ya. artık karıstırmaya basladık valla . elara sen bızı sınav falan yaparsın yakında. haskena yıldızlı pekiyiyle mezun olur artık

ERKEK
[table="head"]Nick|Çocuk
Haskena|1|
umut_11|1
Bernil|3
Mimoza|1
Deyyan|2
qwert|1
Bestembenim|1
Sellvi|1
Ezel_|Yok|
Bengu_ck|Yok|
Hazek|3
Nilaycansu|1
Eccce|2
Layd_s|1
Dimusevmer|2
Hilalyas|2
Dilem85|1
Tazmanya|1
Merooo|1
Derden|1
Renginnn|3
Evrimdost|1
Ayc01|?
[/table]

KIZ
[table="head"]Nick|Çocuk

Asidemet|1|
selayhus|1|
month|1|
Kakulee|1|
Ressam1|1|

[/table]

smini yazmadıklarım ve yalnış bilgisi olanlar sölesin düzelteyim

Son düzenleyen: Moderatör:
[
ne kadar çok var erkek bebk isteeyen nedir bu erkeklerden cektiiğimiz yafu onları doğurmak bile zor ama bence her kadınında bir kızı olmalı.

Son düzenleme:
Her gün aklımda olduğunuz ve her gün buraya gelip yazılarınızı okuduğum için hepinize dua ediyorum inşallah hepiniz hayırlısı ile gönlünüzden geçen bebeklere sahip olursunuz.
Ben hiç bir yöntemi deneyemeden kazara hamile kaldım ama tesadüfmüdür bilinmez yumurtlama günüme denk geldi. doktorum da büyük ihtimal yumurtlama günü döllenme olmuş dedi. cinsiyet belirleme ile ilgili sorular sormuştum oda ilişkiye girdiğiniz günü hatırlıyormusun diye sormuştu.

bazen buraya yazamıyorum diye de sıkı9ntı ediyorum ama hepiniz öyle bir sohbete dalıyorsunuz ki ne yazacağımı bilemiyorum.

İnşallah hepiniz hayırlısı ile sağlıklı ve gönlünüzden geçen bebeklere biran önce hamile kalır sonra da çatır çatır doğurup kucağınıza alırsınız.
2. bebeğime pek ısınamadım da belki çatır çutur doğurursam 2. bebeğimin de kıymetini anlarım biran önce.

nisancım catırr cuturr doguracagından şüphem yok cnm.ama inşallahh cok sancı cekmeden güzell bi dogum hikayen olur.
Dualarında bizide unutmadıgın için Allah razı olsunnnn.
sen nasılsın iyisin dimi.kızın ve eşinin arası nasıl düzeldilermi?

ayrıca sen cok hayırlı vefalı birisinn.bu sayfayı actıgımda tanıdıgım ilk insanlardansın
bu sayfadan kimler geldi gectii nicklerini bile unuttummm.ama sen cok yazmasanda hep akılda kalacaksın emin ol cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah mı desem ne desem bilmiyorum ki :) .

sırt ve bel ağrılarım tavan yaptığımda eşime --inşallah kızlar erkek bebeğe hamile kalırlar da görürler günlerini -- dediğim de eşim -- dua mı ediyorsun beddua mı ediyorsun bazen anlamıyorum -- diyor.

ağrılarım haricin de son günlerde iyi sayılırım. 4d ultrason da bebeğimi görünce içim acıdı iki elini yanağının altına koymuş ağzını açıp kapatıyordu doğunca seveyim bari yazık dedim içimden :)

kızım bu aralar babasıyla iyi geçiniyor ama derdi belli oldu. biz 2 yıldır bilim tekniğin meraklı minik dergisini alıyorduk, malum cizredeyiz ve 2 aydır bu dergiyi bulamıyorduk geliyormuş ama az sayıda geldiği için hemen bitiyormuş. Geçen gün bizim ki bir ağladı bir ağladı --siz beni anlamıyorsunuz bana artık meraklı minik dergisi almıyorsunuz --- diye. eşim de ablamı aramış söylemiş bir gün baktık kargo geldi son 2 ayın ve bu ayın meraklı minik dergisi. --aaa bak baban senin için ne sipariş vermiş deyince akşama babasını sevgi yağmuruna tuttu.

onlar düzeldi ama ben hala eşimle ayrı yatıyorum. diş gıcırtıları, sigara kokusu beni deli ediyor. öyle birşey ki gıcık olmak için yer arıyorum. gece kulağım yan odada diş gıcırtısı sesi çıkarıyor mu diye.

ayrıca sen cok hayırlı vefalı birisinn.bu sayfayı actıgımda tanıdıgım ilk insanlardansın
bu sayfadan kimler geldi gectii nicklerini bile unuttummm.ama sen cok yazmasanda hep akılda kalacaksın emin ol cnm
sağol elara. inşallah senin de uğraşların boşa çıkmaz. ç. dışı iken de girip okuyorum yazdıklarınızı altta misafir yazan yerde mutlaka ben varımdır. ya da bazen ismimi görüyorsunuzdur aşağıda. bir ara sinir stres için de ve erkek çocuklarına karşı olan öfkem de tavan yapma durumu olduğu için yazacak bir şey bulamıyordum.

Bu gün şöyle bir uzandım sizleri düşünürken aklıma senin şuan hamile olduğun ama cinsiyeti belli olunca buraya yazmak istediğin gibi bir düşünce geldi.
Biraz önce geçmişi okurken bir arkadaşta aynısını yazmış. Bilmem artık bu düşünce aynı günde 2 kişinin aklına nerden geldi :)

kızınla eşine cok sevindim cnm seninkide işallah gecer zaten bebeğini kucağına alınca geceleri öyle bir uyursunki gıcırtı bıcırtı duymazsın

Bir de dün gece arkadaşımla msn de sohbet ederken cinsiyet belirleme ile ilgili konuştuk.

Arkadaşımın hemşire olan komşusunun da 1 kızı varmış haliyle 2. sini de erkek istiyorlarmış. kadının kocası 1 yıldır her ay 4 günlük cinsel perhizden sonra sperm kalitesini kontrol ettirmek için doktora gidiyormuş. Bunu da yazayım dedüm unutmadan. Aslında ilk başta bunu yazmak için gelmiştim senin konuya ama aklımdan çıktı biran.

neyse sana da iyi geceler. kendine iyi bak.

kızınla eşine cok sevindim cnm seninkide işallah gecer zaten bebeğini kucağına alınca geceleri öyle bir uyursunki gıcırtı bıcırtı duymazsın

sağol canım. içimde ki sıkıntılardan en büyüğünden kurtuldum ikisinin arası düzelince.

eşimle benim sorun da inşallah düzelir ama nette bakıyorum düş gıcırtısından şikayetçi olan bayağı bir çift varmış. kulağıma pamuk tıkıyordum çare olmuyordu yine duyuyordum o gıcık sesi. Bu sefer kızımın odasındayım kulağım yine yan oda da yine ses çıkarıyor mu diye.

dün gece ağrı ve uykusuzluktan gardrobun içini boşalttım sildim yerleştirdim. hızımı alamadım camları da sildim. gündüz elektirikler yoktu. yarın elektirik olursa son bir genel temizlik yapacağım ne olur ne olmaz belki bebek erken falan gelir.

doğumdan sonra da inşallah uykucu bir bebeğim olurda doya doya gece uykularıma kavuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…