- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.661
arkadaş doğru demiş. erkeklerden kurtuluş yok her halleri ayrı bir dert.haklısın valla ne bu erkeklerden cektığimiz
yok cnm öle düşünme.her aklına geleni,takıldıgın şeyi hattaa yüzlerce kez cevapladıgım şeyleri tekrar sorabilriisn..
bıkmadan cvp veririm sana yeterki istedigin olsun:)
canımsın yaa bcm emın ol bu guzel duygularınla duanlaHazek,BerniL,Renginnn,Sude bunlar üc prenses anneleri kizlar bu bacilarimizi her duamizda hatirlayalim ve onlara Rabbimin katindan hayirli ve saglikli erkek evlatlar dileyelim Rabbim hepimize versin insaAllah ama öncelikle bu bacilarimin kaderine yazsin insaAllah AMIN::::::::::
cnm cok g.olsun ıns en yakın zamanda atatırsınızsaolun kızlar şimdi gene ateşlendiiii:85::85::85:
h.geldın cnm sende buranın mudavımı olursun bızım gıbı vallamrb arkadaşlar ben yeni üyeyim bugün üye oldum
ewet cnm ıns bu sefer yakalarsın oglunu burayı takıp et sureklıbenim üç kızım var üçüncüde birçok yöntem denedim diet yumurta takibi yumurta çatlatma iğnesi ama birbuçuk iki yıl hamile kalamadımdoktor bırakalım dedi bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım rabbim ne yazmışsa o oluyor allah hayırlısını versin dedim benim için hayırlısı kız evlatmış
cnm sanada g. olsun rabbım sıfa versın ıns...saol cnm bi iki güne kadar kendini toparlar ama işte harap oluyolar
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız ???
Bir de dün gece arkadaşımla msn de sohbet ederken cinsiyet belirleme ile ilgili konuştuk.
Arkadaşımın hemşire olan komşusunun da 1 kızı varmış haliyle 2. sini de erkek istiyorlarmış. kadının kocası 1 yıldır her ay 4 günlük cinsel perhizden sonra sperm kalitesini kontrol ettirmek için doktora gidiyormuş. Bunu da yazayım dedüm unutmadan. Aslında ilk başta bunu yazmak için gelmiştim senin konuya ama aklımdan çıktı biran.
neyse sana da iyi geceler. kendine iyi bak.
herkese günaydın kızlar . Nasılsınız ?
Momof çok çok sevindim arkadaşım. Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın . Hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşallah.
cnm darısı ıns boncugun ve senın basınaaaaa ıns cnm...
sağol cnm yaa. Bu güzel haberleri alınca insan çok heyecanlanıyor. Inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatır.
bernil sağol canım hoşbuldum seninde üç kızın varmış galiba inşallah herkesin gönlündeki olur
arkadaşlar ben çok çay içerim üç kızım var benim bir arkadaşım var hepsi acayip çay içer sadece iki aablasının bir kızı bir oğlu var diğerlerinin ikişer üçer oğulları var hiç kızları yok bir arkadaşımda çaydan nefret eder dört kızı var çay çok etkili değil gibi geliyo
ewet cnm ya benım komsum var ıkı tane
ıkısıde cay tıryakısı ama bırının 3 oglu var
bırınınde 2 oglu bır kızı var...ama bızım ıcmememız lazım cnm
herseyı dıkkate almamız lazım 4.olcak unutma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?