bebek cinsiyet belirleme..

Allah senden ve forumdaki dualarını esirgemeyen arkadaşlardan razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşşekkür ederim canlarım...

kız her sabah yapıyodumya bugün evde unutmuşum
ama dün sabah bitmişti gibi ama zaten otlu dönemde olmadı bişey
fakat şunu farkettim gibi benim 9.gün ot çoktu galiba diğer ay daha iyi anlayacağım bence

herzaman lekeden sonra bi gün geçermi ?? mesel ben leke gelir hemen hasta olurum
senin lekelenme olmasın hamilelikte oluyoya

işte takibini yaptıkça daha iyi anlayacaksın ne zaman yumurtladığını canım.en kısa zamanda yakalmanı diliyorum.
yok ya herzaman öyle olmuyodu senin dediğin gibi ertesi gün hastalanıyordum.ama niye böyle oldu bilmiyorum canım.

Ot ne olaki ???
Bide ben diyete basladim kizlar muz kesinlkle yemiyorum , iki bardak sut iciyorum gunde peynir falanda cok yiyorum .. Baska ne yesem yemesem

Son düzenleme:

cnm benım buyuk kızda aynı senın gıbı oldum

hastalanacagım gun leke geldı kahverengı dedım

tmm olacam ama olmadı 3 gn sonra test yaptım hamıleydım cnm

ıns senınde öle olur hayırlısı bakalaım

ıns bu ay hamıs kalırsın bacm

sıkı tut calısmayı otları :))surubu naptın alabıldınmı???

bu ay kalmam sanırım bernilciğim
otlu dönemde ilişki olmadı
şurubu alamadım ya sağlık ocağına yazdırmam lazım sanırım of yaaa izin almam gerekiyo
dr gidemedim zaten var bi aksilik hayırlısı bakalım
sanki zamandı değilmişte bişeyler bahane oluyo gibime geliyor
hayırlısı canım ne diyim artık

allah bağışlasın canım büyük hariç diğerleri aynı sayılır ben haziran gibi düşünüyorum

ewet cnm hadı hayırlısı sıkı dıyet

takvıye ıns bu ıslem tmm cnmm.. Hemen hemen aynı

zamanda dıyete baslarız yardımcı oluruz cnm bırbırımıze ıns...

bide şu kan değişme olayı var üç senede bir değişirmiş benim çevremde genelde tutuyo bi arkadaşıma hemşire söylemiş doğum kontrol yöntemi olarak uyguluyorlarmış hani çok kız yada erkek doğurmamak içinmiş benim eşimin doğum tarihi belli olmadığı için ben yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…