- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.701
bide şu kan değişme olayı var üç senede bir değişirmiş benim çevremde genelde tutuyo bi arkadaşıma hemşire söylemiş doğum kontrol yöntemi olarak uyguluyorlarmış hani çok kız yada erkek doğurmamak içinmiş benim eşimin doğum tarihi belli olmadığı için ben yapamıyorum
Günaydin fistiklar..................................
inşallah bernilcim ama ben çok korkuyorum neden bilmem olmayacak gibi geliyor cesaret edemiyorum doğrusu içimden bir ses dur yapma diyor sende öylemisin hani düzen bozulmaz böyle devam eder gibi geliyor
ama kan verdirme bir kerede olurmuki bide kadındoğum yaptığında değişirmiş benmartta doğum yaptm
Berra sen bu ay bekliyormuydun canim bebek ?? Insallah lekedir sadece ve hamilesindir ..
günaydın canım,nasılsın?Günaydin fistiklar..................................
cnm benım buyuk kızda aynı senın gıbı oldum
hastalanacagım gun leke geldı kahverengı dedım
tmm olacam ama olmadı 3 gn sonra test yaptım hamıleydım cnm
ıns senınde öle olur hayırlısı bakalaım
ewet cnm aynısı olmusdu hatta demısdım ben gene hastalacam dıyede cok uzulmusdumgünaydın canım,nasılsın?
ne bileyim içimde hastalanacakmışım gibi bir his var bernilcim,bakalım hayırlısı...seninde kızında hastalanakmışsın gibi karnında adet benzeri ağrılar olmuşmuydu?
ay cnm benım babaannemınde 3 kızdan sonra oglu olmusbirde bi üç kız olayı var benim anneannemin ilk üç hamileliği kız oğlanlar ondan sonra ikinci hamileliği ikiz kız annemin üç kız dördüncü oğlan oda gitmiş kayınvalideminde ilk üçü kız görümceminde ilk üç hamileliği üç kız iki taraftan olunca acaba üç kız garantimi oluyo acaba:44:
ewet cnm aynısı olmusdu hatta demısdım ben gene hastalacam dıyede cok uzulmusdum
elara prinç erkek bebek diyetinde yokmuydu ya. artık karıstırmaya basladık valla . elara sen bızı sınav falan yaparsın yakında. haskena yıldızlı pekiyiyle mezun olur artık
[
ne kadar çok var erkek bebk isteeyen nedir bu erkeklerden cektiiğimiz yafu onları doğurmak bile zor ama bence her kadınında bir kızı olmalı.
ayrıca sen cok hayırlı vefalı birisinn.bu sayfayı actıgımda tanıdıgım ilk insanlardansın
bu sayfadan kimler geldi gectii nicklerini bile unuttummm.ama sen cok yazmasanda hep akılda kalacaksın emin ol cnm
canımsın yaa bcm emın ol bu guzel duygularınla duanla
rabbım sana tosun gıbı bır pasa nasıp edecek
cunku dın kardes ıcın cok ısteyen kuluna aynısı rabbım kendıne verırmıs
ınsss rabbım hepımıze nasıp eder guzel yureklı arkadasım benım...
umutcum sanırım hastalanacağım,dün çok az kahverengi leke geldi bugün kontrol ettim şimdilik yok ama hastalanacağım dün karnım adet ağrısı gibi ağrıyordu.sen ne yaptın otları gördün mü?
gunaydınnn cnmm benım guzel kalplı yureklı arkadasım
hos geldınnnnn
günaydın cnm . görüşemedik . nasılsın bakalım ?
inşallah bernilcim ama ben çok korkuyorum neden bilmem olmayacak gibi geliyor cesaret edemiyorum doğrusu içimden bir ses dur yapma diyor sende öylemisin hani düzen bozulmaz böyle devam eder gibi geliyor
şekercim ben zaten hamileyim. sanırım bengüye yazmak istedin.
Evet canim bengu ile karistirmisim
Haskena hosgeldin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?