bebek cinsiyet belirleme..

cnm hamıle kalmadan önce esıne kan verdırırsın

ıns bende dusunuyom onu...

inşallah bernilcim ama ben çok korkuyorum neden bilmem olmayacak gibi geliyor cesaret edemiyorum doğrusu içimden bir ses dur yapma diyor sende öylemisin hani düzen bozulmaz böyle devam eder gibi geliyor

inşallah bernilcim ama ben çok korkuyorum neden bilmem olmayacak gibi geliyor cesaret edemiyorum doğrusu içimden bir ses dur yapma diyor sende öylemisin hani düzen bozulmaz böyle devam eder gibi geliyor

ah ah ıcımdekı o sesı hıc sorma

ama yapacakda baska bırsey yokkı cnm

okı ıstıyoruz mecbur deneyecez bı tane daha

ıns rabbım bu sefer sevındırecek bızı

bırazda bunu dusunup rahatlıyom bıde bu yontemlerı uygulayıpda

tutan arkadaslar olunca hepden gaza gelıyom

ıns bızdede tutar cnm ne dıyelım duadan baska care yok

Günaydin fistiklar..................................
günaydın canım,nasılsın?

ne bileyim içimde hastalanacakmışım gibi bir his var bernilcim,bakalım hayırlısı...seninde kızında hastalanakmışsın gibi karnında adet benzeri ağrılar olmuşmuydu?

birde bi üç kız olayı var benim anneannemin ilk üç hamileliği kız oğlanlar ondan sonra ikinci hamileliği ikiz kız annemin üç kız dördüncü oğlan oda gitmiş kayınvalideminde ilk üçü kız görümceminde ilk üç hamileliği üç kız iki taraftan olunca acaba üç kız garantimi oluyo acaba:44:

ewet cnm aynısı olmusdu hatta demısdım ben gene hastalacam dıyede cok uzulmusdum
ay cnm benım babaannemınde 3 kızdan sonra oglu olmus

bılmıyomkı ınssssssssss öle olur ınssss

evet bende burayı takip ediyordum bir aydır 17 3 kişi süper bişey doğrusu bende onan sonra gaza gelmedim desem yalan olur

elara prinç erkek bebek diyetinde yokmuydu ya. artık karıstırmaya basladık valla . elara sen bızı sınav falan yaparsın yakında. haskena yıldızlı pekiyiyle mezun olur artık

Ama benim notlarim taktirlikti hocam:78:

[
ne kadar çok var erkek bebk isteeyen nedir bu erkeklerden cektiiğimiz yafu onları doğurmak bile zor ama bence her kadınında bir kızı olmalı.

Kesinlikle katiliyorum

ayrıca sen cok hayırlı vefalı birisinn.bu sayfayı actıgımda tanıdıgım ilk insanlardansın
bu sayfadan kimler geldi gectii nicklerini bile unuttummm.ama sen cok yazmasanda hep akılda kalacaksın emin ol cnm

Benimde yüregimin bir kösesinde hep Nisan duruyor bizi terketmeyen erkek bekleyen nadir anne adaylarindan birisi galiba bizim icin hep özel kalacak ......

Canim Rabbim sahidimdirki hic bir zaman aklimdan cikmiyorsunuz her zaman dualarimdasiniz ...........Güzel dileklerin icin tesekkür ederimcanim benim...

Acele etme Bengu tutunma kanamasida olabilir senin icin hayirlisi olsun diyelim...

gunaydınnn cnmm benım guzel kalplı yureklı arkadasım
hos geldınnnnn

Günaydin canim nasilsin güzel kizlarin nasillar....

günaydın cnm . görüşemedik . nasılsın bakalım ?

Iyiyim canim kizimi yuvaya biraktim birazdan alisverise cikacam bi bakayim dedim ne yapiyor benim tatlislerim.....

Bak canim sakin acele etme bütün teorileri ve takviyeleri ögrendikten sonra deneme yaparsin ilk sayfaya bak cesaretin artsin ama herseyi ögrenmeden deneme yasak sana

Son düzenleme:
elara günaydın canım bu bioritimde süper bişey yyüzde doksan tutuyor galiba üçüncü kızıma baktım tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…