- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.721
berra sen kaç aylık oldun canım allah tamamına erdirsin
momofçum çok sevindiiimm tebrikler
boncuk geçmiş olsun canım çok kötüleşmişsin üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin senin neden ssk yok aslında pirimlerini ödesenizde sigortan başlasa o şekilde faydalansanız sskdan daha uygun olmaz mı hergün 110 tl yerine ayda bir isteğe bağlı pirim ödersin
ecce geçmiş olsun canım kızın hastalanmış
kızlaaar hepinize çok selam geçmişi tam olarak okuyamadım o kadar çok ilerlemiş ki bilmediğim ne çok şey var kim bilir
umutçum haskenacııımmm bengücüümmm berracım bernilciiim daha sayamadığııımm canım arkadaşlarıımm sizler nasılsınızzzz
sen hangi yöntemleri denedin maden suyu içtinmi ve et yedinmi canımöncesinde
teşekkürer ezelcim. çok şükür iyiyim. uğraşıyoruz işte. sen nasılsın ? ne zaman yapcan denemeyi. hadi artık bala çalışmalara.
canım daha adet olmadım ki benim adet aralıklarım çok uzun aslında bir kaç gün daha geçsin gebelik testi yapıcam 1 ocakta denemem oldu en son bakalım tuttumu ama hiç umudum yok eğer oda tutmadıysa hastalandıktan sonra bioritm tam denk gelmedikçe nisana kadar düşünmüyorum hem diyetide tam uygulamış olurum
sağol canım bende düşündüğüm için yapaa arkadaşları takip edeceğim malum dört olacak ona göre yapmayı düşünüyorum ilk ay hamile kaldın galiba allah tamamına erdirsin
momofçum çok sevindiiimm tebrikler
boncuk geçmiş olsun canım çok kötüleşmişsin üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin senin neden ssk yok aslında pirimlerini ödesenizde sigortan başlasa o şekilde faydalansanız sskdan daha uygun olmaz mı hergün 110 tl yerine ayda bir isteğe bağlı pirim ödersin
ecce geçmiş olsun canım kızın hastalanmış
kızlaaar hepinize çok selam geçmişi tam olarak okuyamadım o kadar çok ilerlemiş ki bilmediğim ne çok şey var kim bilir
umutçum haskenacııımmm bengücüümmm berracım bernilciiim daha sayamadığııımm canım arkadaşlarıımm sizler nasılsınızzzz
günaydıııınnnlaaaarrr çıtırlaaarrr ne var ne yok sizlerden bu sabah bomba gibi ruh halımmmmm
günaydın can parçam,pazartesi pazartesi bomba gibi bizde olsak diyorum,öğleden sonra anca kendime gelebilirim.
günaydıııınnnlaaaarrr çıtırlaaarrr ne var ne yok sizlerden bu sabah bomba gibi ruh halımmmmm
ben iyiyim ezelcim malum haftanın ilk günü işte,işlerden fırsat buldukça bakıyorum neler yazmışsınız.sen ne yaptın otları takip eidyormusun?belki 1 ocak sana bi hediye gönderektir kimbilir dimi :)))
Ezel kaçında adet olman gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?