bebek cinsiyet belirleme..

momofçum çok sevindiiimm tebrikler

boncuk geçmiş olsun canım çok kötüleşmişsin üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin senin neden ssk yok aslında pirimlerini ödesenizde sigortan başlasa o şekilde faydalansanız sskdan daha uygun olmaz mı hergün 110 tl yerine ayda bir isteğe bağlı pirim ödersin

ecce geçmiş olsun canım kızın hastalanmış

kızlaaar hepinize çok selam geçmişi tam olarak okuyamadım o kadar çok ilerlemiş ki bilmediğim ne çok şey var kim bilir

umutçum haskenacııımmm bengücüümmm berracım bernilciiim daha sayamadığııımm canım arkadaşlarıımm sizler nasılsınızzzz

teşekkürer ezelcim. çok şükür iyiyim. uğraşıyoruz işte. sen nasılsın ? ne zaman yapcan denemeyi. hadi artık bala çalışmalara.

teşekkürer ezelcim. çok şükür iyiyim. uğraşıyoruz işte. sen nasılsın ? ne zaman yapcan denemeyi. hadi artık bala çalışmalara.

canım daha adet olmadım ki benim adet aralıklarım çok uzun aslında bir kaç gün daha geçsin gebelik testi yapıcam 1 ocakta denemem oldu en son bakalım tuttumu ama hiç umudum yok eğer oda tutmadıysa hastalandıktan sonra bioritm tam denk gelmedikçe nisana kadar düşünmüyorum hem diyetide tam uygulamış olurum

hayırlısı olsun . inşallah tutmuştur. hayırlı ve sağlıklı bir oluş karnındadır cnm.

sağol canım bende düşündüğüm için yapaa arkadaşları takip edeceğim malum dört olacak ona göre yapmayı düşünüyorum ilk ay hamile kaldın galiba allah tamamına erdirsin

ben iyiyim ezelcim malum haftanın ilk günü işte,işlerden fırsat buldukça bakıyorum neler yazmışsınız.sen ne yaptın otları takip eidyormusun?belki 1 ocak sana bi hediye gönderektir kimbilir dimi :)))

günaydın can parçam,pazartesi pazartesi bomba gibi bizde olsak diyorum,öğleden sonra anca kendime gelebilirim.

alemsın kız bazen bende size heves edıyom ne guzel kendı mesleğınız var kendı maasınız falan ama görüyorumda sizin işler daha zor be yaw evde biz işleri bitiriince yan gelip yatarız ama siz hele çalışan bir anneyse ALLAH yardımcıları olsun

sağol canım inşallah allah seninde gönlündekini versin hangi markayı kullandın ovülasyon kitini memnun kaldınmı bende almayı düşünüyorum

ben iyiyim ezelcim malum haftanın ilk günü işte,işlerden fırsat buldukça bakıyorum neler yazmışsınız.sen ne yaptın otları takip eidyormusun?belki 1 ocak sana bi hediye gönderektir kimbilir dimi :)))

canım bende iki gündür yoktuum topik almış başını gitmiş vallah dediğin gibi işlerden fırsat buldukça giriyorum bende otları hergün takip etmiyorum adetim yaklaştı ya aslında yaklaştı diyorum ama geçen ay 42 de geldi bu ay nolur bilmem

Ezel kaçında adet olman gerekiyo

canım adetlerim çok düzensiz eğer bu ayda 42. gün adet olursam 16 ocakta adet olmam gerekiyor

günaydıııınnnlaaaarrr çıtırlaaarrr ne var ne yok sizlerden bu sabah bomba gibi ruh halımmmmm

canparçam günaydıın biz iyiyiz sen nasılsın bakalım oğluşun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…