bebek cinsiyet belirleme..

iyiyim ezelim çok şükür bu ayın 22 doktora gitcem tahlıllerım var bakalım ozaman kesınlesır tamda emın değilimya oğluşum diyemıyom ah bide kesınlesse neler deyıp sevecem

aralarının düzelmesine sevindimmm
kızınında gereckten haklı sebebi varmışşş:)
cnm bende kızıma anaokuludergisi slıyorum.kitabı filan var.
ama sıkıldı artık ondan.tübitakın meraklı minik dergisine baktım dün hoşuma gitti.sende memnunmusun.
bende bugün abone olmayı düşünüyorum .fiyatıda cok uygunmuş.

berracım çok soru soruyorum özür dilerim ama dieti merak ettim çok ıkımı yaptın biraz larçmı davrandın bide yumurta akını yaptınmı onunla ilgili baya olumlu şeyler duydumda deneyip hamile kalan varmı kulağa kötü geliyor ama aklımdan denemekte gçiyor doğrrusu

ben coretest kullandım. memnun kaldım. iyice araştır testleri hangini alacağına ona göre karar ver bence.

Canım coretest kullanımı nasıl kolay anlaşılırmı

Ezel benim de addet aralarım cok uzun bu ay şöyle bir kendimi dinledim tam 21.gün yumurtlama oldu yasmin kullanıyodum bırakdım adetlerim hala düzelemedi bi cesaretlensemde dr. gitsem

benimde bu konuda kesin kararlarım var.
oglum olursa kızımdan ayırt etmicem.kızımı asla ezdirmicemm
hani erkek kardeş su ister kız kardeşte kalkar getirir.
yada evin kızı erkek kardeşinin yatagını düzeltir, pijamalarını katlar anneye yardım anlamındaa
aslaa kızıma erkek kardeşinin işlerini yaptırmıcamm.ben cektim kızım cekmesinn:)))

herkess kendi işini kendi yapcakk bizim evde.yok öleee oglum sen otur kardeşin yapar falan filann
yada o erkek diye arkasındaa dolanmıcammm.kızımı daha cok el üstünde tutcam:)

kızım akşam kacta evde olması gerekiyorsa ,oglumda o saatte olcak evde.yok öle ipini koparmış gibi geceyarılarına kadar dışarda fink atmakk

erkek cocugu yetiştirmek cok önemli.dötlerini kaldırmamak ,şımartmamak lazım.
şuan aldatmalar ,kadına şiddet v.s gibi olaylarınn sorumlusu kesinlikle anne yada baba.
erkek 3 kızla aynı anda flört ederken aferin benim ogluma denir sırtı sıvazlanır.
e cocukda bunun iyi bişi oldugunu sanar ve alışganlık haline getirir bunu.evlenincede aldatması kacınılmaz olur

kızlar bide siz yasmin kullanıp bırakanların oğlu oluyor demiştiniz benim kardeşimde kullandı onunda oğlu var

:))) ayy ne diyonuzz sizzzz korkutmayın beni yaww
hamilelerin içine dogarmışş,malummu olduki sizee daha reglide olmadımm :18:

çok sağol canım bu cevabın herşeye değer
hakkını helal et

ahh ahh evde olmayı ne kadar özledim.hem iş hem ev çok zor oluyor.düzenim şaşıncada ben sinir oluyorum.şimdilik idare ediyorum ama canım haklısın bir bayan için işte çok önemli.ama eşim bize biraz bakabilirse bebiş geldikten sonra biraz mola vermeyi düşünüyorum inş.

Benim kızım tübitakı ın kitaplarıyla ve dergileriyle büyüdü halada alırım çocuğun yaşına uygun konular var fiyatıda çok uygun özellikle duygularım kitabına herkes çocuğuna alsın

CNM kendine sıkıntı yapma sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin. seni anlıyorum hazırlık aşamasında insan herşeyi öğrenmek istiyor.
yumurta akını ben yaptım cnm. evet kulağa pek hoş gelmiyor ama yaptım işte. diyette de süt ve ürünlerini hiç yemedik. maden suyu, yeşil çay, hindiba ... içilmesi gerekenleri içtim. inşallah elimden geleni yaptım . rabbim yüzümü güldürür de karnımdaki hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur. benim gibi dileyen herkese nasip etsin inşallah.

inşallah canım allah gönlündekini versin ben bişey sormak istiyorum hani losyon gibi bembeyaz bir akıntı geliyor o yumurtlamanın tamamen bittiğinimi gösteriyor ben bir sitede okumuştumyanlışmı anladım acaba

rengin olayı sadece çaya baglamak cok yalnış olur
cay içenin illa kızı yada içmeyenin oglu olcak diye bişi olmaz zaten
genel anlamda alkali beslenmek erkek ,asidik beslenmek kız deniliyor.
çayda asidik bi içeçeck oldugundan erkek bebek dietinde önerilmiyor hepsi bu.
onun yerine ılık yada soguk yeşil cay içilebilir.

inşALLAH canım ALLAH gönlüne göre versin

nasılsın cnm ?
yazdıklarını okuyunca babam geldi aklıma. biz 2 kardeşiz. benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var. biz küçükken annem masayı kurmamda yardım et derdi. ben tabakları masaya götürürdüm . kardeşim hiç birşey yapmadan dururdu. kardeşimde yardım etsin derdim. kardeşim sofra kurmak erkeğin işi mi derdi. babamda hemen ayağa kalkar kardeşime senin elin kolun yokmu ? ablanda olan elden sende de var. erkeğin işi kadının işi diye birşey yok. hemen kalk ve sen de yardım et derdi. zaten babam da anneme hep yardımcı olmuştur. o yüzden çok severim babacığımı çooook.
uzun oldu ama paylaşmak istedim

dogum kontrol yöntemi olarak mı uygulanıyormuş ne sacma yaw.
dogum kontrolü cok cocuk olmasın diye yapılır.cocukların cinsiyetlerine göre korunma oldugunu ilk kez duydum. inandırıcı da degil.her sölenene inanmamak lazımm

kadınlar 3 yılda bir,erkekler 4 yılda bir kan tazelermiş.bunlar sadece sölenti.ben hiç biyerde okumadım bunalrın dogrulugunu.doktorlardanda duymadım

bu tezi 4 yada 5 yıl önce başka bi forumda ilk gündeme getiren benim.bunu mimoza arkadaşımız ve bunu paylaştıgım başka bi forumdaki yüzlerce kişi cok ii bilir.detaya girmeyim şimdi
o sayfada aynen bu sayfa gibi uzun soluklu oldu.zaten o sayfadan sonra hep benim cümlelerim her forumda kullanıldı.bu kadar tutacagını bilsem daha faydalı bişi atardım ortaya.yada keşke patentini alaydım şimdi köşe olurdumm:))

ben kuyuya bi taş attımm, yüzlerce insan onu cıkarmaya çalışıyor

ama biz yinedee dogru oalbilir belki diye bu tezide es gecmicezzz.

cnm belkide yerleşme kanamasıdır.inşallahda öle olurrr
akıntı durumun nasıl?meme ucları filan acıyormu

Ot ne olaki ???
Bide ben diyete basladim kizlar muz kesinlkle yemiyorum , iki bardak sut iciyorum gunde peynir falanda cok yiyorum .. Baska ne yesem yemesem
ovulasyon mikrokobuyla yumurtlama günü tespit ediliyor.
yumurtlamaya yakın zamanda mikroskopta otlar cıkıyor

sende diete başlamışsıjn hayırlı oslun.ben bu gece yollıcam size yöntemleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…