- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.741
sağol canım inşallah allah seninde gönlündekini versin hangi markayı kullandın ovülasyon kitini memnun kaldınmı bende almayı düşünüyorum
günaydın can parçam. ne güzel pazartesi sendromu yaşamıyorsun. ben daha ayılamadım doğrusu.
kızlar bende başka başka sendromlar yaşıyom okul sendromu getir götür hazırla ütüle giydir falan fişman
bak bunalıma girdim şimdi
canım bende iki gündür yoktuum topik almış başını gitmiş vallah dediğin gibi işlerden fırsat buldukça giriyorum bende otları hergün takip etmiyorum adetim yaklaştı ya aslında yaklaştı diyorum ama geçen ay 42 de geldi bu ay nolur bilmem
canım adetlerim çok düzensiz eğer bu ayda 42. gün adet olursam 16 ocakta adet olmam gerekiyor
canparçam günaydıın biz iyiyiz sen nasılsın bakalım oğluşun nasıl
kızım bu aralar babasıyla iyi geçiniyor ama derdi belli oldu. biz 2 yıldır bilim tekniğin meraklı minik dergisini alıyorduk, malum cizredeyiz ve 2 aydır bu dergiyi bulamıyorduk geliyormuş ama az sayıda geldiği için hemen bitiyormuş. Geçen gün bizim ki bir ağladı bir ağladı --siz beni anlamıyorsunuz bana artık meraklı minik dergisi almıyorsunuz --- diye. eşim de ablamı aramış söylemiş bir gün baktık kargo geldi son 2 ayın ve bu ayın meraklı minik dergisi. --aaa bak baban senin için ne sipariş vermiş deyince akşama babasını sevgi yağmuruna tuttu.
ben coretest kullandım. memnun kaldım. iyice araştır testleri hangini alacağına ona göre karar ver bence.
arkadaş doğru demiş. erkeklerden kurtuluş yok her halleri ayrı bir dert.
o değil de beni en çok sinir eden bu forum da bazı anneler erkek çocuklarından -paşam- 2. erkeğim -- falan diye bahsediyor o beni sinirlendiriyor.
Bebekliklerinden itibaren paşa paşa diye yetiştiriyorlar erkeklerde mıymıntı birer tip olsalar da kendilerini paşa -kral- imprarator falan zannediyorlar. evlenince de elin kııznın karşısına egosu tatmin edilemeyen karakterler olarak çıkıyorlar.
Ben de kızıma bir süredir aslanım diye hitap ediyorum :) ne yapayım ilerde karşısına bir tane paşa çıkarsa kızım da ormanlar kraliçesi olur idare eder giderler.
:))) ayy ne diyonuzz sizzzz korkutmayın beni yawwBu gün şöyle bir uzandım sizleri düşünürken aklıma senin şuan hamile olduğun ama cinsiyeti belli olunca buraya yazmak istediğin gibi bir düşünce geldi.
Biraz önce geçmişi okurken bir arkadaşta aynısını yazmış. Bilmem artık bu düşünce aynı günde 2 kişinin aklına nerden geldi :)
çok sağol canım bu cevabın herşeye değer
hakkını helal et
alemsın kız bazen bende size heves edıyom ne guzel kendı mesleğınız var kendı maasınız falan ama görüyorumda sizin işler daha zor be yaw evde biz işleri bitiriince yan gelip yatarız ama siz hele çalışan bir anneyse ALLAH yardımcıları olsun
aralarının düzelmesine sevindimmm
kızınında gereckten haklı sebebi varmışşş:)
cnm bende kızıma anaokuludergisi slıyorum.kitabı filan var.
ama sıkıldı artık ondan.tübitakın meraklı minik dergisine baktım dün hoşuma gitti.sende memnunmusun.
bende bugün abone olmayı düşünüyorum .fiyatıda cok uygunmuş.
berracım çok soru soruyorum özür dilerim ama dieti merak ettim çok ıkımı yaptın biraz larçmı davrandın bide yumurta akını yaptınmı onunla ilgili baya olumlu şeyler duydumda deneyip hamile kalan varmı kulağa kötü geliyor ama aklımdan denemekte gçiyor doğrrusu
arkadaşlar ben çok çay içerim üç kızım var benim bir arkadaşım var hepsi acayip çay içer sadece iki aablasının bir kızı bir oğlu var diğerlerinin ikişer üçer oğulları var hiç kızları yok bir arkadaşımda çaydan nefret eder dört kızı var çay çok etkili değil gibi geliyo
ahh ahh evde olmayı ne kadar özledim.hem iş hem ev çok zor oluyor.düzenim şaşıncada ben sinir oluyorum.şimdilik idare ediyorum ama canım haklısın bir bayan için işte çok önemli.ama eşim bize biraz bakabilirse bebiş geldikten sonra biraz mola vermeyi düşünüyorum inş.
benimde bu konuda kesin kararlarım var.
oglum olursa kızımdan ayırt etmicem.kızımı asla ezdirmicemm
hani erkek kardeş su ister kız kardeşte kalkar getirir.
yada evin kızı erkek kardeşinin yatagını düzeltir, pijamalarını katlar anneye yardım anlamındaa
aslaa kızıma erkek kardeşinin işlerini yaptırmıcamm.ben cektim kızım cekmesinn:)))
herkess kendi işini kendi yapcakk bizim evde.yok öleee oglum sen otur kardeşin yapar falan filann
yada o erkek diye arkasındaa dolanmıcammm.kızımı daha cok el üstünde tutcam:)
kızım akşam kacta evde olması gerekiyorsa ,oglumda o saatte olcak evde.yok öle ipini koparmış gibi geceyarılarına kadar dışarda fink atmakk
erkek cocugu yetiştirmek cok önemli.dötlerini kaldırmamak ,şımartmamak lazım.
şuan aldatmalar ,kadına şiddet v.s gibi olaylarınn sorumlusu kesinlikle anne yada baba.
erkek 3 kızla aynı anda flört ederken aferin benim ogluma denir sırtı sıvazlanır.
e cocukda bunun iyi bişi oldugunu sanar ve alışganlık haline getirir bunu.evlenincede aldatması kacınılmaz olur
bide şu kan değişme olayı var üç senede bir değişirmiş benim çevremde genelde tutuyo bi arkadaşıma hemşire söylemiş doğum kontrol yöntemi olarak uyguluyorlarmış hani çok kız yada erkek doğurmamak içinmiş benim eşimin doğum tarihi belli olmadığı için ben yapamıyorum
umutcum sanırım hastalanacağım,dün çok az kahverengi leke geldi bugün kontrol ettim şimdilik yok ama hastalanacağım dün karnım adet ağrısı gibi ağrıyordu.sen ne yaptın otları gördün mü?
ovulasyon mikrokobuyla yumurtlama günü tespit ediliyor.Ot ne olaki ???
Bide ben diyete basladim kizlar muz kesinlkle yemiyorum , iki bardak sut iciyorum gunde peynir falanda cok yiyorum .. Baska ne yesem yemesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?