bebek cinsiyet belirleme..

Selam kızlar..

Çok hoşsun canım:) Aynen bende paşa gibi sürekli erkek çocuğunu yücelten laflara gıcık olurum oldum olası. Misafirliğe gitmiştik kadın diğer kadına anlatıyor aynen şöyle: Bu kızlar benim, bir de paşam var uyuttum yatırdım öbür odada. Gıcık kadın sonra çocuğunu beslerken de sürekli ye paşam, ye oğlum. Kızlarına gene sadece ismiyle hitap ediyor. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim, sonra da sinir olurum.

Kızınla babasının arasında buzların çözülmesine çok sevindim, inşallah seninde eşinle aran daha iyi olur. Bence takmamaya çalış canım, hamileliğin az kaldı mümkün mertebe kafanı naz etmeye yor bence:) Bebeğini de hele bir sağlıkla kucağına al bak nasıl seveceksin

yok elaracım ben yanlış söledim doğum kontrol derken hani çocuk sayısı fazla olmasın die ben bunu 14 önce duymuştum bir tanıdığımın evi sağlık ocağına çok yakındı oradaki hemşireler söylemiş çevremdekiler genelde tuttu hiçbirşeyde garanti değildir ayrıca tutmayanlar var ama çoğunluk tutuyor doğum tarihi net olmalıymış ayrıca çay konusunda haklısın ama az içebiliriz dimi

bence böle düşünürek sen bahane ediyorsun umuttt
bu ay ovulasyon mikrokobunu denedigin ve deneeme yapmadıgın ii olmuş
bidaki ay daha bilincli olcaksın mikroskop konusundaaa.için rahat ilişki yaşayacaksın
ama bu ay sana öncerdikelrimiihmal etmee.bismillah de dal kocana:)

Elara hosgeldın cnm nasılsınnn???

iyim cnm sagoll.kızımla ilgileniyordumm anca gecebildim pc başına.

günaydıııınnnlaaaarrr çıtırlaaarrr ne var ne yok sizlerden bu sabah bomba gibi ruh halımmmmm

maşallahhh sanaaaa.hayırdırrr ne bu enerji,geceniz güzel gecti galibaaa

canım dün testesteronu yüksek kadınlar erkeğe yatkın olur demişdim (sordum ama cevap yazmadın görmedin heral) budamı attığın taşlardan biri

4-5 yıl öncesinde ben googleden cok araştırmıştım kan tazeleme olayını.ve hiç biyerde bi bilgi bulamadımm
sonra sayfa actım böle bi tez oldugunu .hataa bi cok kişinin dogum tarihini alarakk cinsiyetlerine baktık falan filann
şimdii googleye kan tazeleme yada rus takvimi filan yazıldıgında hep benim ozaman kullandıgım cümleleri okuyorum bazen gülüyorum:)

rengin 10 yıl öncesindede vardır böle bişi onu bilemem.bende eniştemden duymuştum rus takvimine bakıyordu.sonra ondan ögrendim bende bakıyordum yakın cevreme.
sonra forumda sayfa acarak yazdım nasıl bakıldıgına kan tazelemeyi anlattım.eneee bi baktımmm herkesin diline düşmüş :))

yani şunu sölemek istiyorum.eniştemin nerden ögrendigi dogrulu nedir bilinmezzz.kulaktan kulakagaa dolaşmış bi tez de olabilir
ama ben laf olsun diye bunu forum sayfasına taşıdım gündem oldu:) insanlar baya inanmış görünüyor.bazen üzülmüyor degilim.

çok doğru canım inşallah bunları uygulamak kısmet olur. Ben de Allah kısmet eder de bir de oğlum olursa kızımla onu her konuda inşallah bir tutucam. İkisi de evlat ya , birbirine nasıl üstün olabilir? Her zaman diyorum Allah hepimizi böbürlenen erkek analarına benzetmekten korusun. Kızı da erkeği de veren Allah ve alacak olan yine ALLAH.

Babacığını çok tebrik ederim canım, keşke her baba öyle olabilse..

dilemcim kusura bakma cnm yaa.inan unuttumm.özel mesaj sürem dolamdı burdan yazıyımm cvabı.digerarkadaşlarada bilgi olur
bak şöle anlatayım neden clear blue olması gerektigini

ovulasyon kitleri idrarla yapılıyor ve tek çizgi negatif yani yumurtlama zamanı degil
ikinci çizgi silik cıkar önce sonra giderek koyulaşır.en koyu iki cizgi görünür bunun anlamı 1-2 yada bazı insanlarda 3 gün sonra yumurtlama olacak anlamındadır.yumurtlama oldugunda tekrar ikinci cizgi silikleşir.ozaman sen hemen ilişkiye gircenn fazla zaman gecirmeden
ama bu testleri yapmak cok stresli .cünkü cizgiler yanıltıcı olabiliyor.ve türkiyede cok pahalıı.

ovulasyon mikrokobu da tükürükle bakılıyor.bunu kullanmakta ayrı bi dert.tükürük bi cok şeyden etkilenebiliyor.onedenle de fazla güvenemiyorum.
bu mikrokoptada ovulasyona yakın zamanda otlar cıkıyorr.sen anlıyorsun ki 1-2 gün içinde yumurtlama olcakk

clear blue ise cizgi ot motla ugraşmıyon.ovulasyon zamanıdna sana gülen yüz cıkıyor.sen 1-2 gün sonra deneme yapıyorsunn.
clear blue önermmemin tek nedeni kullanım kolaylıgındandır.başka bi nedeni yok.

tercih sana kalmış.sen yurt dışındasın eger orda fiyatı uygunsa alabilriisn.
fiyatı ne kadar bu arada????
sen monitörmü alcan yoksa dijital olandanmı alcan???

ewt canım gece iii doping aldımmm:89::89:

cnm belkide yerleşme kanamasıdır.inşallahda öle olurrr
akıntı durumun nasıl?meme ucları filan acıyormu

elaracım merhaba canım,nasılsın?meme uclarımda herhangi bir hassasiyet yok,akıntımı biraz önce kontrol ettim.beyaza yakın canım.geçen ay 11 aralıkta leke gemişti.bugün tam bir ay oluyor test yapsam mı acaba?

bengü neka günün geçti kızzz elaradan sonra sen gelıyon

rengin sen gecmiş sayfaaları baya okumuşun anlaşılann.sayafaya her yeni gelen ilk sayafaları okuypta gelse keşke.

Benim kızım tübitakı ın kitaplarıyla ve dergileriyle büyüdü halada alırım çocuğun yaşına uygun konular var fiyatıda çok uygun özellikle duygularım kitabına herkes çocuğuna alsın

kızın kac yaşında???

babannı takdir ettimm.her baba böle degil maaleseff
benim kaynanada eşimi cok güzel yetiştirmiş.cok memnunum:)) maşallah diyim canımm kocamaaaa

iyiyim cnm sagoll sende iyisin inş.
senin ilk deneme yumurtlamadna önce olmuştu dmimi?kactı onun tarihi???
bide 28 aralıkta olmuştu.28 aralıktakinden hamile kaldıysan şuan cıkmaz testee.
ama ilk girdigin ilişkiden kaldıysan cıkarr.bi gün daha bekle gelemzse yarın sabah ilk idrarınla yaparsın
zaten yarına kadar kanama olmazsa anlaki gelen leke yerleşme lekesi.
aynen bendede öle olmuştu cünkü.

ewt canım gece iii doping aldımmm:89::89:

ohhhhh duşumuu aldım geldim diyon yanii maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın cnm
hamileligin ilk zmaanlarında ben hiç istemiyordum.ama 8-9.aylarr azmıştım resmennn

elaraaa senın kaç günün geçti sana karşı şüphelerim var:111:acaba bu kırmızılar neden gelmedi niye gelmiyo bir engelemı takıldı acaba bak çok şüphelendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…