bebek cinsiyet belirleme..

bende her zaman durumlar aynı hamilelik felan benı bastırmıyo bole oluncada ikitaraflı çoook mutlu oluyoz

Hilal dijital olanların kullanım süresi var..mesela 7 kullanım yada daha fazla kullımlık olanları var
7 kullanımlıgın fiyatı 110 lira filandı galiba.7 kez kullanıp cöpe atıyorsun dijitali diye biliyorum.
yani sen test cubugu alsanda dijital calışmıyor
7 kez bakılmaya göre programlanmış
zaten ömür boyu kullanımlık olsa monitörü o kadar pahalı olmazdı.monitör ömür boyu kullanmlıkk

ayrıca test cubukları yedekleri satılıyor ama cok pahalı türkiyede
20 tanesi 100 lira

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara
bişey soracam canım ya
senin bilgin vardır otların yoğun olduğu günmü deneme yapmak lazım yoksa silikleşincemi
benim 9. gün yoğundu mesela ama 10 .gün silikleşti ve yokoldu gibi
ama ben diğer ay 10. gün deneme yaptım olmadı bişey
şubattaki denememde 9. gün deneyeceğim
ayrıca 30 ocak ve şuabt nasıl canım bi bakabilirmisin müsaitsen
ben 17/08/1976
eşim20/08/1976

elaracım 21 aralık bide 28 aralık tarihleri.bekliyeyim bakalım.sabahtan beri lavaboya gidp geliyorum akıntı hep normal.leke yok yani ama adet olacakmışım gibi karnımda bi hassasiyet var.hayırlısı olsun bakalım ama çok heyecanladım.

hayırlısı canım inşallahhh

ah canım ya stres yapma kurban olurum heycanlamış RABBİM sanada tattırsın hayırlısıyla

ben çıkıyom kızlar yaaa sizin yüzünüzden işlerim kaldıı kım kalkıp yapcak gelin bi el atın bana yaww

Canparçam mrb sende hamilesi inşallah oğlun olacakmış allah tamamına erdirsin sen diet yapınmı hangi yöntemleri uyguladın bide yumurta takibinde ne kullandın özel olmazsa ayrıca clear blunun fiatını bilen varmı arkadaşlar banada mantıklı geldi

Ezel benim de addet aralarım cok uzun bu ay şöyle bir kendimi dinledim tam 21.gün yumurtlama oldu yasmin kullanıyodum bırakdım adetlerim hala düzelemedi bi cesaretlensemde dr. gitsem

canım bende yasmin kullandım 4 ay oldu bırakalı yasminden kaynıklı adet düzensizliğimi oldu acaba bizde

benim adetimin aralığı 28 gün ama yumurtlamam hep geç oluyor 17 gün falan geç yumurtlamada kız bebek daha çok oluyormuş acaba beslenmeyle ilgisi varmı kuru incir kayısı türü gıdalarla yumurtlama erken olabilirmi ne dersiniz:44:

herkese slm ...

bi geçmişe bakayım dedim 100 sayfa olmuş neredeyse
imkan yok okumanın .. bu seferlik atlıyorum
direkt sona herkes iyidir inş.
kafiyede güzel oldu hani

elaraaa senın kaç günün geçti sana karşı şüphelerim var:111:acaba bu kırmızılar neden gelmedi niye gelmiyo bir engelemı takıldı acaba bak çok şüphelendimm

cnm benim adet döngüm 30-34 arasıdır normalde
ama ilk kez gecen ay 28 günde oldum.
son adet tarihim 8 aralıktı.yani 5 aralıkta olmam gerekiyorduu.
ama eski düzen adet döngümü düşünürsek bugün 32.günüm.
bu ay halı filan yıkadım belki üşütmüş olabilirim.bilmiyom belkide kaza kurşununa denk geldim :))
bekleyip görcezzz

kocayada söledimm dünn hamielmiyim acaba diyeee
senin kanallar tıkanmıştır acmak lazım dediii ayuuu
bu gece kanal acma calışması olabilirrr haha

Son düzenleyen: Moderatör:

otların yogun oldugu günün anlamı yakında yumurtlama olacak anlamındaa
serenatta yogun otlardan 1 yada 2 gün sonra ilişkiye girdigini sölemişti yalnış hatırlamıyorsam.

tarihlerini özelden at daha sonra bakayımm

ama doğru valla kanallar açılıyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…