- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.781
babannı takdir ettimm.her baba böle degil maaleseff
benim kaynanada eşimi cok güzel yetiştirmiş.cok memnunum:)) maşallah diyim canımm kocamaaaa
iyiyim cnm sagoll sende iyisin inş.
senin ilk deneme yumurtlamadna önce olmuştu dmimi?kactı onun tarihi???
bide 28 aralıkta olmuştu.28 aralıktakinden hamile kaldıysan şuan cıkmaz testee.
ama ilk girdigin ilişkiden kaldıysan cıkarr.bi gün daha bekle gelemzse yarın sabah ilk idrarınla yaparsın
zaten yarına kadar kanama olmazsa anlaki gelen leke yerleşme lekesi.
aynen bendede öle olmuştu cünkü.
ohhhhh duşumuu aldım geldim diyon yaniimaşallah Allah muhabbetinizi arttırsın cnm
hamileligin ilk zmaanlarında ben hiç istemiyordum.ama 8-9.aylarr azmıştım resmennn
babannı takdir ettimm.her baba böle degil maaleseff
benim kaynanada eşimi cok güzel yetiştirmiş.cok memnunum:)) maşallah diyim canımm kocamaaaa
iyiyim cnm sagoll sende iyisin inş.
senin ilk deneme yumurtlamadna önce olmuştu dmimi?kactı onun tarihi???
bide 28 aralıkta olmuştu.28 aralıktakinden hamile kaldıysan şuan cıkmaz testee.
ama ilk girdigin ilişkiden kaldıysan cıkarr.bi gün daha bekle gelemzse yarın sabah ilk idrarınla yaparsın
zaten yarına kadar kanama olmazsa anlaki gelen leke yerleşme lekesi.
aynen bendede öle olmuştu cünkü.
elaracım 21 aralık bide 28 aralık tarihleri.bekliyeyim bakalım.sabahtan beri lavaboya gidp geliyorum akıntı hep normal.leke yok yani ama adet olacakmışım gibi karnımda bi hassasiyet var.hayırlısı olsun bakalım ama çok heyecanladım.
elaracım 21 aralık bide 28 aralık tarihleri.bekliyeyim bakalım.sabahtan beri lavaboya gidp geliyorum akıntı hep normal.leke yok yani ama adet olacakmışım gibi karnımda bi hassasiyet var.hayırlısı olsun bakalım ama çok heyecanladım.
Selam
Benim 3 Hamileligim
76 la hamile kaldim simdi 91 Kilodayim
Intelligender Test dieye bi sey carmis sizlerden yapan varmi ??????
Doktorum % 80 kiz dedi ama beni görenler herkes erkek seninki diyorlar,
Benim Esime dayanamadi sona dogru bu testi aldi ve erkek cikti yani koyu yesil sizlerden yapan varmi???
türkcem icin tektrar özür dilerim pek iyi degil ????
selamlar bebek 2011
merhaba
yaprak ve sudesoylem arkadas yaptı ıkısıde erkek cıktı yaprak arkadasın ALLAHIN ıznıyle doktordanda teyıt oldu sımdı sudesoylemı beklıozz ınsallah senınde gonlundekı olur canım
kızların kac yasında sen kac yasındasın
Merhaba baya eski bi yazı sanırım ama bütün konularıda okuyamadım. Ben de yaptım intelligender 12. haftamdayım şu an benim kız çıktı ama henüz doktor herhangi bir cinsiyet tahmininde bulunmadı tabi. Ama bende çok merak ediyorum testi yapıpta doğru çıkanlar var mı ? Cevaplarsanız çok sevinirim :)
Ezel benim de addet aralarım cok uzun bu ay şöyle bir kendimi dinledim tam 21.gün yumurtlama oldu yasmin kullanıyodum bırakdım adetlerim hala düzelemedi bi cesaretlensemde dr. gitsem
hayırlısı canım inşallahhh
ah canım ya stres yapma kurban olurum heycanlamış RABBİM sanada tattırsın hayırlısıyla
elaraaa senın kaç günün geçti sana karşı şüphelerim var:111:acaba bu kırmızılar neden gelmedi niye gelmiyo bir engelemı takıldı acaba bak çok şüphelendimm
Elara
bişey soracam canım ya
senin bilgin vardır otların yoğun olduğu günmü deneme yapmak lazım yoksa silikleşincemi
benim 9. gün yoğundu mesela ama 10 .gün silikleşti ve yokoldu gibi
ama ben diğer ay 10. gün deneme yaptım olmadı bişey
şubattaki denememde 9. gün deneyeceğim
ayrıca 30 ocak ve şuabt nasıl canım bi bakabilirmisin müsaitsen
ben 17/08/1976
eşim20/08/1976
cnm benim adet döngüm 30-34 arasıdır normalde
ama ilk kez gecen ay 28 günde oldum.
son adet tarihim 8 aralıktı.yani 5 aralıkta olmam gerekiyorduu.
ama eski düzen adet döngümü düşünürsek bugün 32.günüm.
bu ay halı filan yıkadım belki üşütmüş olabilirim.bilmiyom belkide kaza kurşununa denk geldim :))
bekleyip görcezzz
kocayada söledimm dünn hamielmiyim acaba diyeee
senin kanallar tıkanmıştır acmak lazım dediii ayuuu
bu gece kanal acma calışması olabilirrr haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?