bebek cinsiyet belirleme..

evet cnm . haklısın. bende çok istiyorum. o duyguyu yaşamak, o duyguyu tatmak istiyorum. inşallah yaptıracak bir doktor bulurum. kızımda yaşım küçüktü yani bence küçüktü. 24 yaşındaydım. korktum. ama şimdi sanırım cesaret edebilirim.

haskenacım maşallah sana.hafızan kuvetli gercekten.benim hafızamda fena degildir:)
7 kullanımlık dijital olan 7 kullanım sonuna işe yaramıyor dmi?? yoksa test cubugu alıp aynı dijital kullanılabiliyormu

haskena sağol canım inşallah bende araştırayım ezel bence sen hamilesin listede ismini gördüğünde duygulandığını sölemişsin hamileler çok duygusal olur

yedi kullanımlığın bir tanesi bir gün için değilmi haskenacım yani ancak en fazla 2 ay kullanabiliriz yanlışmı anladım

bakırlı olduğu içinmi valla bilmiyorum o kadar bilimsel tarafını ama sanmıyorum.

Kiz demedi deme cok yakinda sende patliyacan ...................

Haskenaaaaa ben geldiim tatlı dilli bacıımmm çok özledim seniiiiiiiii

Ay canim benim bende özledim kiz nerelerdesin bacin hamile kalsa en son sen duyacan ya....

neyse kızlar ben kactım ıslerımı bıtıreyım
pazara cıkıcam bıraz sıkıldım... Haskenacım hadı hayırlısı
ıns ılk denemende yakalarsın oglunu bıtanem

Canim ya normalde ilk deneme degil ne yollardan gectimde geldim ama Elaracigimin takviyeleri ve tedbirleri ile ilk denem olacak insaAllah ta tutarsa buda beni dogurtmaya calisan ve basarisiz olan doktorlarima kapak olacak ........

Haskena ne güzel hafızanın iyi olması ben balık gibiyim yaaaaa (( ne yapmalı bilmiyorum güçlendirmek için

Omega 3 tatlis DHA ve E vitamini takviyeli tavsiye olunur erkek bebis icinde iyiymis .....Kiz tabi etkisi var mi bilmem ama ben kullaniyom ayrica benim hafizam hep kuvvetliydi Allah vergisi olacak takviyelerle bir yere kadar yani

yedi kullanımlığın bir tanesi bir gün için değilmi haskenacım yani ancak en fazla 2 ay kullanabiliriz yanlışmı anladım

Evet canim,, tek gün tek kit ben sabah idrarindan sonraki idrarla yapiyorum ve fazla sivi tüketilmeyecek özellikle meyve sulari yanlis sonuc gösterebilir ......Bana 7 li kullanimlar bir ay gidiyor istersen sen önce ucuz kitlerden al önce bir takip et ve asagi yukari ovulasyon baslangic ve bitis günlerini ögren sonra clear blue ilede 2 ay takip edersin daha iyi yoksa cok paran gider.....Türkiyede galiba pahali ....

BUGÜN ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ GİBİYİZ

heyacanla reklamların geçmesini bekliyozzz

Al bendende ayni cevabi bugün cok haber var cok ama haberi verenler ortada yok....

ben sana hesap sormadim sen hesap sordun sadece hakater ettin cevap verdim dedim sana calisiyorum yogunn bastan okuyamiyorum gece calisoyrum bazen 5 gece ustu uste kallip tekrar is nasil okuyabilirim yuzlerce sayfa anind aokumam lazim tedavi oldugum icin 3 ay sonra baslicam dedim sana onadan pek yorum lara katilamiyordumgebelige baslarsam herseyi paylasmayi dusunuyordum neyse allh herkesin kalbine gore versin baska birsey dmeiyorum rahatsiz etgim icin kusura bakma birdaha rahatsiz etmem rahat ol

kızlar yi akşamlar yarın oğlumun sınavı var bu hafta hep sınav oyüzden saat 10 dan sonra ancak girebilirim o uyusun güzel gelişmeler var okudum biraz sevindim hadi hayırlısı
ayy bizimde bu hafta hep yazılı sıkıntı bastı artık
hayırlı v müjdeli hberlerini bekliyoruz cnm. rabbim gönlündekini versin.

amin inşallah

inşalla hmilesidi cnm. senin de güzel haberlerini beliyoruz.

ay ewet ya darısı basına bcm ıns yaaaaaa

bence sen su surubu al ıc kalacan gıbı gelıyo ıcımeee...

Gwert cnm hayırlı olsun bebısın

ıns gonlundekı karnına konmusdur cnm ınsss
amin inşallah
dil altından ölç ben öyle yapıyodum
şuan depo boş,biraz bekleyelim.bu arada işlerimi halledip döneceğim.görüşürüz kızlar.
karbonat testinide deneyebilirsin bende hep tutuyo

sabah verdim kanı
ay ne kalabalıktı öyle
neyse hemen aldı kadın beni
sonuç yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…