- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.181
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hadi bakalım güzel haberler gelsin bu arada :)
sabah verdim kanı
ay ne kalabalıktı öyle
neyse hemen aldı kadın beni
sonuç yarın
darısı hasenkaya inşallah.bi süre daha giremeyebilirim.kendinize iyi
merhaba kızlarrr... ne geçmiş yahu oku oku bitmedi:)) sabahtan beri bi oku bi kahvaltı hazırla bi oku bi mutfağı toparla bi oku bi kızı okula gönder mekik dokudum valla ya yoruldum...inşaallah herkes müjdeli haberlerle gelir...benimde prensesim idrar yolu enfeksiyonu oldu iğnelerimiz bitti mikrop gitti 15 gün sonra yine oldu şimdi ilacımız bitti babasıyla idrarını gönderdik almaya gidicem inşaallah geçmiştir geçincede vooding mi neymiş ondan yapıcaklar kelebeğime..cnm çok sıkkın..dua edin olur mu? şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz....öpüyorum hepinizi hayırlı haberler inşaallah
ayy vallaa bende catlıcam şimdi
qwert te kan vercekti o da yok meydandaa
bengu nunde çişinin gelmesini bekliyozzz
orlistatda bugün cinsiyet ogrencekkk
valla aklı olan 8-9 aylık hamileler bu topigi takip etmesin.erken dogum sebebi oluruzz
cnm geçmiş olsun. inşllah en kısa sürede iyileşir meleğin. yorumcuya benim için bakmışsın. tekrar teşekkür ederim. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur karnımdaki.
geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
hayırlısı olsun cnm. rabbim en doğru zamanda versin inşallah.
ama hala olmadın dimi leke falanda yok
dur bence biraz bazılarında daha sonra çıkıyorya
bakalım akşam hasta olacakmısın ??
Ay canim benim bende özledim kiz nerelerdesin bacin hamile kalsa en son sen duyacan ya....
Kiz daha yeni hallo yapiyon sonra by bu ne hiz hadi afiyet olsun.....
allah allah kacıncı gunun bugun gecmesının dıyelım reglın
ama varya cıkmayabılır bence sen genede dıkkat et cnm
cunku bende yapmısdım hemen cıkmamısdı ıkı gun
kahverengı lekeden sonra 1 hafta sonra ıkıncı testde cıkmısdı cnm
rabbım hayırlısısa gelsın ıns cnmmmm bebısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?