bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hadi bakalım güzel haberler gelsin bu arada :)

Kiz daha yeni hallo yapiyon sonra by bu ne hiz hadi afiyet olsun.....

sabah verdim kanı
ay ne kalabalıktı öyle
neyse hemen aldı kadın beni
sonuç yarın

Qwert deseydin ya canim kadina bu sonucu bekliyen kac hatun var sen biliyon mu bunlar catlar yarina bekleyemez diye ahanda bir gün daha bekleyecez kizlar varmi sabriniz....

darısı hasenkaya inşallah.bi süre daha giremeyebilirim.kendinize iyi

Kiz bu hasenkaya ben miyim Allah iyiligini versin bi nickimi ögrenemediniz gitti ha

Iyi dileklerin icinde tesekkürler cicim.......

bestembenim ne yapiyon kiz sesin cikmiyo yoksa denemeleri gizlice yapip sadece bize müjde bölümünde mi haber verecen bu arada güzel kizin nasil ?

merhaba kızlarrr... ne geçmiş yahu oku oku bitmedi:)) sabahtan beri bi oku bi kahvaltı hazırla bi oku bi mutfağı toparla bi oku bi kızı okula gönder mekik dokudum valla ya yoruldum...inşaallah herkes müjdeli haberlerle gelir...benimde prensesim idrar yolu enfeksiyonu oldu iğnelerimiz bitti mikrop gitti 15 gün sonra yine oldu şimdi ilacımız bitti babasıyla idrarını gönderdik almaya gidicem inşaallah geçmiştir geçincede vooding mi neymiş ondan yapıcaklar kelebeğime..cnm çok sıkkın..dua edin olur mu? şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz....öpüyorum hepinizi hayırlı haberler inşaallah

cnm geçmiş olsun. inşllah en kısa sürede iyileşir meleğin. yorumcuya benim için bakmışsın. tekrar teşekkür ederim. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir oğluştur karnımdaki.

herkeslere merhaba
valla heyecan bile yaptım yani bu ay deneme yapıcam ya
size souçları ancak haftasonu bildirebilirim ama,
umrım istediğimiz gibi olur
hepinizi çok öpüyorum

geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((

geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((

allah allah kacıncı gunun bugun gecmesının dıyelım reglın

ama varya cıkmayabılır bence sen genede dıkkat et cnm

cunku bende yapmısdım hemen cıkmamısdı ıkı gun

kahverengı lekeden sonra 1 hafta sonra ıkıncı testde cıkmısdı cnm

rabbım hayırlısısa gelsın ıns cnmmmm bebısın....

Ay canim benim bende özledim kiz nerelerdesin bacin hamile kalsa en son sen duyacan ya....

işler çok yoğundu Haskenacımmmm haftasonu zaten giremiyorum eh işte ancak gelebildim ama merak etme sen hamile kalsan ben hemen öğrenirim seni yakın takipteyim belkide ben hamileyimdir kimbilir

Kiz daha yeni hallo yapiyon sonra by bu ne hiz hadi afiyet olsun.....

şu hızı bide bebiş yapmada gösterseydim keşke

hadi yaa kaç gün geçmişti senin fiki fikinin üstünden

bernilcim bugün 31.gün geçen ay 11inde kahverengi leke gelmişti ertesi gün hastalanmıştım.bakalım hayırlısı canım.hepimiz çok heyecanlandık ama çıkmadı ama hemen çımayadabiliyormuş senin dediğin gibi.mevlam ne eylerse güzel eylermiş beklemeye devam,olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız bizde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…