bebek cinsiyet belirleme..

Kiz bence sen her konuda hizlisinda bebekte Umutun dedigi gibi emin adimlarla ilerlemek istiyorsun hani güya benle Umuta öyleyiz ya

Son düzenleme:
selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
şuan ne oldugunu sölemicem ,haskenanın teyzeninin dedigi gibi kötü nefisli insanların nazarı olabilirr:)))
bi kac gün içinde kesinleşirse sizede müjdeyi veririmmm
lütfen dua edinnnn.

Kiz bence sen her konuda hizlisinda bebekte Umutun dedigi gibi emin adimlarla ilerlemek istiyorsun hani güya benle Umuta öyleyiz ya

ne emin adımı ayoool ben sık ilişkide bile hamile kalamıyorum kasım ayında koy vermiştir gitmişti sayısı belli değildi zaten
bu ayda bana sorarsan ben 3 kere yumurtladım 3 defa yumurtam çatladı üçündede fiki fiki oldu ama umutluyum kesin yani galiba hamile kaldım
Elaranın koyduğu kız çocuğu resmi varya onu görünce böyle kalbimde bişeyler koptu ah dedim ya ilk bebeğimiz Rabbim böyle sağlıklı sıhatli nur yüzlü nur kalpli bir evlat nasip etsin erkek gönlümdeki oğlum olmasını çok istiyorum ama şöyle biraz bana biraz babasına benzeyen bir kızım olsunda isterim Rabbim evlatsız bırakmasın da hayırlı sağlıklı sıhatli bir tane versin inşaAllah

inş.en kısa zamanda o haber kesinleşir elaracım.Allah gönlünüze göre versin kem gözlerden korusun sizi.

selam kızlarrrr yaa bi gittim geldim kaç sayfa geçmiş yani çeneler çok çalışmış gene
geçmişi okuyup geliyorum hemen

canım hayırlı olsun. inşallah rabbim gönlünüzen geçeni nasip eder. senin adına çok sevindim.

hıımmm baya zaman olmuş bence olsaydı testte çıkardı ama hiç belli olmaz bide sabah idrarıylamı yapsan acaba
bende hafif hafif göğüs hassasiyeti var ama umutlanıyorum sanki hamileymişim gibi hissediyorum

inş. hamilesindir ezelcim.müjdeli haberini bekliyoruz bu ay aramızdan birileri çıksın artık

inşaAllah gönlünüzdeki gibi olur Elara Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin

canım erkek çıkmış ama bakalım hayırlısı.

Canim benimden icimden gecen erkek yani bu defa sana oglus geliyo diye hissediyom biliyon ben pek böyle yorumlar yapmam garantici konusmam insaAllah derim her zaman ama sende nedendir böyle hissediyom.......

bunları göze almak lazım ama hepinizi de boş yere heyecanlandırdım bugün ((

Aman kiz heycan dedigin böyle güzellikler icin olsun sen bizi hep heyecanlandir tamami bengu......

Hayirli haberler olsun insaAllah.......,,,,,, evet kiz teyzem hep der eger dilegini anlatirsan pis nefisli insanlara eger icinden olmasin diye gecirse bile olmazmis nazar kötü bacim Rabbim hepimizi nazarlardan kem gözlerden kem sözlerden korusun ........

Amin Amin insaAllah Rabbim senin icin hangisi hayirlisi ise onu versin tabi dilegimiz gönlünden gecenin öncelikli olmasi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…