- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.201
işler çok yoğundu Haskenacımmmm haftasonu zaten giremiyorum eh işte ancak gelebildim ama merak etme sen hamile kalsan ben hemen öğrenirim seni yakın takipteyimbelkide ben hamileyimdir kimbilir
şu hızı bide bebiş yapmada gösterseydim keşke
hadi yaa kaç gün geçmişti senin fiki fikinin üstünden
berraaaaaa yorumcuda ne cıkmıs cnm ay merak ettım vallaaaaa sımıdııı:)))
Him tamam canim üzüntü yok bir dahaki ay tekrar denersin hayirlisi olsun ..............
canım erkek çıkmış ama bakalım hayırlısı.
Kiz bence sen her konuda hizlisinda bebekte Umutun dedigi gibi emin adimlarla ilerlemek istiyorsun hani güya benle Umuta öyleyiz ya
selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
şuan ne oldugunu sölemicem ,haskenanın teyzeninin dedigi gibi kötü nefisli insanların nazarı olabilirr:)))
bi kac gün içinde kesinleşirse sizede müjdeyi veririmmm
lütfen dua edinnnn.
ezelcim 15 gün oldu,sende varmı bir belirti?
selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
şuan ne oldugunu sölemicem ,haskenanın teyzeninin dedigi gibi kötü nefisli insanların nazarı olabilirr:)))
lütfen dua edinnnn.
inş.en kısa zamanda o haber kesinleşir elaracım.Allah gönlünüze göre versin kem gözlerden korusun sizi.
hıımmm baya zaman olmuş bence olsaydı testte çıkardı ama hiç belli olmaz bide sabah idrarıylamı yapsan acaba
bende hafif hafif göğüs hassasiyeti var ama umutlanıyorum sanki hamileymişim gibi hissediyorum
lütfen dua edinnnn.
aminn sagol cnmmm
senin testte negatif cıkmış ama bence ümidini yitirme daha erken olabilir.
inş. hamilesindir ezelcim.müjdeli haberini bekliyoruz bu ay aramızdan birileri çıksın artık
canım erkek çıkmış ama bakalım hayırlısı.
bunları göze almak lazım ama hepinizi de boş yere heyecanlandırdım bugün((
lütfen dua edinnnn.
ne emin adımı ayoool ben sık ilişkide bile hamile kalamıyorumkasım ayında koy vermiştir gitmişti sayısı belli değildi zaten
bu ayda bana sorarsan ben 3 kere yumurtladım 3 defa yumurtam çatladı üçündede fiki fiki olduama umutluyum kesin yani galiba hamile kaldım
Elaranın koyduğu kız çocuğu resmi varya onu görünce böyle kalbimde bişeyler koptu ah dedim ya ilk bebeğimiz Rabbim böyle sağlıklı sıhatli nur yüzlü nur kalpli bir evlat nasip etsin erkek gönlümdeki oğlum olmasını çok istiyorum ama şöyle biraz bana biraz babasına benzeyen bir kızım olsunda isterim Rabbim evlatsız bırakmasın da hayırlı sağlıklı sıhatli bir tane versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?