bebek cinsiyet belirleme..

Can Arkadaşlar durun hele bir hamile olduğum kesinleşssin ondan sonra ayrıntılı bir şeklde açıklayacagım.... yarın birgün bende şaşkınım..hatta neler yaptım die düşünüyorum....durun bakalım ben iyice emin olayım sizlere aktaracagım...sizler duaaa edin sağlıklı bir erkek olsun ..benim yaşım gidiyor artık kalamam birdaha heralde...sagolsun iyiki varsınız

ondan önceki ayda ovulasyon testi kullandım.yine 13,14,16 gün.14 çift çizgi çıktı.ozaman il dışına olduğum için ilişki 16 gün oldu ve hamile kalamadım.

yaa valla öle farklı bir duygu kiii...şu Lh seviyesi olayı falan neydi kanda mı bakılıyodu tatlım yaaaa..beta hcg yle beraber onada baktırabilirmiyim? hayırlıca ve saglıklıca...

kızlar ben dr a ancak bugün gidebildim. dr un söylediklerini yazıp çıkacağım.

beslenme diyetiyle istenilen cinsiyeti bulma şansı %60 olabiliyormuş.
hastalarına genelde kan yenileme ve beslenme diyetini öneriyormuş, ama kan yenilenmesinin %100 doğruluğu olup olmadığını bilmiyormuş.
eğer erkek ,isteniyorsa ve en son kadının kanı yenilenmişse, erkeğin kan bağışı yapabileceğini söyledi.
zaten beslenme diyetiyle kadının vajeni alkali oluyormuş.
karbonatlı duşu önermiyor özellikle zor hamile kalanlar için sakıncalıymış.

tam yumurtlama günü ilişki olmalıymış ama ultrasonla TAM YUMURTLAMA GÜNÜ TESPıT ED,ıLıNCE., kendimiz ateş ölçerek takip edersek yanılabilirmişiz. yumurta çatlatma iğnesi ile 38 saat sonra. ama kendiliğinden çatlamışsa aynı gün ilişki olmalıymış.

erkeğin ve kadının kullanması gereken hapları sordum.

bence alakası yok zaten kadın hamile kalmadan önce folic acit kullanmalı dedi.

annelerimiz babalarımız cinsiyet belirlemek için hamile kalmadan önce hap mı kullanıyorlardı dedi.

muayenehanesi çok kalabalıktı öyle uzun uzun konuşamadık ama ben beslenme diyetini, cinsel perhizi ve yumurtlama tak,ibini öneriyorum dedi.

kızlar çıkmak zorundayım. eşim bugün dönecek o yüzden ancak 5 dk lığına inebildim internet kafeye. kendinize iyi bakın en kısa zamanda tekrar girmeye çalışırım. 1 ay sonra dr la yine randevum var yine birşeyler sormaya çalışırım. iyi günleer. öptüm hepinizi

son adet tarihi 18 haziran canım
18 HAZIRAN
ADET BASLANGICI

19

20
Test möglich

21

22

23

24

25

26

27

28
Fruchtbar (w)

29
Fruchtbar

30
Fruchtbar

1 TEMMUZ
Sehr fruchtbar

2
ERKEK BEBK ICIN YUMURTANIN CATLADIGI GUN

3
ERKEK BEBK ICIN YINE BIR DENEME YAPABILIRSIN

4

Son düzenleme:
ınsallah ınsallah hamısındır allah gonlundekını versınnn

gurbetim banada yumurtlama günümü söylermisin ben şu an hastayım
adet başlangıcım 19/06/2010 aralıkta 27/28 gün sanırım

nisancımmmm hoşgeldin cnmmm .vallaa özledim seni yoklugun belli oluyorrr
verdigin bilgiler içinde cok sagol cnm
karşılaşamadık senledee ,nasılsınn hamilelik nasıl gidiyor merak ediyorumm
keseyi görebildinizmi bi sorun yoktur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…