- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.121
cnm ne sıkıntın olursa paylaşabilirsinnnn.
bizi bizden daha ii anlayan olmazz.o arkadaşlarının böle davranmalarıda normal cünkü onların oglu varr seni anlamaları imkansızz
inşallahh hamilesindirrr cnm ben öle hissediyorummmm
saol cnm....opuyorumnanaktançooook heycanlıyım inan,sanki ilk bebeğim olcek gibi...:CüvCüv:
18 HAZIRANson adet tarihi 18 haziran canım
ınsallah ınsallah hamısındır allah gonlundekını versınnnselam kızlarrr...yoldan geldim daha bugun işe başladım..herkes haber bekliyor değil mi? Evevettt...şaşkın aptallık var üzerimde gece çift çizgi çıktı...ama inanamıyorum sanki bugun adet olacakmışım gibi geliyor..kimselere diyemedim...yarın gidip kan testi yaptırayım diyorum ...yada beklesem mi???..
18 HAZIRAN
ADET BASLANGICI
19
20
Test möglich
21
22
23
24
25
26
27
28
Fruchtbar (w)
29
Fruchtbar
30
Fruchtbar
1 TEMMUZ
Sehr fruchtbar
2
ERKEK BEBK ICIN YUMURTANIN CATLADIGI GUN
3
ERKEK BEBK ICIN YINE BIR DENEME YAPABILIRSIN
4
kızlar ben dr a ancak bugün gidebildim. dr un söylediklerini yazıp çıkacağım.
beslenme diyetiyle istenilen cinsiyeti bulma şansı %60 olabiliyormuş.
hastalarına genelde kan yenileme ve beslenme diyetini öneriyormuş, ama kan yenilenmesinin %100 doğruluğu olup olmadığını bilmiyormuş.
eğer erkek ,isteniyorsa ve en son kadının kanı yenilenmişse, erkeğin kan bağışı yapabileceğini söyledi.
zaten beslenme diyetiyle kadının vajeni alkali oluyormuş.
karbonatlı duşu önermiyor özellikle zor hamile kalanlar için sakıncalıymış.
tam yumurtlama günü ilişki olmalıymış ama ultrasonla TAM YUMURTLAMA GÜNÜ TESPİT ED,İLİNCE., kendimiz ateş ölçerek takip edersek yanılabilirmişiz. yumurta çatlatma iğnesi ile 38 saat sonra. ama kendiliğinden çatlamışsa aynı gün ilişki olmalıymış.
erkeğin ve kadının kullanması gereken hapları sordum.
bence alakası yok zaten kadın hamile kalmadan önce folic acit kullanmalı dedi.
annelerimiz babalarımız cinsiyet belirlemek için hamile kalmadan önce hap mı kullanıyorlardı dedi.
muayenehanesi çok kalabalıktı öyle uzun uzun konuşamadık ama ben beslenme diyetini, cinsel perhizi ve yumurtlama tak,ibini öneriyorum dedi.
kızlar çıkmak zorundayım. eşim bugün dönecek o yüzden ancak 5 dk lığına inebildim internet kafeye. kendinize iyi bakın en kısa zamanda tekrar girmeye çalışırım. 1 ay sonra dr la yine randevum var yine birşeyler sormaya çalışırım. iyi günleer. öptüm hepinizi
gurbet sen bu ateşi yazınca ovulasyon gününü belirten siteyi biliyormusun.
yaa valla öle farklı bir duygu kiii...şu Lh seviyesi olayı falan neydi kanda mı bakılıyodu tatlım yaaaa..beta hcg yle beraber onada baktırabilirmiyim? hayırlıca ve saglıklıca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?