- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.221
rengın senın 3 de sezeryanmı cnm demınde sormusdum ama ???
Canim benimden icimden gecen erkek yani bu defa sana oglus geliyo diye hissediyom biliyon ben pek böyle yorumlar yapmam garantici konusmam insaAllah derim her zaman ama sende nedendir böyle hissediyom.......
cnm çok sağol. öyle çk istiyorum ki . inşallah içinizden geçenler doğrudur ve rabbim bana hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat nasip eder. tabi benim gibi dileyen herkese inşallah.
Ciciler bu msj hepinize yaziyorum kizlar hepimiz insanogluyuz ve hepimizin duygulari düsünceleri farkli ama biz burada sadece bir ortak paydada bulustugumuz icin yüreklerimiz birbirine baglandi birbirimiz icin vazgecilmez dostlar olduk hepimiz su an zorlu süreclerden gecmemize ragmen birbirimize yaptigimiz espirilerle ve güzel sohbetlerle bu süreci rahat atlatmaya calisiyoruz ve Allah hepinizden razi olsun ki hepinizde anlayisli ve alcakgönüllü hatunlarsiniz demem o ki lütfen birbirimizi üzmeyelim ve kirmayalim ve sunu unutmayalim "" DOSTUN ATTIGI TAS BAS YARMAZMIS "" lütfen bazen istemeden söylenen kelimeleri fazla uzatip tartisma konusu yapmayalim nacizane kücük bir istek hepinize anlayisinizdan dolayi tesekkür ederim......
olsun canım tarlan var tohumunda var bu ay olmazsa gelecek ay olur üme kendini hemengeldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
Ciciler bu msj hepinize yaziyorum kizlar hepimiz insanogluyuz ve hepimizin duygulari düsünceleri farkli ama biz burada sadece bir ortak paydada bulustugumuz icin yüreklerimiz birbirine baglandi birbirimiz icin vazgecilmez dostlar olduk hepimiz su an zorlu süreclerden gecmemize ragmen birbirimize yaptigimiz espirilerle ve güzel sohbetlerle bu süreci rahat atlatmaya calisiyoruz ve Allah hepinizden razi olsun ki hepinizde anlayisli ve alcakgönüllü hatunlarsiniz demem o ki lütfen birbirimizi üzmeyelim ve kirmayalim ve sunu unutmayalim "" DOSTUN ATTIGI TAS BAS YARMAZMIS "" lütfen bazen istemeden söylenen kelimeleri fazla uzatip tartisma konusu yapmayalim nacizane kücük bir istek hepinize anlayisinizdan dolayi tesekkür ederim......
selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
şuan ne oldugunu sölemicem ,haskenanın teyzeninin dedigi gibi kötü nefisli insanların nazarı olabilirr:)))
bi kac gün içinde kesinleşirse sizede müjdeyi veririmmm
lütfen dua edinnnn.
kızlar benim küçük kız en şörli die bir çizgifilm var bayılıyo ya ne anlıyo bilmem ama çok seviyo
geçmiş olsun minik kelebeğe allah şşifa versin.merhaba kızlarrr... ne geçmiş yahu oku oku bitmedi:)) sabahtan beri bi oku bi kahvaltı hazırla bi oku bi mutfağı toparla bi oku bi kızı okula gönder mekik dokudum valla ya yoruldum...inşaallah herkes müjdeli haberlerle gelir...benimde prensesim idrar yolu enfeksiyonu oldu iğnelerimiz bitti mikrop gitti 15 gün sonra yine oldu şimdi ilacımız bitti babasıyla idrarını gönderdik almaya gidicem inşaallah geçmiştir geçincede vooding mi neymiş ondan yapıcaklar kelebeğime..cnm çok sıkkın..dua edin olur mu? şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz....öpüyorum hepinizi hayırlı haberler inşaallah
hayırlısı olsun canım bekle bakalım regl günü geçecek mi?geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
ayy hadi inşallah iyi haberlerin devamı gelir.allah gönlüne göre versin.selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
şuan ne oldugunu sölemicem ,haskenanın teyzeninin dedigi gibi kötü nefisli insanların nazarı olabilirr:)))
lütfen dua edinnnn.
ne emin adımı ayoool ben sık ilişkide bile hamile kalamıyorumkasım ayında koy vermiştir gitmişti sayısı belli değildi zaten
bu ayda bana sorarsan ben 3 kere yumurtladım 3 defa yumurtam çatladı üçündede fiki fiki olduama umutluyum kesin yani galiba hamile kaldım
Elaranın koyduğu kız çocuğu resmi varya onu görünce böyle kalbimde bişeyler koptu ah dedim ya ilk bebeğimiz Rabbim böyle sağlıklı sıhatli nur yüzlü nur kalpli bir evlat nasip etsin erkek gönlümdeki oğlum olmasını çok istiyorum ama şöyle biraz bana biraz babasına benzeyen bir kızım olsunda isterim Rabbim evlatsız bırakmasın da hayırlı sağlıklı sıhatli bir tane versin inşaAllah
ben de ben de 15ini bekliyorum.teşekkürler canımmm evet ayın 16 nı bekliyorum ben bakalım inşaAllah
onların umurundamı tatlım istersen on gün bekleKiz daha yeni hallo yapiyon sonra by bu ne hiz hadi afiyet olsun.....
Qwert deseydin ya canim kadina bu sonucu bekliyen kac hatun var sen biliyon mu bunlar catlar yarina bekleyemez diye ahanda bir gün daha bekleyecez kizlar varmi sabriniz....
selam kızlarr sizle yazışırken tel geldi eşimden.harika bi haber aldım eşimin işiyle ilgili
lütfen dua edinnnn.
ayy hadi inşallah iyi haberlerin devamı gelir.allah gönlüne göre versin.
ayyy ezel hadi inşallah valla iyi haberlerini bekliyoruz.
ben de ben de 15ini bekliyorum.
haskenacım güzel yazmışsın cokta haklısın ama neye istinaden bunu yazdın merak ettim??
aktif katılan arkadaşlar arasında şimdiye kaadar böle bi sorun yaşanmadı çünkü
elara ben sana bioritmle ilgili yazmıştım ama deminden beri geçmişi aradım buldum msj. ama bana cevap yazmamışsın gülüm yaa.şimdi kızarsındiye bidaha baktım acaba gözden kaçırdım mı diye ama yok.
eleracım sağol canım buldum.ayrıca sana bide özel msj atmıştım ama aldın mı??ayy ben hamile olana kadar senin başına böyle ekşirim bezdiririm valla hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?