bebek cinsiyet belirleme..

evet canım benim üçüde sezeryan bernil atlamışım canım sorunu ama çok korkuyorum içimden bi ses durduruyo beni yani araştırırıyorum ama bi sıkıntı oluyo sanki içimde sende aynı durumdasın ne düşünüyosun bilmiyorum sizleri inşallah çok iyi takip edecem ona göre bakacam artık hayırlısı:44:

lizacım sezeryan dikişlerin iyiyse yedinciyi bile yapanlar var doktorla görüşmek lazım ama üçüncüden sonra üç sene beklemek gerekiyormuş doktor öle söylemişti bana rahim patlayabiliyormuş

Ciciler bu msj hepinize yaziyorum kizlar hepimiz insanogluyuz ve hepimizin duygulari düsünceleri farkli ama biz burada sadece bir ortak paydada bulustugumuz icin yüreklerimiz birbirine baglandi birbirimiz icin vazgecilmez dostlar olduk hepimiz su an zorlu süreclerden gecmemize ragmen birbirimize yaptigimiz espirilerle ve güzel sohbetlerle bu süreci rahat atlatmaya calisiyoruz ve Allah hepinizden razi olsun ki hepinizde anlayisli ve alcakgönüllü hatunlarsiniz demem o ki lütfen birbirimizi üzmeyelim ve kirmayalim ve sunu unutmayalim "" DOSTUN ATTIGI TAS BAS YARMAZMIS "" lütfen bazen istemeden söylenen kelimeleri fazla uzatip tartisma konusu yapmayalim nacizane kücük bir istek hepinize anlayisinizdan dolayi tesekkür ederim......

ne kadar güzel yazmışsın cnm ya. her zamanki gibi oldukça alçakgönüllü ve hoşgörülü düşüncelerle yazmışsın. evet iyiki sizlerle tanışmışım. gerçekten tek başıma atlatmakta zorlanacağım çoğu süreci sizlerle daha kolay üstesinden geldim. dostluğumuzun daim olması dileğiyleee...

geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
olsun canım tarlan var tohumunda var bu ay olmazsa gelecek ay olur üme kendini hemen

hadi bakalım çok şanslı bir de bebek gelsin evinizde şenlik olsun

haskenacım güzel yazmışsın cokta haklısın ama neye istinaden bunu yazdın merak ettim??
aktif katılan arkadaşlar arasında şimdiye kaadar böle bi sorun yaşanmadı çünkü

kızlar benim küçük kız en şörli die bir çizgifilm var bayılıyo ya ne anlıyo bilmem ama çok seviyo

benim oğlan da çok seviyo onu

geçmiş olsun minik kelebeğe allah şşifa versin.

geldim kızlar,biraz beklettim öğle yemeğide girdi araya yemekten sonra testi yaptım,tek çizgi yaw((
hayırlısı olsun canım bekle bakalım regl günü geçecek mi?

ayy hadi inşallah iyi haberlerin devamı gelir.allah gönlüne göre versin.

ayyy ezel hadi inşallah valla iyi haberlerini bekliyoruz.

teşekkürler canımmm evet ayın 16 nı bekliyorum ben bakalım inşaAllah
ben de ben de 15ini bekliyorum.

canım çok güzel yazmışsın güzel dileklerin için sağol.ben de yeni üyeyim ama burası çok sıcak buraya gelince enerji alıyorum resmen.hepimizin gayesi aynı aslında burda dertleşim ortak sıkıntılarımızı ve heycanlarımızı paylaşıyoruz ne güzel.

onların umurundamı tatlım istersen on gün bekle

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır

elara ben sana bioritmle ilgili yazmıştım ama deminden beri geçmişi aradım buldum msj. ama bana cevap yazmamışsın gülüm yaa.şimdi kızarsın diye bidaha baktım acaba gözden kaçırdım mı diye ama yok.

ayy hadi inşallah iyi haberlerin devamı gelir.allah gönlüne göre versin.

ayyy ezel hadi inşallah valla iyi haberlerini bekliyoruz.

ben de ben de 15ini bekliyorum.

amin canım inşaAllah seninde güzel haberlerini alırız sen 15 de reglinimi bekliyorsun yumurtlamanımı?

Elara kullanıcısından alıntı
sen diger topige yazmıştın tarihleri.ben de cinsiyet belirleme topigine cevap yazdım .gecmiş sayafaları okursan bulursunn

eleracım sağol canım buldum.ayrıca sana bide özel msj atmıştım ama aldın mı??ayy ben hamile olana kadar senin başına böyle ekşirim bezdiririm valla hakkını helal et

kakule diger topikteki yazışmamız bunlar
burda buldugunu yazmışsın mesajı??

rengin ,kakule,qwert,lizaa tşklerrrrrr dualarınız için.aminnn
inşallahhh umdugumuz gibi olur.ozaman hayatımızda cok şey degişecekkkk
Ama illa olsun demiyorum.hakkımızda hayırlı olacaksa olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…