- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.241
Canimcigim beni biliyon ben direk degil biraz endirek hatunumdur........
güldürdün beni ya.
bak bende seni güldürecem şimdi:demin farkettim şöyle bir kullanıcı adı almış birisi:
Aşk_sarhoşu_olmak_istiyor
kafadan koptum yaa
bu kadanda direkt olunmazki
güldürdün beni ya.
bak bende seni güldürecem şimdi:demin farkettim şöyle bir kullanıcı adı almış birisi:
Aşk_sarhoşu_olmak_istiyor
kafadan koptum yaa
bu kadanda direkt olunmazki
bende
erkek_bebek_doğurmak_istiyor yapıcam nickimi bir gün öyle biri yazarsa bu topiğe sakın şaşırmayın o benim
ezelcim 15 reglimi bekliyorum
amin canım inşaAllah seninde güzel haberlerini alırız sen 15 de reglinimi bekliyorsun yumurtlamanımı?
Elara kullanıcısından alıntı
sen diger topige yazmıştın tarihleri.ben de cinsiyet belirleme topigine cevap yazdım .gecmiş sayafaları okursan bulursunn
kakule diger topikteki yazışmamız bunlar
burda buldugunu yazmışsın mesajı??
sabahtan beri gayet iyiydim kızlar, yine başım ağrımaya başladı. uykumu da aldım bugün. öfff ya neden bu kadar sık başım ağrıyor?
canım hormonlar değişiyor olucak o kadar sıkma canını boncuğun yaşadıklarını bir düşünsene hamilelik zor Rabbim hamile kadının günahlarını alırmış öyle duymuştum
Nickini degistirmene gerek yok kiz,, onu zaten herkes biliyo bi Ekvatordakiler duymadi bosver onlarda duysada anlamaz zaten......
ezelcim 15 reglimi bekliyorum
.
Yine cok yazismisiniz
Hepsini okuyanadim(
Selamlar kizlarr
Elaracigim gozunuz aydin canim insallah hayirli olur aldigin haber
Bengu seninde test negatifmis hic uzulme diger aylar seni bekliyor
Haskena senin gozun neye takildida o mesaji yazdin guzellik
berra baş ağrısının nedeni başka olabilirmi?mesela ben gözlüğümü takmadığım zaman ve bilgisayara çok baktığım zaman başım ağrır.geçmiş olsun canım
doğru kadınlar kulübünde bilmeyen kalmadı
ilişki oldu yani senin dimi
Canimcigim beni biliyon ben direk degil biraz endirek hatunumdur........
sabahtan beri gayet iyiydim kızlar, yine başım ağrımaya başladı. uykumu da aldım bugün. öfff ya neden bu kadar sık başım ağrıyor?
Elaracigim gozunuz aydin canim insallah hayirli olur aldigin haber
canım sabah bu sayfaya yazmıştım ama görmemişsin galiba.du bi bakıyım sabah 9 da falan olması lazım bu topiğe yazdım.
evet canım oldu ama bakalım bu ay başında çok umutluydum ama şimdi pek umutlu değilim bakalım görecez.cuma testimi yaparım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?