bebek cinsiyet belirleme..

güldürdün beni ya.
bak bende seni güldürecem şimdi:demin farkettim şöyle bir kullanıcı adı almış birisi:
Aşk_sarhoşu_olmak_istiyor

kafadan koptum yaa
bu kadanda direkt olunmazki

Kiz gazeteye ilan verseymis bari diycem olmuyacak anam ben cok güzel direk olurumda banlanip size laf yetistiremeyem diye sesimi kesip oturuyom.......

güldürdün beni ya.
bak bende seni güldürecem şimdi:demin farkettim şöyle bir kullanıcı adı almış birisi:
Aşk_sarhoşu_olmak_istiyor

kafadan koptum yaa
bu kadanda direkt olunmazki

bende
erkek_bebek_doğurmak_istiyor yapıcam nickimi bir gün öyle biri yazarsa bu topiğe sakın şaşırmayın o benim

Yine cok yazismisiniz
Hepsini okuyanadim (
Selamlar kizlarr

Elaracigim gozunuz aydin canim insallah hayirli olur aldigin haber

Bengu seninde test negatifmis hic uzulme diger aylar seni bekliyor

Haskena senin gozun neye takildida o mesaji yazdin guzellik

amin canım inşaAllah seninde güzel haberlerini alırız sen 15 de reglinimi bekliyorsun yumurtlamanımı?
ezelcim 15 reglimi bekliyorum

canım sabah bu sayfaya yazmıştım ama görmemişsin galiba.du bi bakıyım sabah 9 da falan olması lazım bu topiğe yazdım.

sabahtan beri gayet iyiydim kızlar, yine başım ağrımaya başladı. uykumu da aldım bugün. öfff ya neden bu kadar sık başım ağrıyor?

canım hormonlar değişiyor olucak o kadar sıkma canını boncuğun yaşadıklarını bir düşünsene hamilelik zor Rabbim hamile kadının günahlarını alırmış öyle duymuştum

canım hormonlar değişiyor olucak o kadar sıkma canını boncuğun yaşadıklarını bir düşünsene hamilelik zor Rabbim hamile kadının günahlarını alırmış öyle duymuştum

evet gerçekten boncuğun durumu daha zo. inşallah en kısa zamada geçer sıkıntılrı. ilaç alamayınca daha zor oluyor baş ağrısı da. en iyisi biraz yatayım.

berra baş ağrısının nedeni başka olabilirmi?mesela ben gözlüğümü takmadığım zaman ve bilgisayara çok baktığım zaman başım ağrır.geçmiş olsun canım

Canim ya o mesajim aslinda direk birine yazmak istedim olaylari cok uzattigini düsündügümden ama direk yazipta bende konuyu uzatmak istemedigimden vede ayni duygulari paylastigim bir insanida kirmak istemedigimden en direk herkese genel yazayim dedim kimseyide kirdigimi düsünmüyorum mesajimla...................

Son düzenleme:
Kadın hamileliğinde, doğum yapıncaya ve çocuğu memeden keseceği güne kadar, Allah yolunda nöbet bekliyen kimse gibidir Ve bunlar arasında ölürse ona şehid ecri vardır
Ravi: Hz İbni Ömer (ranhüma)

Kadın, hamile olduğunda, gündüz sâim, gece kâim ve Allah korkusu kendisinde galib olan bir mücahid sevabı hak eder Onu ağrı tuttuğunda kendisine verilecek sevabı mahlukattan kimse bilemez Bebeğin her emişinde ve soğurmasında bir can ihya etmiş gibi sevab alır Ve sütten kestiğinde ise bir melek sırtını okşar ve: "Ha bir daha" der
Ravi: Hz Abdurrahman İbni Avf (ra)

Canimcigim beni biliyon ben direk degil biraz endirek hatunumdur........

onu biliyomdaa ,o mesajında dolaylı anlatmışsın ondan neye istinaden yazdıgını anlamamıştım.
özel mesajındakinden sonra anladım okiş

sabahtan beri gayet iyiydim kızlar, yine başım ağrımaya başladı. uykumu da aldım bugün. öfff ya neden bu kadar sık başım ağrıyor?

gecmiş olsun cnm

Elaracigim gozunuz aydin canim insallah hayirli olur aldigin haber

tşkler cnmmmm.sende h.g

canım sabah bu sayfaya yazmıştım ama görmemişsin galiba.du bi bakıyım sabah 9 da falan olması lazım bu topiğe yazdım.

hımm bugün gecmişi okumadımm.direkt daldım olayaa.
gecmişe genelde gece cvp yazıyorum
eger gündüz toplu alıntılar yaptıysam seninkinide atladıysam sorun var demektir
ama ben kimseye alıntı yapmadım bugün.seninkinide görmedim o nedenle
ne sormuştun.yaz seni aradan cıkarayım

evet canım oldu ama bakalım bu ay başında çok umutluydum ama şimdi pek umutlu değilim bakalım görecez.cuma testimi yaparım inş.

sen kız mı istiyorsun kakulee ilk mi ikinci bebiş mi kusura bakma bende Elaranın kızdığı kadar oldum geçmişi okuyamadım doğru düzgün hafta sonu çok yazmışsınız :44:

sorun değil elaracım yaa ben mi göremedim acaba diye sormadan iki kere daha baktım.bazen bakmadan soranlara kızıyosun ya korktum valla
bioritmi diyodum gerçi sana özelden de msj atmıştım ama belki gelmemiştir msj sorunu yaşıyosunya.
neyse 21 aralık sat tarihimdi 29 04 1979 doğum tarihim 25 günde adet döngüm başka haa bide bu ay olmazsa 15 aralık adet tarihim ona göre bioritmim ne olur yani kız günleri nasıl olur.özel mesajını aldım diyete deneme günleri mi başlıycaz??cevaplar için çok sağol

ezelcim 1 oğlum var 5 yaşında canım şimdi bide kızımız olsun istiyoruz allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…