- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.561
balıklardaki başarısızlıgını senin üzerinde telafi etmiş:) bak az kaldı dogurcan yakında inş.
bu arada sen sigara kullanıyordun hamilelik öncesinde .hamile kalınca bıraktınmı???
balıklardaki başarısızlıgını senin üzerinde telafi etmiş:) bak az kaldı dogurcan yakında inş.
bu arada sen sigara kullanıyordun hamilelik öncesinde .hamile kalınca bıraktınmı???
elara sigarada alkalı de bıde sıgaraya başlayalım hepimizzz
cnm bütün sorumlulugu üstüne alma.eşininde sana yardımcı olması lazım.
kaba yapmazsa gercek ilişkiden 2-3 gün önce kondomla korunun ordakileri ölcersinn:))
cnm tşklerrr aminnn inş bölee devam eder ve emekli olurr
özel sektör cok zor.patronun bi kelimesine bakıyor hayatın.
yok cnm daha nelerr.sen daha cok yenisin.zaman gectikce herşeyi daha iyi ögrencenn bilincli bi şekilde hamile kalacaksın inş.
cnm bütün sorumlulugu üstüne alma.eşininde sana yardımcı olması lazım.
kaba yapmazsa gercek ilişkiden 2-3 gün önce kondomla korunun ordakileri ölcersinn:))
cnm tşklerrr aminnn inş bölee devam eder ve emekli olurr
özel sektör cok zor.patronun bi kelimesine bakıyor hayatın.
yok cnm daha nelerr.sen daha cok yenisin.zaman gectikce herşeyi daha iyi ögrencenn bilincli bi şekilde hamile kalacaksın inş.
evet sanki biri şarterin başına oturmuş açıp kapatıyor gibi değil mi?. bir de sıpalar var mahallede ki trafonun şarterini açıp kapatırlardı. hele biri apartmanına kaçak bağlayacaksa elektirik sabahtan akşama gelmezdi. tedaşı arardım kaçak bağlıyorlar gelin diye ne gelen vaaar ne giden.sorma cnm ya suyumda kesık aksamustu oda gıttı .dızımı bıle seyredemedım sinir oldum.sankı bırı oturmus elektırık dugmesının basına açıp kapatıyo dalga gecıyolar sankı
yok cnm tütün asidik
alkalide olsa içilirmi sigara yaw.heleki hamilelik öncesindee
valla elara ben erteleyim bu işi biraz bari ben bu ay alkali yapamıcam galiba kutumu. eşime diyim küçük hissediyorum
hahahah
eşin:varmısın yokmusun
sen:hayır yokum
eşin:son kararınmı ,bak bidaha sormam?
sen:evet çünkü kutumda küçük hissediyorum
eşin:hay ben senin kutunaaa
evet sanki biri şarterin başına oturmuş açıp kapatıyor gibi değil mi?. bir de sıpalar var mahallede ki trafonun şarterini açıp kapatırlardı. hele biri apartmanına kaçak bağlayacaksa elektirik sabahtan akşama gelmezdi. tedaşı arardım kaçak bağlıyorlar gelin diye ne gelen vaaar ne giden.
siz lojmandamısınız.
ya ben bıde bu kadar arastırmaya kesın erkek dıye gerılırken tepesi taklak gelecem ona korkuyom. eşime diyom ben bu yola baş koydum.
iyi geceler. tatlı rüyalar. :82:kızlar iyi geceler ben yatayım:97:
ben de o kadar uğraşırken beyefendi sipariş verir gibi iyi araştır da erkek olsun der dururdu. sonra kaza kurbanı oldum. bir de o gayet rahat uykuya dalardı ben se pc başında sabaha kadar araştırma yapardım. ama yine onun dediği oldu. ne diyeyim şu erkek milleti kadar şanslı millet yok
utanarak söylüyorum ama günde 3 taneye doktorum izin verdi. içmesen iyi olur ama 3 ü geçme dedi. ben de kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve gece yatmadan 1 tane içiyorum. daha doğrusu sigarayı yakıyorum ya sinirlenip hemen söndürüyorum toplasam 1 tane bile içmiyorum sayılır.
yoo kızmazdım ya ben zaten 2 taneden fazla çocuk istemediğim için cinsiyetin o kadar çokta önemi yoktu ki. ama annem için tüm yöntemleri denemek isterdim. annem hep --insanlara bakıyorum herkesin 1 kız 1 erkek Allah bana 1 tane vermedi inşallah size verir -- demesi beni hep üzerdi. Allah belkide onun dualarını kabul etti bilmiyorum. ablalarımın da hepsinin 1 kız 1 erkek çocuğu var.nisan kız bebegin olsaydı eşine kızarmıydın hep senin yüzünden yöntemelri deneyeemedim diyee
yada keşke deneseydim dermiydin
nisancım ben seni msn den görmüştümmm
sen beni görmedin dimi???
seni ekliyorum listemeee cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?