bebek cinsiyet belirleme..

balıklardaki başarısızlıgını senin üzerinde telafi etmiş:) bak az kaldı dogurcan yakında inş.
bu arada sen sigara kullanıyordun hamilelik öncesinde .hamile kalınca bıraktınmı???

elara sigarada alkalı de bıde sıgara başlayalım hepimizzz

balıklardaki başarısızlıgını senin üzerinde telafi etmiş:) bak az kaldı dogurcan yakında inş.
bu arada sen sigara kullanıyordun hamilelik öncesinde .hamile kalınca bıraktınmı???

elara sigarada alkalı de bıde sıgaraya başlayalım hepimizzz

valla elara ben erteleyim bu işi biraz bari ben bu ay alkali yapamıcam galiba kutumu. eşime diyim küçük hissediyorum

bılmezmıyım şekerim bizde geçtik o günlerden neyseki şimdi devlette kadrolu eşim çok şükür rabbime

sorma cnm ya suyumda kesık aksamustu oda gıttı .dızımı bıle seyredemedım sinir oldum.sankı bırı oturmus elektırık dugmesının basına açıp kapatıyo dalga gecıyolar sankı
evet sanki biri şarterin başına oturmuş açıp kapatıyor gibi değil mi?. bir de sıpalar var mahallede ki trafonun şarterini açıp kapatırlardı. hele biri apartmanına kaçak bağlayacaksa elektirik sabahtan akşama gelmezdi. tedaşı arardım kaçak bağlıyorlar gelin diye ne gelen vaaar ne giden.

siz lojmandamısınız.

valla elara ben erteleyim bu işi biraz bari ben bu ay alkali yapamıcam galiba kutumu. eşime diyim küçük hissediyorum

hahahah
eşin:varmısın yokmusun
sen:hayır yokum
eşin:son kararınmı ,bak bidaha sormam?
sen:evet çünkü kutumda küçük hissediyorum
eşin:hay ben senin kutunaaa,açmazsan açma

Son düzenleyen: Moderatör:
hahahah
eşin:varmısın yokmusun
sen:hayır yokum
eşin:son kararınmı ,bak bidaha sormam?
sen:evet çünkü kutumda küçük hissediyorum
eşin:hay ben senin kutunaaa

haahahhahahaa süperiz biz ya ezel sen çok yaşa emi güldürdün bizi kutumuzlaaaaaaa

kaçak kullanmayan mı var sankı bızım gıbı memurlar harıcınde.kıme sıkayet edersen et hıc bısey yapmıyorlar cunku hepsı bırbırının akrabası.bız lojmanda değiliz cnm.ama burama kadar geldı artık acayıp canımı sıkıyo bu kesıntıler neysekı 19 ocakta kısmetse ıst donuyorum sabır cekıyorum resmen

ya ben bıde bu kadar arastırmaya kesın erkek dıye gerılırken tepesi taklak gelecem ona korkuyom. eşime diyom ben bu yola baş koydum.

ben de o kadar uğraşırken beyefendi sipariş verir gibi iyi araştır da erkek olsun der dururdu. sonra kaza kurbanı oldum. bir de o gayet rahat uykuya dalardı ben se pc başında sabaha kadar araştırma yapardım. ama yine onun dediği oldu. ne diyeyim şu erkek milleti kadar şanslı millet yok

utanarak söylüyorum ama günde 3 taneye doktorum izin verdi. içmesen iyi olur ama 3 ü geçme dedi. ben de kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve gece yatmadan 1 tane içiyorum. daha doğrusu sigarayı yakıyorum ya sinirlenip hemen söndürüyorum toplasam 1 tane bile içmiyorum sayılır.

aayyy kıyamam kız ben işallah benim kocamada nasip eder yüze allahım oğlan bebek

cnm içmesen cok iyi olur tabiki ama tiryakilik cok farklı ,hastalık hamilelik dinlemiyor galiba.
bazı tiryakiler hamilelikte sigaradan tiksinirlermiş.sende de olsaydı keşke

nisan kız bebegin olsaydı eşine kızarmıydın hep senin yüzünden yöntemelri deneyeemedim diyee
yada keşke deneseydim dermiydin
yoo kızmazdım ya ben zaten 2 taneden fazla çocuk istemediğim için cinsiyetin o kadar çokta önemi yoktu ki. ama annem için tüm yöntemleri denemek isterdim. annem hep --insanlara bakıyorum herkesin 1 kız 1 erkek Allah bana 1 tane vermedi inşallah size verir -- demesi beni hep üzerdi. Allah belkide onun dualarını kabul etti bilmiyorum. ablalarımın da hepsinin 1 kız 1 erkek çocuğu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…