- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.581
yoo kızmazdım ya ben zaten 2 taneden fazla çocuk istemediğim için cinsiyetin o kadar çokta önemi yoktu ki. ama annem için tüm yöntemleri denemek isterdim. annem hep --insanlara bakıyorum herkesin 1 kız 1 erkek Allah bana 1 tane vermedi inşallah size verir -- demesi beni hep üzerdi. Allah belkide onun dualarını kabul etti bilmiyorum. ablalarımın da hepsinin 1 kız 1 erkek çocuğu var.
kaçak kullanmayan mı var sankı bızım gıbı memurlar harıcınde.kıme sıkayet edersen et hıc bısey yapmıyorlar cunku hepsı bırbırının akrabası.bız lojmanda değiliz cnm.ama burama kadar geldı artık acayıp canımı sıkıyo bu kesıntıler neysekı 19 ocakta kısmetse ıst donuyorum sabır cekıyorum resmen
evet görmüştün eklede bakayım başroldeki hatuna
görümcem di. ama biz artık görüşmüyoruz onlarla. eşimi çok dolandırdılar. k.peder sürekli eşime duygu sömürüsü yapıp para istiyordu meğer oğluyla kızına ev yaptırıyormuş adi adam. eşim de ilişkisini kesti. yani hamile olduğumu falan bilmiyorlar. belkide duymuşlardır çünkü eşimin teyzesine söylemiştik.senin eltinmiydi görümcenmiydi sana cinsiyet konusunda laf sokuyordu.oglun olacagını duydugunda tepkisi ne oldu:)
Nisandakar keske onlarida hic icmesen canim bende hamile oldugumu ögrenir ögrenmez kesmistim bir hafta cok gec uyuyordum cok etkilenmistim (2 günde 1 paket bitirirdimm normalde ) oglum 2 yas 3 aylik ve bu ayin sonunda 3 sene olacak cok mutluyum birakip tekrar baslamadigim icin..
:89::89:
psikolojisi bozuluyor insanın değil mi? biz de lojmanda değildik su gelir elektirik olmaz, elektrik gelir su olmazdı. çamaşırı makineden çıkarırdım bari elimde yıkayayım diye kokacak diye. bu seferde su kesilirdi. damacanadaki suyla çamaşırı yıkardım. su gelsin ya da elektirik gelsin diye beklesem biliyorsun yazın aşırı sıcak oluyor çamaşır kokar. ev zaten pis pis kokardı hoş bu ev de acaip lağım kokuyor ama şükür bizde bu yaz tayinciyiz.
Biz niğde ya da konya istiyoruz. niğdeden ev aldık orası olursa kira sorunumuz olmaz. konyada ise ablam teyzem var. sürekli gurbette olunca insan yakınında bir akrabası olsun istiyor.hadi cnm hayırlısı ıle sızde kurtulun inş.bizde bu ayın sonunda kısmetse ıstanbula tayınımız cıktı gıdıcez inş.sız nereye ıstıyorsunuz tayınınızı?
canım tahmin ettiğim gibi hoş bir bayanmışsın. nazar değmesin. kaldır kız resmi gözlerine nazar değecek.nisancım ben seni msn den görmüştümmm
sen beni görmedin dimi???
seni ekliyorum listemeee cnm
Biz niğde ya da konya istiyoruz. niğdeden ev aldık orası olursa kira sorunumuz olmaz. konyada ise ablam teyzem var. sürekli gurbette olunca insan yakınında bir akrabası olsun istiyor.
bu arada sizinde tayininiz hayırlı olsun. istanbulu kendiniz mi istediniz yoksa istek dışımı geldi.
nisancım resim yorumun için tşkler cnm
kızlar cıkıyorum ben eşimin 1 pantolonunu ütüleyip yatcamm
yarın temizlik yapcam cok giremem ,sabah gelenler fazla konuşmayın heee
birşey değil canım.nisancım resim yorumun için tşkler cnm
kızlar cıkıyorum ben eşimin 1 pantolonunu ütüleyip yatcamm
yarın temizlik yapcam cok giremem ,sabah gelenler fazla konuşmayın heee
kendimiz istedik bizimde orda evimiz var kayınvalıdemler gorumcemler kızkardesım ıstanbulda.inş sizinde gonlunuzdekı yer olur cnm.
evinizin olmasına sevindim kira açısından. inşallah eviniz kızkardeşine yakın, k.valide ve görümcene uzaktır :)
aslında hiç içmem ama eşim içince canım istiyor. oda pencereden falan üfürüyor dumanı ama yine de kokusu geliyor. içeyim ben de diye yakıyorum sonran sinirlenip söndürüyorum. yarın perdeleri falan yıkayacağım sonra da tüm kül tablalarını çöpe atıp eşimin eve sigarayla girmesini yasaklayacağım. başka türlü olmayacak doğumdan önce eve sigara girişini engellemem lazım.Nisandakar keske onlarida hic icmesen canim bende hamile oldugumu ögrenir ögrenmez kesmistim bir hafta cok gec uyuyordum cok etkilenmistim (2 günde 1 paket bitirirdimm normalde ) oglum 2 yas 3 aylik ve bu ayin sonunda 3 sene olacak cok mutluyum birakip tekrar baslamadigim icin..
:89::89:
yok tatlım ya ben gorumcelerımı cok sevıyorum keske yakın olsak ama onlar baska semtteler ne yazıkkı.kayınvalıdemınde bı zararı yok kadıncagızın.bakalım yenı bır ev almayı dusunuyoruz nereye yakın olur bılemem artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?