bebek cinsiyet belirleme..

senin eltinmiydi görümcenmiydi sana cinsiyet konusunda laf sokuyordu.oglun olacagını duydugunda tepkisi ne oldu:)

psikolojisi bozuluyor insanın değil mi? biz de lojmanda değildik su gelir elektirik olmaz, elektrik gelir su olmazdı. çamaşırı makineden çıkarırdım bari elimde yıkayayım diye kokacak diye. bu seferde su kesilirdi. damacanadaki suyla çamaşırı yıkardım. su gelsin ya da elektirik gelsin diye beklesem biliyorsun yazın aşırı sıcak oluyor çamaşır kokar. ev zaten pis pis kokardı hoş bu ev de acaip lağım kokuyor ama şükür bizde bu yaz tayinciyiz.

senin eltinmiydi görümcenmiydi sana cinsiyet konusunda laf sokuyordu.oglun olacagını duydugunda tepkisi ne oldu:)
görümcem di. ama biz artık görüşmüyoruz onlarla. eşimi çok dolandırdılar. k.peder sürekli eşime duygu sömürüsü yapıp para istiyordu meğer oğluyla kızına ev yaptırıyormuş adi adam. eşim de ilişkisini kesti. yani hamile olduğumu falan bilmiyorlar. belkide duymuşlardır çünkü eşimin teyzesine söylemiştik.

Nisandakar keske onlarida hic icmesen canim bende hamile oldugumu ögrenir ögrenmez kesmistim bir hafta cok gec uyuyordum cok etkilenmistim (2 günde 1 paket bitirirdimm normalde ) oglum 2 yas 3 aylik ve bu ayin sonunda 3 sene olacak cok mutluyum birakip tekrar baslamadigim icin..
:89::89:

maşallahh cok iyi bırakmışsın tebrikler cnm
bende yazın bırakmıştım hamilelik planım oldugu için.

hadi cnm hayırlısı ıle sızde kurtulun inş.bizde bu ayın sonunda kısmetse ıstanbula tayınımız cıktı gıdıcez inş.sız nereye ıstıyorsunuz tayınınızı?

hadi cnm hayırlısı ıle sızde kurtulun inş.bizde bu ayın sonunda kısmetse ıstanbula tayınımız cıktı gıdıcez inş.sız nereye ıstıyorsunuz tayınınızı?
Biz niğde ya da konya istiyoruz. niğdeden ev aldık orası olursa kira sorunumuz olmaz. konyada ise ablam teyzem var. sürekli gurbette olunca insan yakınında bir akrabası olsun istiyor.

bu arada sizinde tayininiz hayırlı olsun. istanbulu kendiniz mi istediniz yoksa istek dışımı geldi.

Son düzenleme:
nisancım resim yorumun için tşkler cnm

kızlar cıkıyorum ben eşimin 1 pantolonunu ütüleyip yatcamm
yarın temizlik yapcam cok giremem ,sabah gelenler fazla konuşmayın heee

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimiz istedik bizimde orda evimiz var kayınvalıdemler gorumcemler kızkardesım ıstanbulda.inş sizinde gonlunuzdekı yer olur cnm.

bende cıkayım kızlar bıseyler atıstırayım yrn oruc tutayım.zaten sabah namazına kalkıcam 3 saat uyuyayım bari.elekrığımız olursa yrn gorusuruz

yok tatlım ya ben gorumcelerımı cok sevıyorum keske yakın olsak ama onlar baska semtteler ne yazıkkı.kayınvalıdemınde bı zararı yok kadıncagızın.bakalım yenı bır ev almayı dusunuyoruz nereye yakın olur bılemem artık hayırlısı
evinizin olmasına sevindim kira açısından. inşallah eviniz kızkardeşine yakın, k.valide ve görümcene uzaktır :)

aslında hiç içmem ama eşim içince canım istiyor. oda pencereden falan üfürüyor dumanı ama yine de kokusu geliyor. içeyim ben de diye yakıyorum sonran sinirlenip söndürüyorum. yarın perdeleri falan yıkayacağım sonra da tüm kül tablalarını çöpe atıp eşimin eve sigarayla girmesini yasaklayacağım. başka türlü olmayacak doğumdan önce eve sigara girişini engellemem lazım.

yani ev de sigara görmesem istemiyor canım

iyi bari k.validesinden görümcesinden sıkıntısı olmayan biri olduğun için çok sevindim. ben de çıkayım. kızım erken uyanıyor. sana da iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…