bebek cinsiyet belirleme..

ay cnm cok sevındım sagol ınss tutar rabbım tum dıleyen ve ısteyenlere nasıp esın ınsssss....

Oglana bir kardes mi??!! Biz en az iki kardes daha dusunuyoruz bundan sonra Rabbim saglikla verirse..

cnm massallah byuk aıleyı bende cok severım belkım bı oglum olursa bende yaparmıyım dusunmeye basladım tekraryalnız kalmasın demı ama

teşekkür ederim nisan. aslında doktorum minoset alabilirsin demişti ama cesaret edemiyorum işte. yatıp dinlenerek geçmesini bekliyorum.

çok geçmiş olsun cnm. sanırım nazlı bir bebek olacak. kendine çok dikkat et. fazla ayakta kalma . yat istirahat et. tekrar geçmiş olsun.

KIZLAARRR HEPİNİZE GÜNAYDIIINLAAARRR

Haskena kız vallah sana yemin bu muhabbetleri yaparken içimden geçti ah şimdi bide Haskenam olacaktı burda iyice kopmuştuk dedim kendi kendime

canım çok geçmiş olsun Rabbim büyük herşeyde bir hayır vardır sabret o neylerse güzel eyler bu günler geçecek çok mutlu olacaksınız bebişinle inşaAllah

SURUP YOKSA VICKSIN KREMINI MALUM YERIMIZE SURSEK YANA YANA

:

deluuuuu

Ay bu kız çok fena yaa beni çok güldürüyo her yerde bi neşe kaynağı olurya burdakide ezel işte
canımsııınn yaaa siz iyi ki varsınız vallah ben sizin varlığınızla böyle neşeli oluyorum

Ezellll napıyosun kız test yaptınmı ????

:
iyiyim canikoom benimmm sen napıyosun bakimmm deneme bir ki kutu kutu pense elmamı yerse haaammm yaptınız mı
yok bacımm ben test yapmadım dün akşam düşündüm test almayı amaaan dedim dur bekle biraz kaç aylıksın bu akşam alırım ama artık yoksam çatlicammm

ezel gecmısı okuyup muzıplık pesındedır kesınnnn

eee kanı kaynıyo nede olsa genç hanımmmm

adım çıkmış dokuza inmez sekizeeee aaaaa geçmişi okumayayımda cahalmı kalayııım

Son düzenleme:
ne oldu bülbüller sustunuz birden :86:

ince işlerimiz vardı onu hallettim :)))
kız blbül dedinde dün akşam rüyamda eminönü gibi bi yerdeymişim kuşların hepsi yem yiyoduuuu
benimde elimde güvercin kuşum var onu elimden bırakıyorum oda gidiyor yem yemeye başlıyor onu izliyorum çok etkilendimmm rüyamdan himalia olsaydı yorumlardı (

akşamda bişey oldu yoksa kuşu yolladıkmı kız

ne oldu bülbüller sustunuz birden :86:

cnm sabah ısı ortalıgı topluyommm

vlla ezelcım bugunlerını cok guzel degerlendır cnm

yarın bebısler oldumu ınan cok zorlasıyo hayattttttt

rabbım gene acılarını gostermesın ınsss

Son düzenleme:

ayyyyyyyyy çok güldüm nisannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…