- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.601
ay cnm cok sevındım sagol ınss tutar rabbım tum dıleyen ve ısteyenlere nasıp esın ınsssss....bernilcim benim kızda tutuyor canım bu kan yenileme olayı, altında yatan mantığı anlamış değilim bu yöntemin o ayrıda.
bu yöntemde şu andan 2012'nin senin doğduğun aya kadar erkek olacağı sonucu çıkıyor. çünkü o tarihe kadar en son eşinin kanı yenilenmiş olcak sonrasında ise senin kanın yenileneceği için kız olma şansı artacak anlatabildim mi?
Oglana bir kardes mi??!! Biz en az iki kardes daha dusunuyoruz bundan sonraRabbim saglikla verirse..
Bernil yöntemleri öğrendin tabi oğlanada kardeş yaparsın artık
ay cnm ınssssssss yaaaaa
keske olsada kardesı keyfe keder dusunsek cnmmmm
nisancım resim yorumun için tşkler cnm
kızlar cıkıyorum ben eşimin 1 pantolonunu ütüleyip yatcamm
yarın temizlik yapcam cok giremem ,sabah gelenler fazla konuşmayın heee
Ezellll napıyosun kız test yaptınmı ????
Bengüyüde merak ediyom nooldu acaba :97:
ezel gecmısı okuyup muzıplık pesındedır kesınnnn
boncuk geçmişi okudum fazla giremiyosun sende...inşallah en kısa sürede bu bulantıların biter...
gwert hamileymiş..Allah tamamına erdirsin..
berre10 baş ağrıları ben ilk hamileliğimde 2 ay çektim..bence doktora git ve hafifi de olsa ağrı kesici kullan...
orislat az vaktin kalmış zaten öğrenirsin arkadaşım..Allah gönlündekini versin.
hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..
arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
eşim terfi etti genel koordinatör olduu:)))maaşımızada baya güzel bi zam geldi.miktarı sölemeyim
Allah herkese nasip etsinnn.emeklerinin karşılıgını almak cok güzell
ama şuda bir gercek.her başarılı erkegin arkasında bi kadın vardırr .hemen kendimede bi pay cıkardımm
elaraaaa gözün aydın cnm. rabbim yüzünüzü güldürmüş, daha iyi derecelere inşallah.
tabiki her başarılı erkeğin arkasında mutlaka BAŞARILI bir kadın vardır. gözün aydın canım.
berracım nasıl oldun tatlım gectımı basının agrısı??
geçmişi okudum. ancak cvp yazabildim. sağol bernilcim. bugün iyiyim. şimdilik ağrım yok. sen nasılsın cnm ?
bu arada herkese günaydın. nasılsınız kızlar ?
Kiz bi ciktim isimi yapip ,kizimi almaya gittim almis basinizi gitmissiniz komedi dükkanina ya ama haksizlik bu neden kacirdimki ben bu muhabetti Ezel özlemistik kiz senin espirilerini iyiki varsin yasi kücük zekasi büyük bacimiz bizim
Amin canim dolsun artik bizim kutularda degil mi ama kiz yeni parolamiz bu olsun
arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
SURUP YOKSA VICKSIN KREMINI MALUM YERIMIZE SURSEK YANA YANA
:
canımsııınn yaaa siz iyi ki varsınız vallah ben sizin varlığınızla böyle neşeli oluyorumAy bu kız çok fena yaa beni çok güldürüyo her yerde bi neşe kaynağı olurya burdakide ezel işte
iyiyim canikoom benimmm sen napıyosun bakimmm deneme bir ki kutu kutu pense elmamı yerse haaammm yaptınız mıEzellll napıyosun kız test yaptınmı ????
:
ezel gecmısı okuyup muzıplık pesındedır kesınnnn
eee kanı kaynıyo nede olsa genç hanımmmm
ne oldu bülbüller sustunuz birden :86:
ne oldu bülbüller sustunuz birden :86:
cnm sabah ısı ortalıgı topluyommm
vlla ezelcım bugunlerını cok guzel degerlendır cnm
yarın bebısler oldumu ınan cok zorlasıyo hayattttttt
rabbım gene acılarını gostermesın ınsss
benim ki de sadece --bu gün hangi yöntemleri öğrendin demekle kalıyordu sonra da pc başına geçip miskin miskin gittigidiyorda balık yemlerine bakıp sonra da akvaryumundaki balıkları çiftleştirme yöntemlerini araştırıyordu. bir türlü balıklarını doğurtamadı ama. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?