- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.621
cnm sabah ısı ortalıgı topluyommm
vlla ezelcım bugunlerını cok guzel degerlendır cnm
yarın bebısler oldumu ınan cok zorlasıyo hayattttttt
rabbım gene acılarını gostermesın ınsss
canım yöntemlerden hep bahsedildi arada geçmişi okursan görürsünkızlarr dünde sormuştum ama sanırım sorum atlatıldı şu cinsiyet tahmin yönteminden biraz bahsedebilirmisiniz rica etsem?
hepinize günaydın kızlarrrr........
ince işlerimiz vardı onu hallettim :)))
kız blbül dedinde dün akşam rüyamda eminönü gibi bi yerdeymişim kuşların hepsi yem yiyoduuuu
benimde elimde güvercin kuşum var onu elimden bırakıyorum oda gidiyor yem yemeye başlıyor onu izliyorum çok etkilendimmm rüyamdan himalia olsaydı yorumlardı(
akşamda bişey oldu yoksa kuşu yolladıkmı kız
günaydınnn canım hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik
sanada günaydın cnm........# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..
Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum
# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..
Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum
saol cnm valla ben bu hamileliğiden bişi anlamadım...ayaktamı çok duruyorum hiç bişi hissetmiyorum desem yeri var ne kıpırtı ne bişi kızımda hep hissettirdi kendini buda tam tersi insanınıda aklına kötü şeyler geliyo25 ocakta randevum daha çok var
günaydın canım aynen bugün kafamı bile taşıyamıyorum.Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum
sanada günaydın cnm........
saol canım,nasıl gidiyor hamilelik?
hoşbulduk ezelcim,ne var ne yok :)))günaydınnn bengüü hoşgeldiiinnn
canım her hamilelik farklı oluyormuş işteeee yaa böyle kuruntularla canınızı sıkmayın o kutusundan bir çıksın da o zaman ananı ağlatıcak senin
saol canım,nasıl gidiyor hamilelik?
günaydın cnm kalk şöyle bi sirkilen bi kahve yappp güzel bi şarkı aç azcık toparlarsın kendini hadi bakemmm topikin sana ihtiyacı var gızzzz...
iyi gidiyo inş. bi doktora gitsem içim rahatlıcak biraz....
cinsiyetini öğrenmeye az kaldı dimi :))) hadi hayırlısı
kızlar şu gebelik testinde ikinci çizgi bantın altından belli olması normal bi durum mu
Canim bu ay deneme yapacam diye kahveyi biraktim biraz oyalanayim olmazsa spora giderim iki pedal cevirdimmi belki düzelirim......
hoşbulduk ezelcim,ne var ne yok :)))
inş. sağlıklı bi şekilde gelsinde artık başka temennisi olmuyo inan...sen neler yaptın aldınmı test yapcanmı bugün....jookkkkk meraklandım gızzz....geliyomu yoksa kızancıklar......
kızlar şu gebelik testinde ikinci çizgi bantın altından belli olması normal bi durum mu
ne yaptın canım anlatsana varmı bi gelişme
bantın altından derken nasıl baktın ???
kız sen hamilesinnnn bence
hoşgeldiinnn büyük fıstıkkk esmer bomba Allahım sana kötü olmak hiiiç yakışmıyorrr sen hep iyi ol tatlımm benimmm
bu sabah tekrar yaptım.sanki negatifte ama hani bant ıslanıyorya ikinci çizgi çok silik görünüyor bantın altında gibi.böyle görünmesi normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?