bebek cinsiyet belirleme..

cnm sabah ısı ortalıgı topluyommm

vlla ezelcım bugunlerını cok guzel degerlendır cnm

yarın bebısler oldumu ınan cok zorlasıyo hayattttttt

rabbım gene acılarını gostermesın ınsss

evet haklısın vallah işte bende şımarıklığın son haddindeyim kocam her gece şımarıklığa hiç doymuyorsun diyor şımarık veletler doğurmadan ben şımarayım napayım zira benden şımarığın alası çıkar

kızlarr dünde sormuştum ama sanırım sorum atlatıldı şu cinsiyet tahmin yönteminden biraz bahsedebilirmisiniz rica etsem?
canım yöntemlerden hep bahsedildi arada geçmişi okursan görürsün

hepinize günaydın kızlarrrr........

günaydınnn canım hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik

civciv çıkacak kuş çıkacak civ civ çıkacak kuş çıkacaaakk

kız kesin kesiiinnn uçurdunuz siz kuşuuuuuuuu

günaydınnn canım hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik

saol cnm valla ben bu hamileliğiden bişi anlamadım...ayaktamı çok duruyorum hiç bişi hissetmiyorum desem yeri var ne kıpırtı ne bişi kızımda hep hissettirdi kendini buda tam tersi insanınıda aklına kötü şeyler geliyo 25 ocakta randevum daha çok var

# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..
sanada günaydın cnm........

Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum

günaydın cnm kalk şöyle bi sirkilen bi kahve yappp güzel bi şarkı aç azcık toparlarsın kendini hadi bakemmm topikin sana ihtiyacı var gızzzz...

# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..

günaydınnn bengüü hoşgeldiiinnn

Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum

hoşgeldiinnn büyük fıstıkkk esmer bomba Allahım sana kötü olmak hiiiç yakışmıyorrr sen hep iyi ol tatlımm benimmm

canım her hamilelik farklı oluyormuş işteeee yaa böyle kuruntularla canınızı sıkmayın o kutusundan bir çıksın da o zaman ananı ağlatıcak senin

canım her hamilelik farklı oluyormuş işteeee yaa böyle kuruntularla canınızı sıkmayın o kutusundan bir çıksın da o zaman ananı ağlatıcak senin

inş. sağlıklı bi şekilde gelsinde artık başka temennisi olmuyo inan...sen neler yaptın aldınmı test yapcanmı bugün....jookkkkk meraklandım gızzz....geliyomu yoksa kızancıklar......

sanada günaydın cnm........
günaydın cnm kalk şöyle bi sirkilen bi kahve yappp güzel bi şarkı aç azcık toparlarsın kendini hadi bakemmm topikin sana ihtiyacı var gızzzz...

Canim bu ay deneme yapacam diye kahveyi biraktim biraz oyalanayim olmazsa spora giderim iki pedal cevirdimmi belki düzelirim......

hoşbulduk ezelcim,ne var ne yok :)))

iyi canım çok şükür keyfim yerinde bomba gibiyim Allah daim etsin sanki bişeyler var gibi hissediyorum

inş. sağlıklı bi şekilde gelsinde artık başka temennisi olmuyo inan...sen neler yaptın aldınmı test yapcanmı bugün....jookkkkk meraklandım gızzz....geliyomu yoksa kızancıklar......

kızancıklarmı kız Allahmı söylette nedir ikiz olurmuş bide

kızlar şu gebelik testinde ikinci çizgi bantın altından belli olması normal bi durum mu

nasıl yani ben anlamadım bant derken çubuk şeklinde testlerden mi seninki kaset test al yap istersen onlar daha kolay kullanımlı daha iyi anlaşılır oluyor

hoşgeldiinnn büyük fıstıkkk esmer bomba Allahım sana kötü olmak hiiiç yakışmıyorrr sen hep iyi ol tatlımm benimmm

Ay tatli kusum benim galiba bu ara kahveyi biraktim ondan midir nedir koltuktan kalkasim yok vucudum acilen kafein istiyor yada spor........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…