bebek cinsiyet belirleme..

günaydın canım aynen bugün kafamı bile taşıyamıyorum.

Kiz sende hamilelik olabülürde bende ne var acaba..........

iyi canım çok şükür keyfim yerinde bomba gibiyim Allah daim etsin sanki bişeyler var gibi hissediyorum
kızancıklarmı kız Allahmı söylette nedir ikiz olurmuş bide

AMIN INSAALLAH RABBIM SANA IKI PIPILIYI BIRDEN VERSIN:::::::

naber nasılsın canım
temiz hava al iyi gelir

Umutcugum bacim temiz havayi kim kaybetmiste ben bulayim burada su anki havayi anlatayim sana karanlik sisli ve kasvetli galiba biraz spor yapsam iyi olacak birde kacamak bir kahve keyfi.....

bengü kesin hamilesin bak kalıbımı basarııııııııımmm hatta Elara'nında kalıbını basarııııımmm
kesin kesin hamilesinnnn

negatif olduğunda hiç bişey görünmüyor mu?siz de yapmışmıydınız?

cnm negatif oldugunda sadece koyu tek çizgi cıkar
ikinci çizgi cok silikte cıksa pozitif anlama geliyor
zaten o testler idrardaki hamilelik hormonu hcg nin olup olmadıgını göstermeye yarıyor.
hcg hormonu yeni salgılanmaya başladıysa testte silik cizgi cıkar
deger yüklsdikce çizgi rengide koyulaşır

günayyyydınnn kızlarrr süpersiniz gene valla sayfalar almış başını gitmişş.ben bi geçmişe doğru yolculuk yapıyım.öptüm hepinizii.ezellll hamilesin canım yaa çok sevindim inan.ben de senden gaza gelip test yapıcam adet tarihlerimiz aynı sende silikte olsa çıktıysa bende de çıkarmı ayyy inşallah.

# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..
gunaydın cnmm valla bencede hamılesın

hadı gozun aydın rabbım saglıcakla kucagına

almayı nasıp etsın ınsss
Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum

cnm ya hydr neyın var

bence kahvede az ıc bak asıdıkmıs cnm

günaydın kızlar.temizlik yapıyom mola verdim.
gunaydın cnm kolay gelsın

bende dun yaptım valla bugun ustden supurcem bı

Kiz sizler zayif hatunlarsiniz en iyisi gelin benim kalibimi basalim .........

bastıımm seniiii gittiiiiiiiiiii

kız sizi Allah mı söyletiyorrr o bengü bengüüüüüüüü ama inşaAllah bende hamileyimdir yaaa

anaaammmm çok mu seviyorsun kız kahveyi kıyamam sana çaktırma al bir yumudum :126:

He kiz sabah 2 fincan icmeden kendime gelemiyom benim vucut kafeinsizlige 1 hafta dayanabildi isyan bayragini acti galiba

günaydın kızlar.temizlik yapıyom mola verdim.

Hay MASALLAH kiz on parmakta on marifet var bu hatunda ev temizliyo,ütü yapiyo,bize laf yetistiriyo kizina bakiyo en önemliside Kocasinida genel koordinatör yapiyo .....

Kiz testi yapan Ezel degil Bengu sen takviyeleri de böyle yaparsan isin var senin ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…