- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.641
bu sabah tekrar yaptım.sanki negatifte ama hani bant ıslanıyorya ikinci çizgi çok silik görünüyor bantın altında gibi.böyle görünmesi normal mi ?
Ay tatli kusum benim galiba bu ara kahveyi biraktim ondan midir nedir koltuktan kalkasim yok vucudum acilen kafein istiyor yada spor........................
hamilesiiiiiiiiiiiiiiinnn kesin kesin kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
canım çok silikte olsa demekki var bişey yoksa hiç belli olmazdı
günaydın canım aynen bugün kafamı bile taşıyamıyorum.
iyi canım çok şükür keyfim yerinde bomba gibiyim Allah daim etsin sanki bişeyler var gibi hissediyorum
kızancıklarmı kız Allahmı söylette nedir ikiz olurmuş bide
naber nasılsın canım
temiz hava al iyi gelir
bu sabah tekrar yaptım.sanki negatifte ama hani bant ıslanıyorya ikinci çizgi çok silik görünüyor bantın altında gibi.böyle görünmesi normal mi ?
negatif olduğunda hiç bişey görünmüyor mu?siz de yapmışmıydınız?
günaydın kızlar.temizlik yapıyom mola verdim.
bengü kesin hamilesin bak kalıbımı basarııııııııımmm hatta Elara'nında kalıbını basarııııımmm
kesin kesin hamilesinnnn
benim yaptıklarımda direk tek çizgiydi silik milik görmedim ben
ezel hergün yapıyo ona sor bide
cnmm ikinci çizgi silikte olsa pozitf demektir.yani hamişsinn:))
cok sevindim hayırlı olsun cnmmm
elaracım ama çok silik ben negatif sandım,hani ıslanıyorya,alttan o görünüyor dedim içimden.dün de böyleydi.ben yok saydığım için size söylemedim.
gunaydın cnmm valla bencede hamılesın# _eZeL_+
# firegirl986
# BerniL
# berra10
# tlyonl2009
günaydın kızlar..
Günaydin fistiklar nasilsiniz ben bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve nedeninide bilmiyorum
gunaydın cnm kolay gelsıngünaydın kızlar.temizlik yapıyom mola verdim.
Kiz sizler zayif hatunlarsiniz en iyisi gelin benim kalibimi basalim .........
günayyyydınnn kızlarrr süpersiniz gene valla sayfalar almış başını gitmişş.ben bi geçmişe doğru yolculuk yapıyım.öptüm hepinizii.ezellll hamilesin canım yaa çok sevindim inan.ben de senden gaza gelip test yapıcam adet tarihlerimiz aynı sende silikte olsa çıktıysa bende de çıkarmı ayyy inşallah.
anaaammmm çok mu seviyorsun kız kahveyi kıyamam sana çaktırma al bir yumudum :126:
günaydın kızlar.temizlik yapıyom mola verdim.
günayyyydınnn kızlarrr süpersiniz gene valla sayfalar almış başını gitmişş.ben bi geçmişe doğru yolculuk yapıyım.öptüm hepinizii.ezellll hamilesin canım yaa çok sevindim inan.ben de senden gaza gelip test yapıcam adet tarihlerimiz aynı sende silikte olsa çıktıysa bende de çıkarmı ayyy inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?