bebek cinsiyet belirleme..

benim yaptıklarımda direk tek çizgiydi silik milik görmedim ben
ezel hergün yapıyo ona sor bide

Canim negatifte sadece kontrol cizgisi cikar eger iki cizgide varsa cizgi silikte olsa hormonlarda oynama var denmektir yani yeni bir tutunma olabilir 28 .sindeki tutumu kiz yoksa hadi INSAALLAH....

bende gebelik testlerinde hiiiiiiiççç görmedimmmm ovülasyon testlerinde gördüm ama gebelik noooo no noooooo hamile hamileee hamilee

cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar sanırım geliyor bebiş hayırlısıyla

bengu bak burda örnekleri var.bunlar pozitif sonuclarrr
seninkide mi böle

Eklentiler

• $HZMZSFCA5537YCCAYJR9DACAM1TB88CAC105RNCA05WY1HCANHTDAYCA5NCG0OCAVQVTJ6CAJGEPQPCA3RX6LRCAQQJZ...webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $gebelik-test-sonuclari_775189.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar sanırım geliyor bebiş hayırlısıyla

bengücüm inşaAllah canım yaaa senin adına çok mutluyum vallah bol bol dua etmeye başla Rabbim gönlündekini nasip etsin hamile kalındığında yapılacak duaları yap çok mutluyum çok mutluyum Rabbim daim etsin

bak mesela ilk resimdeki üst kızımdaki pembe çizgili olandan en sonuncusu yok belli belrsiz ikinci cizgisi
buna ragmen pozitifff sonuc.senindekidemi öle yoksa dahamı belirgin.

cnm ya hydr neyın var
bence kahvede az ıc bak asıdıkmıs cnm

Evet ya onun icin son hafta hic icmedim ama alismis kudurmustan beter hesabi canim cekti birde hava cok kasvetli ya girip yataga direk uyuyasi geliyor insanin.......

bastıımm seniiii gittiiiiiiiiiii

kız sizi Allah mı söyletiyorrr o bengü bengüüüüüüüü ama inşaAllah bende hamileyimdir yaaa

Oy oy oy bacim bu iki gündür ayri bir güzellik var sende kutu mutu bastim felan senin ufaklik orta kati kiraladi herhalde ............................Bu ne mutluluk ...................??????

bastıımm seniiii gittiiiiiiiiiii

kız sizi Allah mı söyletiyorrr o bengü bengüüüüüüüü ama inşaAllah bende hamileyimdir yaaa
hadi yaaa neyse malum oldu diyelim şekerim

kız ne bileyim bi geçmişi oku bi sonrasını oku arada gözüme takılanlara cevap ver bi yandan iş yap ayol kafa mı kaldı ben de
ben varya kız diye 2 erkek daha doğururum bu gidişle

kızlar ben akşam şöle bir düşündüm sanki benim hiç oğlum olmayacak gibi hissettim ya en güzeli bu işe hiç kalkışmamak gaaliba çok tırsıyorum ben insanın iki sonuca hazırlıklı olması gerek ben galiba hazır değilim bana çok dua edin allah ferahlık versin die

Hay MASALLAH kiz on parmakta on marifet var bu hatunda ev temizliyo,ütü yapiyo,bize laf yetistiriyo kizina bakiyo en önemliside Kocasinida genel koordinatör yapiyo .....
.

cnmm tşklerr ben cok tezcanlı biriyimdir.elim cok hızlı ve pratiktir.ev işlerini yapmak zor olmuyor bana yani.
kızımda cok uysaldırr ,eşiminde hiç bi kötü Alışganlıgı yoktur,beni hiç kırmaz Allahda ona mükafatını veriyor diye düşünüyorum:)

kız evet bende hissediyorum var bende bişeyler ay bana bir haller oluyor ayooll

41 kere maşallah cnm yaaa. ne güzel bir evliliğin var. rabbim herkese böyle hayırlı eş ve evlilik nasip etsin.

yawwww bu test cihazı ne ilginç allah allah
sabahki testimde bi dünya ot var ne ilginçççç olmaması lazım yumurtlama dönemim bitti benim
akşam yediklerimizlemi alakalıdır nedir yaaaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…