- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.661
elaracım ama çok silik ben negatif sandım,hani ıslanıyorya,alttan o görünüyor dedim içimden.dün de böyleydi.ben yok saydığım için size söylemedim.
benim yaptıklarımda direk tek çizgiydi silik milik görmedim ben
ezel hergün yapıyo ona sor bide
Canim negatifte sadece kontrol cizgisi cikar eger iki cizgide varsa cizgi silikte olsa hormonlarda oynama var denmektir yani yeni bir tutunma olabilir 28 .sindeki tutumu kiz yoksa hadi INSAALLAH....
bende gebelik testlerinde hiiiiiiiççç görmedimmmm ovülasyon testlerinde gördüm ama gebelik noooo no noooooohamile hamileee hamilee
cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar sanırım geliyor bebiş hayırlısıylacnm negatif oldugunda sadece koyu tek çizgi cıkar
ikinci çizgi cok silikte cıksa pozitif anlama geliyor
zaten o testler idrardaki hamilelik hormonu hcg nin olup olmadıgını göstermeye yarıyor.
hcg hormonu yeni salgılanmaya başladıysa testte silik cizgi cıkar
deger yüklsdikce çizgi rengide koyulaşır
cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar sanırım geliyor bebiş hayırlısıyla
bengu bak burda örnekleri var.bunlar pozitif sonuclarrr
seninkide mi böle
cnm ya hydr neyın var
bence kahvede az ıc bak asıdıkmıs cnm
bastıımm seniiii gittiiiiiiiiiii
kız sizi Allah mı söyletiyorrr o bengü bengüüüüüüüüama inşaAllah bende hamileyimdir yaaa
hadi yaaa neyse malum oldu diyelim şekerimbastıımm seniiii gittiiiiiiiiiii
kız sizi Allah mı söyletiyorrr o bengü bengüüüüüüüüama inşaAllah bende hamileyimdir yaaa
He kiz sabah 2 fincan icmeden kendime gelemiyom benim vucut kafeinsizlige 1 hafta dayanabildi isyan bayragini acti galiba
Hay MASALLAH kiz on parmakta on marifet var bu hatunda ev temizliyo,ütü yapiyo,bize laf yetistiriyo kizina bakiyo en önemliside Kocasinida genel koordinatör yapiyo .....
Kiz testi yapan Ezel degil Bengu sen takviyeleri de böyle yaparsan isin var senin ..............
bengu bak burda örnekleri var.bunlar pozitif sonuclarrr
seninkide mi böle
en sağda silik olan varya elaracım öyle işte.
Hay MASALLAH kiz on parmakta on marifet var bu hatunda ev temizliyo,ütü yapiyo,bize laf yetistiriyo kizina bakiyo en önemliside Kocasinida genel koordinatör yapiyo .....
.
en sağda silik olan varya elaracım öyle işte.
Evet ya onun icin son hafta hic icmedim ama alismis kudurmustan beter hesabi canim cekti birde hava cok kasvetli ya girip yataga direk uyuyasi geliyor insanin.......
Oy oy oy bacim bu iki gündür ayri bir güzellik var sende kutu mutu bastim felan senin ufaklik orta kati kiraladi herhalde ............................Bu ne mutluluk ...................??????
cnmm tşklerrben cok tezcanlı biriyimdir.elim cok hızlı ve pratiktir.ev işlerini yapmak zor olmuyor bana yani.
kızımda cok uysaldırr ,eşiminde hiç bi kötü Alışganlıgı yoktur,beni hiç kırmaz Allahda ona mükafatını veriyor diye düşünüyorum:)
41 kere maşallah cnm yaaa. ne güzel bir evliliğin var. rabbim herkese böyle hayırlı eş ve evlilik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?